Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Bytt ut La Manga med en ny Royal League konsept

NYTT TEMA
JadeFalcon
JadeFalconInnlegg: 633
20.03.17 17:56

De 6 beste fra Skandinavia i en innendørs turne. Starter i begynnelse av desember til slutten av februar. God ide?

oscrue10
oscrue10Innlegg: 6986
20.03.17 19:01

Laber interesse for noe sånt.

JJularbo
JJularboInnlegg: 5421
20.03.17 19:21
JadeFalcon: Starter i begynnelse av desember til slutten av februar. God ide?

Danskene er vel i sesong da? 

GiPazzini_85
GiPazzini_85Innlegg: 73163
20.03.17 19:46
JJularbo: Danskene er vel i sesong da?

Men må det være Royal League? Russerne starter som regel ikke opp igjen sesongen før i starten av mars, i Hviterussland starter man opp i april og finnene og islendingene starter heller ikke opp før i slutten av april., mens en i Baltikum som regel starter opp i midten av mars. Ukrainernes vinterpause er muligens litt for kort. Da sitter man igjen med den norske, svenske, finske, islandske, russiske, hviterussiske, estiske, latviske og litauiske serien som har lang vinterpause.

Mange av lagene fra disse ligaene møter hverandre likevel på La Manga og spiller jo til og med miniturneringer mot hverandre.

Men problemet ligger nok at det er en manglende interesse for slike konsept. Det var vel det som knekte Royal League, Baltic League og Samvelde-Cupen i sin tid. Men hvorvidt det er bare interesse eller for dårlig arbeid med markedsføringen av det er vanskelig å si. Markedsføringen av Royal League var vel heller stusselige greier i sin tid og mange oppfattet det nok som et "veikt" produkt.

Men en turnering med f.eks lag som Zenit, CSKA, Spartak, Krasnodar, Rubin Kazana, Lokomotiv, BATE, Dinamo Minsk, Malmö, IFK Gøteborg, AIK, Djurgården, Norrköping, Elfsborg, RBK, Molde, SIF, Brann, Odd, VIF etc fremstår jo ikke som helt borti natta, spesielt med tanke på at flere av lagene i nevnte landene ofte ikke akkurat dominerer e-cupene og har godt av å prøve seg mot denne type motstand.

Andre ankepunkt er vel at lagene tross alt bruker tiden fra desember til mars til å prøve ut nye spillere, restituere seg, bygge seg opp igjen m.m. Da er det kanskje vanskelig med en "tung" turnering midt mellom sesongene.  Dessuten risikerer en vel kanskje at oppgjør som Odd- Lahti trekker så veldig mange tilskuere.

JadeFalcon
JadeFalconInnlegg: 633
23.03.17 02:30

Baltisk-Skandinavisk vinterliga høres forlokkende ut. Er mange gode lag i i de områdene som holder et høyt nivå. Kanskje høyere enn her. Tror få lag hadde klart å hamle med Zenit, som vant Uefa cupen et par år siden. 

(Innlegget ble redigert 23.03.17 02:31)

Klikk for å gå tilbake til toppen