Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

IK Start Klubbtråd

NYTT TEMA
IAK
IAKInnlegg: 10
12.01.18 14:49
Solvgutt1: At han skal være mettet på LANs spill har jeg imidlertid liten tro på

Det kan godt hende. Det er ingen tvil om at han har løftet seg betraktelig under LAN. Jeg har hørt at det er flere spillere som er lei av det defensive fokuset og at det er ønskelig å angripe kampene mer slik et topplag "bør" gjøre det. Om det er riktig eller ikke, det vet jeg ikke. Og dette har nok absolutt en sammenheng med Soltvedt og hva han tilbyr i forhandlinger.

Zetta, jeg gidder ikke å diskutere Haugen noe mer med deg. Vi er tydeligvis av helt forskjellige syn hva angår denne spilleren.

Solvgutt1
Solvgutt1Innlegg: 5926
12.01.18 14:52
IAK: Det kan godt hende. Det er ingen tvil om at han har løftet seg betraktelig under LAN. Jeg har hørt at det er flere spillere som er lei av det defensive fokuset og at det er ønskelig å angripe kampene mer slik et topplag "bør" gjøre det. Om det er riktig eller ikke, det vet jeg ikke. Og dette har nok absolutt en sammenheng med Soltvedt og hva han tilbyr i forhandlinger.

Det er nok en del offensive spillere som lider under LANs defensive fokus, men Haugen mener jeg har fått en passende rolle. En spiller som Skaanes mener jeg har mer å klage på. En spiller som er best med ballen i beina, bra driv, og dyktig til å føre ballen fra a til å, som får beskjed om å spille ballen fra seg så fort som mulig, og pålagt et voldsomt defensiv fokus. Skålevik som er en måltyv, som settes på kanten og får i oppgave om å jage defensivt som en galing. Skålevik ble hentet av Brann etter at han hadde 10 mål på vel 13-14 kamper i Nest i OBOS. Han scorte tre mål på 14 kamper for oss. Så så dere selv hva han gjorde for dere på samme nivå. Også en spiller som har lidd under LANs stil. Sammen med resten av spissene. 

Så at noen er lei tror jeg på, men tror ikke Haugen er blant de. Jeg tror Haugen først og fremst er fornærmet over behandlingen han har fått i forhandlingene.

BakeUp
BakeUpInnlegg: 72
12.01.18 19:41
Solvgutt1: Haugen tar alle dødballene og får noen av sine målgivende der ifra, men flertallet kommer i åpent spill og det er få, om noen, midtbanespillere i ES i dag som matcher pasningsfoten hans.

Av Fredrik Haugens 10 assists denne sesongen var 9 av dem innlegg inn i feltet.

6 cornere/frispark, pluss 3 øvrige innlegg fra siden. Den gjenværende assisten kom på 5-0-målet mot Stabæk, hvor vi kontret fire mot én. Litt bingo hvem som ender opp med scoringen og den målgivende pasningen i en sånn situasjon.

For all del - en god dødball-/innleggsfot er ikke noe å kimse av, men man har jo også forståelse for at ikke alle klubber nødvendigvis har dette som førsteprioritet hos en offensiv playmaker.

(...Start-fansen er vel kaaanskje ikke så veldig interesserte i dette, så jeg lar dette være mitt eneste bidrag om Haugen i denne tråden)

Yourexperiencemaydiffer
YourexperiencemaydifferInnlegg: 4674
14.01.18 13:48

Dagens nyheter.: Haugen kommer ikke og Aukland får på lån til ændal. 

zetta
zettaInnlegg: 8353
14.01.18 14:30

Dere tar ikke av etter 11-0 ser jeg

Yourexperiencemaydiffer
YourexperiencemaydifferInnlegg: 4674
14.01.18 19:00
zetta: Dere tar ikke av etter 11-0 ser jeg

Det var et veldig gledelig resultat, men det var mot et tredjedivisjonslag. For å gjøre ting enda mer forvirrende for oss så var det bare et av våre antatt førstevalg som Startet kampen. Resten er sannsynligvis tiltenkt plass på benken, juniorlaget eller i en annen klubb.

Men: det er uansett gledelig med 11 -0 seier. Det er vi ikke vant til uansett nivå på motstander.

Alekseve
AlekseveInnlegg: 1777
15.01.18 15:29

Kevin Kabran har signert. Koster klubben 3,5 mill skriver fvn.no. En spennende spiller som kan bekle alle de offensive posisjonene. Overraskelseslaget Östersund ble altså slått av Start i kampen om svensken. Dette blir veldig spennende!

prestonnorthend
prestonnorthendInnlegg: 2037
15.01.18 15:34

Det lukter ikke akkurat svidd av 11 mål og tre assist på 28 kamper på nivå to i Sverige, men hypen rundt han, og det faktum at Start dro det lengste strået i kamp med flere etter sigende profilerte klubber gjør meg litt forventningsfull.

Ser ut som at han komplimenterer Floki også. 

Everenga
EverengaInnlegg: 3733
15.01.18 15:40
Alekseve: Overraskelseslaget Östersund ble altså slått av Start i kampen om svensken.

Man skal leve ved siden av fotballen også og skal være litt spesielt skrudd sammen om man foretrekker de nordsvenske skoger framfor sørlandsstripa :)

Windsor
WindsorInnlegg: 6571
15.01.18 16:37
prestonnorthend: Det lukter ikke akkurat svidd av 11 mål og tre assist på 28 kamper på nivå to i Sverige,

Men det er da ganske bra for en venstrekant. Ikke alene nok til å forsvare 3.5 millioner i overgangssum akkurat, men blir spennende å se hva han har å by på. Forventer at Kabran skal bli solid tilvekst.

prestonnorthend
prestonnorthendInnlegg: 2037
15.01.18 17:16
Windsor: Men det er da ganske bra for en venstrekant

Er han primært kantspiller er det med ett mer akseptable tall. Han har mye å leve opp til, men virker som en spennende spillertype som er i tråd med spillerfilosofi til både klubb og trener. Vi har ikke vært bortskjemte med entertainere de siste årene. 

Antwis exit ser ut til å være nært forestående, men denne signeringen betyr nok at Abus videre fremtid i klubben også henger i en tynn tråd. 

 

Zanick
ZanickInnlegg: 3595
15.01.18 17:32

Imponerende å utkonkurrere Europakjempen Östersund.

Ruginho
RuginhoInnlegg: 783
15.01.18 19:40

Voldsom hype rundt denne Kabran! Jeg aner virkelig ikke hva vi får her, men får håpe at det er en knallspiller

Windsor
WindsorInnlegg: 6571
15.01.18 20:52
Ruginho: Voldsom hype rundt denne Kabran! Jeg aner virkelig ikke hva vi får her, men får håpe at det er en knallspiller

Naturlig med litt hype når Start slenger såpass med penger på bordet samtidig som spilleren åpenbart har vært i søkelyse på andre gode klubber.

Men det er vel neppe mange norske fans som vet noe om Kabran. Nå bør han hvertfall levere bedre enn Skålevik :)

Yourexperiencemaydiffer
YourexperiencemaydifferInnlegg: 4674
16.01.18 23:17

Tapio og Antwi på vei ut. Det må vel bety at vi skal ha inn en norsk stopper ila vinduet? Blir tynt med Larsen, Lowe, Vikstøl og eventuelt Robstad for en trener som liker å spille med tre stoppere? 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg