Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Spurs - Dortmund

NYTT TEMA
Cabello
CabelloInnlegg: 4051
14.09.17 09:29
Kiedis: Kane har startet sesongen aldeles kanon.

Eneste som bekymrer meg er at han begynner å score i august neste år for så å få et par måneders måltørke.

Jimmy_28
Jimmy_28Innlegg: 3617
14.09.17 09:48
Koskinen: Men han fikk vel direkte rødt nå. Direkte rødt er vel 3 kamper. 2 gule er 1 kamp.

Nei, ikke automatisk slik. Direkte rødt ved brutalitet er vel 3, mens f.eks. proffesional foul er 1 kamp.

Uansett, det ryktes at det er to gule = 1 kamp = kampen mot Giya Zahid = overkommelig

keyser1
keyser1Innlegg: 12223
16.09.17 05:18

Brukt morraskvisten til å se denne kampen som oppladning til helga. Helt greit det.

Er vel bare Dembele av våre startende som er omtrent like svak som dommeren, men ellers var dette solide saker mot ett meget godt lag. Eriksen, Kane og Davies er i sykt bra form om dagen, og spesielt det de to førstnevnte driver med utpå der er tidvis av en helt annen verden. Det kan bli blytungt å være Swansea-forsvarer utpå ettermiddagen.

Liker og hvordan Jan overlapper med Davies om å komme på løpene utover i andre omgang, og dermed avlaster backen vår litt. Med 3er-linje er jo en av de tingene eg mener vi bør jobbe endel med, å slippe til våre spillende stoppere frem for å skape overtall og/eller dra på seg motspillere for å frigjøre mer plass for Eriksen, Son, Alli og Kane.

Toby og Jan er solide bak, og midtpunktet viser endel potensiale (om enn han også har ett par småsnodige innvolveringer som han må luka av seg på det her nivået). Lloris kan lite gjøre med målene, men stopper den corneren som stusses til Auba meget bra på bakre, og har ett par utrykninger i kvalitet som minner om første sesongen hos oss (om enn av kortere distanse no som vi ikke spiller med like stort bakrom).

Aurier starter vel litt så der, men spiller seg opp defensivt etterhvert som han blir varm. De offensive innvolveringene mangler vel endel på kvalitet i denne kampen i alle fall.

Son gjør og en bra match, og gjør sitt til at vi neppe savner Alli før første Real-kampen i CL. Sissoko på den annen side har eg vel sagt det meste om allerede...

2-målsseier gir oss ett meget bra utgangspunkt foran trippel-rekka med dobbel-Real og returmatchen i Dortmund, om vi bare henter hjem de tre oppskriftsmessige poengene på Kypros før den tid. Trenger vel mest sannsynlig ett poeng i løpet av de tre kampene, og selv ett-målstap mot Dortmund kan vel fort holde til avansement i gruppa. Og no er jo eg fortsatt blandt det lille fåtalles som ikke ser noen grunn til at vi ikke skal kunne bryne oss på Real og (i alle fall utfra stemningen i klubbtråden da trekninga ble foretatt)...

Leoparden1
Leoparden1Innlegg: 4812
16.09.17 07:00

Ble det direkte rødt eller gult nummer to på Jan?

keyser1
keyser1Innlegg: 12223
16.09.17 07:06
Leoparden1: Ble det direkte rødt eller gult nummer to på Jan?

Gult to, som det og står i match-rapporten til UEFA. Man ser det ganske tydelig i kampen og, selv om producer fokuserer dårlig. Når han kommer tilbake har dommeren det gule i ene hånda og det røde i det andre, etter å ha tatt begge i bruk.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg