Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Tottenham Hotspur FC

NYTT TEMA
Leoparden1
Leoparden1Innlegg: 4810
13.09.17 19:44

Ingen som har ork til å sette opp en kamptråd.

pojoshermanos
pojoshermanosInnlegg: 629
13.09.17 19:45
Leoparden1: Ingen som har ork til å sette opp en kamptråd.

Vet, meget skuffende.

rivaldo
rivaldoInnlegg: 155
14.09.17 09:45

Realistisk pris for Eriksen?

Cabello
CabelloInnlegg: 4051
14.09.17 09:48
rivaldo: Realistisk pris for Eriksen?

Artig at den kommer nå, cl og greier. Jeg synes faktisk ikke han var så god i går som han pleier å være. Med et par unntak da :)

rivaldo
rivaldoInnlegg: 155
14.09.17 10:03
Cabello: Artig at den kommer nå, cl og greier. Jeg synes faktisk ikke han var så god i går som han pleier å være. Med et par unntak da :)

Tilfeldig at den kommer nå (Jeg så ikke kampen i går), men Eriksen er en kar som bør være høyt på ønskelista i Barcelona. Derfor jeg spør. Han er en av få som kan erstatte Iniesta. 

Cabello
CabelloInnlegg: 4051
14.09.17 10:17
rivaldo: som bør være høyt på ønskelista i Barcelona.

hele europa ønsker seg Eriksen. Eller gjør de! Merkelig stille. Eriksen er en typisk Spurs-spiller og er happy. Klart Barcelona med mye mer penger er attraktivt. Akkurat nå i hans tilfelle tror jeg ikke de er mer attraktive for hans del. Han styrer Spurs og er stjerne. Er ikke sikker på at han blir like lykkelig der nede i catalonia. Blir som om ben davies plutselig ville funnet manchesta yo yos stedet og dra.

   

COYSpurs
COYSpursInnlegg: 28
14.09.17 19:54

Tror nok de fleste i klubben er innstilt på å ta minst 2 sesonger til, for å være med på ny stadion. Om vi ikke har vunnet noe stort innen de to åra er over, så kan det hende de begynner å lete etter andre klubber.

rosenthal
rosenthalInnlegg: 3928
14.09.17 20:00
rivaldo: Realistisk pris for Eriksen?

Sannsynlig rundt det samme som Coutinho vil koste. Men Eriksen har vært ganske klar fra ung alder at han ønsker å ende opp i Barcelona, hvem vet hva som står i kontrakten hans. 

Cabello
CabelloInnlegg: 4051
14.09.17 20:07
COYSpurs: Tror nok de fleste i klubben er innstilt på å ta minst 2 sesonger til

Gud veit. Med tanke på sommeren og Walker og han solegutten nummer to er det ikke godt å si. Men det vil ikke bli mange salg, sier seg selv. Dog kan en eller to av de beste forsvinne.

COYSpurs
COYSpursInnlegg: 28
15.09.17 12:07
Cabello: Dog kan en eller to av de beste forsvinne.

Som sagt, det avhenger av hva vi får til. Om vi tar et steg lenger i år, og vinner en cup eller serien, så kan jeg ikke se for meg at noen vil dra. Såfremt de ikke havner i unåde da, som var ryktene rundt Walker.

Ellers kan jeg se for meg at Trippier kan forsvinne. Han er nok ikke interessert i å være andrevalg (igjen), og det jeg har sett av Aurier gir meg stor tro på at han vil være et klart førstevalg.

Trdstud
TrdstudInnlegg: 3369
19.09.17 23:25

Videre i ligacupen etter 1-0 mot Barnsley. Dele Alli matchvinner. OK resultat uten å stille det sterkeste laget.

Funfact: Tashan Oakley-Boothe fikk sin debut, ifølge hjemmesida den første som spiller en ofisiell kamp for førstelaget som er født i dette århundre, født 14. februar 2000, gratulerer.

Cyril
CyrilInnlegg: 6102
20.09.17 23:16

West Ham hjemme i 4de runde i Carabao.

Kiedis
KiedisInnlegg: 8308
21.09.17 07:59

Real Madrid, Man United, West Ham, Liverpool, Real Madrid i løpet av 16 dager. Alle tiders mulighet for West Ham til å berge sesongen, dette.

Leoparden1
Leoparden1Innlegg: 4810
22.09.17 19:10

Hoho! Dele Alli synes han er for dårlig på FIFA. Vil ikke bruke seg selv når han spiller.

cocos-
cocos-Innlegg: 2905
23.09.17 05:24
Leoparden1: Hoho! Dele Alli synes han er for dårlig på FIFA. Vil ikke bruke seg selv når han spiller.

Han får trene seg opp da :D

trøndergutten
trønderguttenInnlegg: 7074
23.09.17 20:43

Var på jobb i dag, så jeg fikk ikke sett kampen. Noen som har lyst til å oppsummere for meg? 

cocos-
cocos-Innlegg: 2905
23.09.17 23:52

West-Ham går ut i hundre, som de pleier mot Spurs hjemme. Skaper i grunn ikke noe særlig, men skulle hatt et straffespark.

Spurs begynner å komme inn i kampen og Kane hadde en utenfor mål, der han burde scoret, men blåst korrekt for offside. Han kan vel være glad for den, for der skulle han scoret.

Kane sitt første mål er ganske fint. Alli blir spilt gjennom når West-Ham står litt høyt, legger inn til Kane som header den kontant i lengste hjørnet. 

Kane sitt andre er gjennomspill av Vertonghen, Alli skyer, keeper redder og gir retur, og Kane setter ballen i mål.

Det blir også pauseresultatet. Andre omgang begynner egentlig som første. West-Ham best ut, men Spurs har grei kontroll nå. Går opp til 3-0 med et glimrende skudd av Eriksen. Bra teknisk gjort å få skutt på den måten. Man tenker at kampen er over og Spurs ror det trygt inn. 

Det skjer jo ikke, for West-Ham reduserer og Spurs reduseres til 10 mann når Aurier får sitt andre gule kort. Idioti av han med tanke på at han har gult fra før, og at han taklet midt på banen. Ingen farlig situasjon og går inn bakfra. Helt greit det andre gule, man gjør bare ikke sånn. Da får West-Ham blod på tann og klarer redusere til 2-3 når det gjenstår en 10 minutter inkludert overtid. Spurs klarer å ri det av selv om West-Ham prøver så godt de kan. På slutten var det oppstyr midt på banen der Llorente og Reid får hver sitt gule, samme med Carroll og Dier, tror jeg. Etter det klarte ikke hjemmelaget å få til noe.

Alli hadde vel 2 målgivende, selv om den andre gikk fra keeper og  til Kane. Grei første omgang, men Alli i andre omgang var elendig. Han fikk absolutt ingenting til og rotet bort en fin overgangsmulighet. Mistet ballen, slo feilpasninger og burde vært byttet ut. 

Det var en krig til tider og West-Ham var laget som ville til krig. De ga aldri opp, men fikk hjelp av utvisningen til å sende flere menn opp på slutten. Kane med et frispark i stangen, meget bra utført, forøvrig. 

Syntes i grunn ingen Spurs-spillere gjorde seg bemerket. Sanchez viste muskler og han vet hvordan bruke dem, og rollen til Super-Jan, det å være med fremover som en pasningspiller fungerer i mine øyne bra. Det gir en ekstra på midtbanen mens Toby og Sanchez holder fortet bak om man skulle miste ballen. Aurier var positiv til tider, men tar også risikofylte taklinger. Davies ikke noe særlig i dag, men gjør seg ikke bort heller. Det gjør i grunn ingen, utenom Alli i andre omgang. 

Dette er bare sånn jeg oppfattet kampen når jeg så den, og kan være jeg har glemt noe eller at noen er uenig. Uansett 3 poeng til Spurs og det hjelper veldig når man har rotet bort såpass mange poeng på Wembley så langt. Dette er også 3 poeng vi ikke hadde de to foregående sesongene, men man må skjerpe seg på Wembley. Bør begynne å ta 3 poeng der nå. 

Kiedis
KiedisInnlegg: 8308
24.09.17 06:11

Digget forøvrig innhoppet til Llorente. Holdt ballen oppe, laget et sant helvete, skaffet frispark og sørget med det for at West Ham mistet hodet. Enkelte Spursere også, forsåvidt.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg