Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Hartlepool United FC (tråd 2.0)

NYTT TEMA
paul_dalton_11
paul_dalton_11Innlegg: 6326
19.05.17 18:22

Pam Duxbury - oppdatering på managerjakten

Som hun lovet, Pam kom i dag med en oppdatering på hvordan jakten på en ny manager går. Hun påpeker viktigheten av at man finner rett mann til å lede klubben som manager, og at man derfor vil bruke den nødvendige tid for å sikre seg at valget blir riktig. Hun kan fortelle at klubben det er mange som har vist sin interesse for stillingen, og denne interessen har blitt enda større etter at klubben i begynnelsen av uka utlyste stillingen offentlig. Klubben har nedsatt et en liten gruppe som har fått i oppgave å lage en "shortlist" med de mest aktuelle kandidatene. De forventer å gjøre siste runde med intervjuer i første halvdel av neste uke, og det vil komme en kunngjøring så snart det er mulig. Hun skriver også at så snart de har rett mann på plass, så vil arbeidet med å forsterke spillerstallen begynne. Hun påpeker viktigheten av å ha en spillertropp fansen kan være stolt av, og som kan bringe klubben tilbake til Football League så snart som det lar seg gjøre.  

paul_dalton_11
paul_dalton_11Innlegg: 6326
20.05.17 10:57
paul_dalton_11: og denne interessen har blitt enda større etter at klubben i begynnelsen av uka utlyste stillingen offentlig

Det vil si at den ble utlyst på websidene til Football Manangers Association. I løpet av neste uke bør vi ha på en plass en manager. Ansettelsen vil nok si noe om ambisjonsnivået foran den kommende sesong.

Dimmi
DimmiInnlegg: 6741
20.05.17 11:05
paul_dalton_11: Ansettelsen vil nok si noe om ambisjonsnivået foran den kommende sesong.

Jeg har en skikkelig dårlig magefølelse, jeg.

Ser at spillerne er veldig fornøyd med Bates. Og det er jo en potensiell økonomisk gunstig ansettelse, siden han da i så fall temmelig sikkert vil legge opp som spiller, og den lønningsposen blir spart.

Men, det forekommer meg som en enorm gambling, å skulle ansette en så urutinert fyr som Bates, som i tillegg aldri har hatt noen erfaring med det nivået vi nå skal spille på.

 

Klikk for å gå tilbake til toppen