Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Helt nytt bad

NYTT TEMA
runenoreg
runenoregInnlegg: 12990
01.11.16 16:37

Jeg har nettopp kjøpt ny leilighet og vil gjøre om hele badet. Rive og bygge nytt.
Så er spørsmålet, hvem vil dere anbefale? HTH, Kvik, Sigdal, Bademiljø eller hva? Har aldri pusset opp bad før, så her er jeg blank.

gjespe
gjespeInnlegg: 12581
01.11.16 16:40

Jeg tror alle er kapable til å fikse et bad - men skal du rive så trenger du kanskje en snekker først - du får hente tilbud og forslag fra hele gjengen.

(Innlegget ble redigert 01.11.16 16:40)

Jallaskar
JallaskarInnlegg: 6268
01.11.16 16:42

Velg den billigste av de som virker seriøse nok. Bare sørg for at firmaet du velger bruker folk med fagbrev og våtromssertifikat.

KingKongHalvor
KingKongHalvorInnlegg: 47704
01.11.16 16:47

Billigste er om du kan hente inn tilbud fra de forskjellige yrkesgruppene, heller enn å ha en som står ansvarlig for alt, og tjener på de andre. Men da må du i så fall gjøre den jobben selv, og ha peiling rett og slett. Og det er mye logistikk, bad er det verste i så måte, alt må gjøres i riktig rekkefølge, og er det en som svikter så stopper alt opp. 

Lykke til!

runenoreg
runenoregInnlegg: 12990
01.11.16 16:52

Nå tenker jeg egentlig mest på hvilke som har god service, god løsninger, gode produkter osv..
Jeg er håndtverker selv og det meste er noe jeg og noen kompiser klarer fint.

fargerik
fargerikInnlegg: 40166
02.11.16 10:51
runenoreg: Nå tenker jeg egentlig mest på hvilke som har god service, god løsninger, gode produkter osv..
Jeg er håndtverker selv og det meste er noe jeg og noen kompiser klarer fint.

Det du trenger er vel en god rørlegger som gjør en god og fagmessig rørleggerjobb.

Alle produkter er "gode" i den forstand at de er godkjente, løsningene for plassering av baderomsutstyr bør en rørlegger kunne mye om.

Men godt design, det er det mye av!!!

Ta deg tid til å besøke noen badebutikker og bli inspirert, det er jo mye forskjellig der ute. Merk deg at en del fancy designutstyr kan medføre perverst mye fordyrende ekstraarbeid!!!

Lag først et budsjett. Lar du deg rive med, kan det bli dyrt!

Men du skal også kjøpe dyrt-ish. Unngå for guds skyld billige drittprodukter. Virker prisen for god til å være sant, er det ikke sant, det er jalla. Hold deg til kjente merkevarer, de kan koste litt, men har garanti og reservedeler.

Er du håndtverker, så kjenner du vel til våtromsnormen...så den biten bør jo være under kontroll...men jeg minner for sikkerhets skyld om problemområder som sluket i gulvet, membran, fordel med rør-i-rør og slike ting.

(Innlegget ble redigert 02.11.16 10:58)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg