Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Eggesalat

NYTT TEMA
nadajan
nadajanInnlegg: 9820
04.03.17 03:56

10-12 hardkokte egg kuttes i små biter og blandes med en pakke majones. Deretter tilsetter jeg en krem pisket av den minste forpakningen kremfløte 2,5 dl? Så finkutter jeg en passe stor løk og tilsetter salt og om ønskelig litt hvit pepper. Den er bankers på bordet og har til gode at folk ikke elsker den.

Oppskriften er rikelig for da er målene lette å beskrive. Passer til kjøtt eller bare på godt brød. Slår som sagt ikke feil. Smaker egentlig best etter et døgn i kjøleskapet.

DrSchwei
DrSchweiInnlegg: 41090
04.03.17 13:30

En klassiker dette - men husker den mest bare med majones og egg blandet. Sikkert bedre med fløte og løk til. Ble av og til laget i heimen når det skulle være litt mer fantasi på en hverdag - ble bruk til pålegg oppå fårepølse.

Referee799
Referee799Innlegg: 6246
05.03.17 08:19
nadajan: 10-12 hardkokte egg kuttes i små biter

Tips: "Rotmoser" egner seg til den jobben....

nadajan
nadajanInnlegg: 9820
05.03.17 12:56
Referee799: Tips: "Rotmoser" egner seg til den jobben....

Jo takk, men skal ikke mose eggene. Bruker en vanlig eggedeler og deler på tvers for vanlige skiver, og deretter på langs.

Klikk for å gå tilbake til toppen