Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Aksje Analyse og Tips 2018

NYTT TEMA
Palimpsest
PalimpsestInnlegg: 4439
12.01.18 08:47
Jobs: Har du kjøpt aksjer i Pcib tror jeg du ikke bør tenke på og selge før de blir kjøpt opp.Teknisk skal vi over hundre men kursen vil nok svinge mye opp og ned.Slår alt til som det faktisk er stor mulighet for da tester viser revolusjonerende resultater, er aksjen verd flere tusen kr..Lykke til.

Ja, er visst flere som har tro på at den skal opp.

Jeg er jo uansett aksjonær i såpass liten skala at det ikke blir all verdens jeg tjener på det uansett, men om den nå hadde gått opp i 20.000 per aksje skulle nok jeg også merket det.

Palimpsest
PalimpsestInnlegg: 4439
12.01.18 08:49
Trehjulssykkel: Ang. småsparing i aksjer, så vil jeg anbefale aksjer med potensielt stor oppside (populært kalt "risikoaksjer").
Forøvrig burde man ta imot alle aksjetips med en klype salt. Aksjer blir ofte anbefalt fordi man selv sitter på de, og derfor ønsker man at andre skal fatte interesse for den aktuelle aksjen slik at de stiger i verdi. Strategien kan jo minne litt om folk som rekrutterer andre til MLM/pyramidespill (mitt produkt er fantastisk fordi blablabla).

Ja, er jo småsparing jeg driver med. Har ikke mulighet til å investere de store summene, så da blir det som du sier å forsøke å finne noen med potensielt stor oppside.

Ser jo at det er mye rosemaling og store ord om fremtiden for eksempel inne på hegnar, så prøver å ta det meste jeg leser med en klype salt.

EL-FERNANDO
EL-FERNANDOInnlegg: 56022
12.01.18 09:46
Palimpsest: Ser jo at det er mye rosemaling og store ord om fremtiden for eksempel inne på hegnar, så prøver å ta det meste jeg leser med en klype salt.

Det beste, men det kjedeligste er å lese seg opp på selskapet selv,  og følge med aktivt på q presentasjoner  og News-Web.

Følge Haustråder HO er ikke noe om en er long investor, men absolutt kan en finne mye god info der også.

Alt ender egentlig ned på om ett selskap tjener penger , eller ikke :)

Tjener dem, tjener også du. Men det må også stå i stil til selskapets Bond og OBL.

Mener selv innsyn i OBL bør være alle manns innsyn i Børsnoterte selskap.

Det er på den plattformen de "Store" spiller spillet, og melker mindre aksjonerer så det holder.

Legg merke til Hus og større investorer snakker NED ett selskap, dette for å få selskapet til å virke elendig, og verdien lav, inntektene er der,  og OBL ,Bond holdere soper penger.

Blir det EMI, er det også dem som fortsetter å hanke inn de store pengene fra driften i selskapene.

 

Mye godt lesestoff for en skarp Journalist å ta tak i , politikeren er  på ett stadium som holder seg i fra dette, for de forstår knapt hva en OBL eller Aksje er.

 

Så er det dette med SHORT, dette er egentlig ett Veddemål om selskapet stiger i verdi, eller faller i verdi.

Hvorfor må det "Veddemål" til for at verdier og arbeidsplasser skal Falle i verdier?

 

Da vet en jo også hvor gunstig det vil bli for større investorer som har "Hauset opp i ett selskap, folk investerer i bøtter og spann.

Så om de Store investorene  , uten at vi er informert, samler seg i meget stort flertall og passer på å Dumpe med "noen" Aksjer, panikken  kommer,  og flere selger ut med tap nedover.

 

I min verden er dette litt flåsete sakt, men allikevel helt aktuelt for meg:    EN  "Lovlig Svindel "

Trehjulssykkel
TrehjulssykkelInnlegg: 4458
12.01.18 11:01

Anbefaler denne podcasten hvis du er nybegynner når det kommer til aksjer.

Masaniello
MasanielloInnlegg: 7523
13.01.18 09:50

Følger!

Fine tips her. Jeg investerer ikke i aksjer selv, men sparer i aksjefond i banken min. Visste ikke om Nordnet, så skal utvide og begynne å spare litt i fond via den siden også, da utvalget er betydelig større.

Masaniello
MasanielloInnlegg: 7523
14.01.18 09:33

Hvis man ønsker å investere i ny teknologi, f.eks. bedrifter som utvikler blockchain-teknologien, hvordan ville dere gått fram?

EL-FERNANDO
EL-FERNANDOInnlegg: 56022
14.01.18 09:43
Masaniello: Hvis man ønsker å investere i ny teknologi, f.eks. bedrifter som utvikler blockchain-teknologien, hvordan ville dere gått fram?

Er vel ett tidsspørsmål før dette vil bli stoppet, for min del vil jeg si det minner mye om de gamle Pyramidespillene i en mer moderne utgave.

Men for al del, jeg har lite greie på dette, helt sikkert andre her som kan si mye mer om dette.

 

Apropos teknologi, vil jeg si rec er mer en Teknologi bedrift, en en ren konvensjonell industribedrift, slik den børsnoteres.

For å forstå dette, må en nesten sette seg godt inn i FBR teknologiene Rec har brukt mange millioner på å utvikle.

Dog, snakker vi om å klare teknologien, og produsere med den i stor skala.

Masaniello
MasanielloInnlegg: 7523
14.01.18 11:04
EL-FERNANDO: Er vel ett tidsspørsmål før dette vil bli stoppet, for min del vil jeg si det minner mye om de gamle Pyramidespillene i en mer moderne utgave.

Tenker du ikke på bitcoin/kryptovaluta nå? I så fall helt enig. Jeg tenker på teknologien som gjør bitcoin og andre kryptovaluta mulig, blokkjede-teknologi. Blokkjeder er en teknologi som kan endre hvordan vi forholder oss til verdier og transaksjoner, litt slik internett endret vårt forhold til informasjon. Internett overlevde dotcom-boblen, for å si det slik :)

Trehjulssykkel
TrehjulssykkelInnlegg: 4458
14.01.18 19:40
EL-FERNANDO: Er vel ett tidsspørsmål før dette vil bli stoppet, for min del vil jeg si det minner mye om de gamle Pyramidespillene i en mer moderne utgave. Men for al del, jeg har lite greie på dette, helt sikkert andre her som kan si mye mer om dette.

Hovedforskjellen er at Bitcoin kan brukes som et betalingsmiddel (enn så lenge) en del plasser.

Men enig, det er litt pyramidetendenser over hele konseptet, så jeg ville holdt meg unna. En "valuta" som svinger så mye vil aldri kunne bli et betalingsmiddel på verken kort- eller langsikt.

EL-FERNANDO
EL-FERNANDOInnlegg: 56022
19.01.18 23:09

En annen spennende aksje jeg kom over er MSEIS.

 

http://www.magseis.com/

 

I Går la de frem en presentasjon som er vert å lese.

Aksjekursen ligger nå å vaker på 19-21kr.

Aksjeanalyse kommer til anbefaling ,doblingskandidat 6-9 Måneder.

Lite gjeld, meget "feit" kontantkasse , samtidig så er det mye arbeid 1-2 år frem i tid.

Handlet inn en liten post på ASK konto i dag, så får vi se hvordan den går de neste Q :)

 

http://www.newsweb.no/newsweb/search.do?messageId=442536

 

(Innlegget ble redigert 19.01.18 23:15)

EL-FERNANDO
EL-FERNANDOInnlegg: 56022
19.01.18 23:27
EL-FERNANDO: dog ligger øynene for tiden mest på North Energy, og hva som er i vente der.

17-18%  avkastning siden inngang :), og det før noen som helst meldinger eller triggere har  kommet, dog fikk Reach som North har i Investor porteføljen, fått en god kontrakt med bp.

 

"  Aksjeanalyser.com vurderer North Energy (NORTH) som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå, og ser altså et potensiale for aksjen opp i mot 3,00-3,50 kroner på 1-3 måneders sikt, og opp i mot 5,00 kroner på 3-6 måneders sikt.  "

 

Dagens kurs : 2.485

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg