Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Facebook - spørsmål.

NYTT TEMA
MagnusKvitsau
MagnusKvitsauInnlegg: 53
12.09.17 11:53

Spm: Hvis jeg legger inn en kommentar på en annen FB-side enn min egen, har jeg mulighet for å skjule denne kommentaren for de på vennelista?

(Eksempelvis har jeg sett en på vennlista stille et spørsmål til en bank og dette kommer på min startside. Mulig jeg har vært på denne bankens side en gang i tiden, men det er flere tilfeller

). 

madigan
madiganInnlegg: 9205
12.09.17 22:18

Det du egentlig spør om er om man kan poste noe på FB uten å ha profil svaret er = nei,alle som er på FB må en eller annen form for Profil,ellers kommer man ikke inn,eller får postet noe som helst:))

(Innlegget ble redigert 12.09.17 22:19)

Bitterman
BittermanInnlegg: 1121
13.09.17 14:40
madigan: Det du egentlig spør om er om man kan poste noe på FB uten å ha profil svaret er = nei,alle som er på FB må en eller annen form for Profil,ellers kommer man ikke inn,eller får postet noe som helst:))

Det han faktisk og egentlig spør om er; "Hvis jeg legger inn en kommentar på en annen FB-side enn min egen, har jeg mulighet for å skjule denne kommentaren for de på vennelista?".

 

hillebillys
hillebillysInnlegg: 9028
14.09.17 13:58
MagnusKvitsau: Hvis jeg legger inn en kommentar på en annen FB-side enn min egen, har jeg mulighet for å skjule denne kommentaren for de på vennelista?

Så vidt jeg kan se, det du kan gjøre er og sette innlegget til att venner kan svare på det, event venners venner, eller "globalt"

Så vidt jeg kan se så kan du da ikke sperre att dine venner ser ting du spør om på en side.

Eneste er ting du skriver inne på lukkete grupper.

 

Men mulig du kan plassere venner i div grupper på vennelisten din, og der bestemme hvilken gruppe som kan se hva. Dette har jeg aldri testet ut.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg