Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Juks i "Smartere enn en 5. klassing"?

NYTT TEMA
Meg
MegInnlegg: 1
18.05.13 21:27

Da jeg så på "Smartere enn en 5. klassing" i dag (påskeaften) så fikk jeg en vond følelse. Det så veldig ut som Neelam jukset. Når hun ikke visste svaret begynte hun å ramse opp alternativer, helt til hun kom til det rette. Det kunne virke som hun fikk et tegn fra salen når hun kom til det rette.  

Det var veldig påfallende da hun ble spurt om hvilket land Christopher Columbus egentlig ville finne da han fant Amerika. Hun begynte med å gjette på England, og det var helt tydelig at hun ikke selv forsto at han hadde tenkt å seile rundt jorda. 

Det var minst like påfallende da hun ble spurt om hvilken norrøn gud som var enøyd og diskuterer Thor og Frøya lenge for å prøve å komme på flere gudenavn. Så fort hun kommer på Odin så smeller hun til med en gang. 

Det er i tilfelle ikke første gang juks forekommer på et TV-quiz. En tidlig versjon var å at en i salen harket ved rett svar. Det tok lang tid før det ble avslørt.

Håper TV2 tar tak i dette. 

Geiraldo
GeiraldoInnlegg: 8853
18.05.13 21:51

Smartere enn en 5. klassing" i dag (påskeaften)

 

Påskeaften?

_roffe_
_roffe_Innlegg: 3840
18.05.13 21:52
Geiraldo: Smartere enn en 5. klassing" i dag (påskeaften)

Påskeaften?

TS har tydeligvis ikke jukset ihvertfall.

;=)

Geiraldo
GeiraldoInnlegg: 8853
18.05.13 21:53
Meg: Det var minst like påfallende da hun ble spurt om hvilken norrøn gud som var enøyd og diskuterer Thor og Frøya lenge for å prøve å komme på flere gudenavn

Da bør du se programmet engang til. Hun nevner først  Tor, også Odin.       Frøya ble nevnt deretter som en gud ho hadde hørt om, men ettersom Frøya var pen, så hadde jo ikke ho bare 1 øye. Deretter sa ho at Tor hadde hammern, dermed havna ho på Odin

Nasrii
NasriiInnlegg: 4587
19.05.13 00:32

Så programmet selv, og det var jo ganske åpenbart at hun bare var stokk dum, og at det ikke var noe juks involvert.

aegi2
aegi2Innlegg: 27885
19.05.13 03:04

jeg lærte å jukse ved å se filmen Full klaff for klikken...

den filmen var steike god...

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg