Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Cruise tips

NYTT TEMA
pooo
poooInnlegg: 2062
16.03.17 17:29

Ønsker tips (både selskap, rute og tidspunkt på året for best pris/lavsesong) på cruise til Karibien og Den Indiske Ocean. Reiselengde ca. 14. dager. Ikke barnevennlig/rolig atmosfære. Opptatt av value for money, design og sikkerhet. 

Returnert
ReturnertInnlegg: 111
16.03.17 21:22

Har erfaring fra NCL, Royal Caribbean og Celebrity. Sistnevnte helt klart favoritt, Royal på 2.plass, og NCL på siste. Celebrity vinner både på value for money, design og sikkerhet etter min mening.

Ser det er endel gode priser på Celebrity i Karibien med San Juan som starthavn. 

Du/dere MÅ ha balkong eller høyere kategori kabin. Selv har jeg kun erfaring med full suite hos Royal, og det er virkelig forskjell i forhold til "vanlige" kabiner.

Har cruiset i Middelhavet, Karibien og Asia. Karibien blir fort litt kjedelig synes jeg. Asia var spennende, og det prøver vi på nytt i februar 2018. Middelhavet er stort sett alltid bra, og derfor legger vi inn et cruise fra Civitavecchia i oktober i år.

Adriaterhavet med Venezia som starthavn er på topp 3 listen. Mitt favorittcruise så langt var innom Italia, Egypt, Israel, Tyrkia og Hellas. 

Når vi planlegger cruise, så er det først og fremst destinasjon/anløp som avgjør vårt valg. 

Siden du poengterer at det ikke skal være barnevennlig, så tror jeg Celebrity vil passe for deg.

 

(Innlegget ble redigert 16.03.17 21:32)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg