Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

FIFA 18: Pro Clubs

NYTT TEMA
Darragi
DarragiInnlegg: 2608
13.09.17 18:50

Nytt spill - nye funksjoner og forbedringer.

I følge mine kilder skal de nye funksjonene og forbedringene blant annet være muligheten til å velge hvem som tar hjørnespark, frispark, straffer og bærer kapteinsbindet på forhånd. Det vil også være mulighet for å tilpasse sin egen bortedrakt. I tillegg til det, skal det være nye formasjoner; 3-5-1-1, 3-1-4-2 og 4-1-3-2. 

Når det kommer til traits skal det også være en forandring. For å låse opp en viss ferdighet, må man eventuelt låse opp noen før. Man må altså bygge seg gradvis oppover i traitssystemet. Progresjonsbaren for å oppnå neste nivå på pasninger, skudd osv. vises nå i prosentverdier, og spillerens vekst er ganske revolusjonert. For eksempel må man nå kjøpe fire faser av dribling for å bare få +1 skill move - med andre ord vil det altså koste en del for å forbedre spilleren sin.

Er du en potet, vil det nå være mye enklere å bytte mellom flere posisjoner. Det skal være mulig å velge opptil tre forskjellige spillestiler. Vil man gå fra å være S til SDM i løpet av noen sekunder, kan dette gjøres ved å trykke på noen knapper. 

Det er vel bare muligheten til å bli byttet inn om man skulle dukke opp for sent i kamplobbyen jeg savner. Ellers ser dette lovende ut!

Noen som tenker seg å spille regelmessig, og dermed ønsker å opprette en klubb? Isåfall er jeg interessert i å være med.

(Innlegget ble redigert 13.09.17 18:55)

TheUntouchable
TheUntouchableInnlegg: 11568
13.09.17 22:35
Darragi: 3-1-4-2

Den eksisterte fra før. Ellers en flott tråd for den beste modusen på fifa. Fint at EA har fikset litt. Men det jeg savner mest er jo mulighet for innbyttere som hadde vært utrolig kult når man er flere enn 11 stk som kunne tenke seg å spille. Eller om man dukker opp senere som du sier. Lurer på når det kan komme.

Selv sliter jeg med litt dårlig internett i det nye kollektivet mitt, det er i hvert fall ikke bra nok for FIFA. Så inntil videre blir det å nyte single player for min del...

(Innlegget ble redigert 13.09.17 22:40)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg