Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Overganger 2017/18

NYTT TEMA
hodnemyr
hodnemyrInnlegg: 774
17.07.17 14:12

Mirsamad Pourseyedi, jeg bare sier det!

hodnemyr
hodnemyrInnlegg: 774
24.07.17 00:36

AG2R La Mondiale skal antakelig sikle på Jempy Drucker, Tony Gallopin, Clement Venturini og Julien Vermote.

Astana ønsker å utvide sin danske tropp ytterligere med signeringen av Magnus Cort, samt å hente en rekke gode klatrere i Villella, Hirt og Fraile. Likevel mister de kanskje sin viktigste rytter, Fabio Aru. De har vært koblet til Mikel Landa, men han virker å være godt på vei til et annet lag.

BMC ryktes å være i samtaler med Dries Devenyns og Jurgen Roelandts i et forsøk på å styrke klassikermannskapet rundt Greg Van Avermaet. Dog forsvinner meget mulig Van Avermaets viktigste hjelperytter i årets Paris-Roubaix, Daniel Oss, til Sagans Bora-hansgrohe.

Francaise des Jeux har lagt Tour-fiaskoen bak seg og ser etter å styrke laget rundt Arnaud Démare med Geoffrey Soupe og Ramon Sinkeldam.

Victor Campenaerts, Jens Keukeleire og Edward Theuns kan være på vei til Lotto-Soudal. Det belgiske laget gir etter alt å dømme slipp på sitt klatretalent Louis Vervaeke, som skal være på vei til Team Sunweb.

Froomes stjernehjelper, Mikel Landa, er en av de største rytterne på markedet for tiden, og han kan fort ende opp i Movistar. Det samme gjelder Jaime Roson. Mikel Nieve, en annen av Froomes hjelperyttere under årets Tour, skal etter sigende være på vei til Orica-Scott, et tilfelle Matteo Trentin også skal befinne seg i.

Den talentfulle franskmannen, Florian Senechal skal være på vei til Trentins lag, Quick-Step Floors - et lag som kanskje mister Marcel Kittel til fordel for Katusha, som ser ut til å miste Alexander Kristoff, Sven Erik Bystrøm og Michael Mørkøv til UAE Team Emirates. Til det arabiske laget er tilsynelatende også Elia Viviani, Alessandro De Marchi, og Diego Rosa på vei. Emirates gir ifølge enkelte kilder slipp på Louis Meintjes, som skal være på vei til Team Dimension Data, men knabber muligens Fabio Aru fra Astana.

Et annet arabisk lag; Ion Izagirre får muligens besøk av sin fetter, Gorka, i Bahrain-Merida til neste år, samt Damiano Caruso, Kristjan Koren, Matej Mohoric og Davide Formolo. Koren og Mohoric blir nye slovenske tilskudd i et lag som i år hadde hele seks slovenere på lønningslisten.

Lotto NL-Jumbo virker å være laget som har mest taket på forhandlingene rundt Kristoffer Halvorsens fremtid. Laget har allerede Amund Grøndahl Jansen i sin tropp, og ser på mulighetene for å hente U23-verdensmesteren fra i fjor.

Team Sky ønsker å styrke sin klatretropp ytterligere, med flere talentfulle signeringer. Disse skal være Egan Bernal og Pavel Sivakov, mens også europamester på tempo, Jonathan Castroviejo skal være på vei til det britiske storlaget.

Jerome Pineau, den tidligere franske syklisten, har planene klare for et nytt fransk prokontinentallag. Rytterne som ryktes hit er blant andre Bryan Coquard, Bert Van Lerberghe, Jonas Vangenechten, Kevin Reza, Julien Morice og Amaël Moinard. Matteo Trentin var også i en periode ryktet hit, men virker å gå andre veier (som tidligere nevnt).

Edvald Boasson Hagen skal ha lagt inn gode ord om Odd Christian Eiking og Anders Skaarseth i Dimension Data. Skaarseth har gjort enda en god sesong for Joker-Icopal, mens Eiking, som tok sin første proffseier i Boucles de l'Aulne tidligere i sommer, har blitt vurdert av flere lag, inkludert Bora-hansgrohe og Trek-Segafredo. Det eneste som skal være sikkert er at han ikke blir værende i Francaise des Jeux. Her blir dog Daniel Hoelgaard, en rytter som stiger i gradene i opptrekkshierarkiet rundt Démare.

ShabeIIe
ShabeIIeInnlegg: 3259
24.07.17 18:04
hodnemyr: han kan fort ende opp i Movista

Det fordrer vel at Valverde og/eller Quintana signerer for et annet lag?

Hvale90
Hvale90Innlegg: 22518
24.07.17 18:07

Valverde har allerede godkjent en slik overgang. Ingenting i veien å ha alle tre på laget.

FeliceGimondi
FeliceGimondiInnlegg: 941
25.07.17 08:28

Til og med Nieve har fått nok på Sky og ryktes over til Orica.

Quintana ryktes til Astana.

(Innlegget ble redigert 25.07.17 08:30)

Hatleking
HatlekingInnlegg: 12521
25.07.17 13:09
ShabeIIe: Det fordrer vel at Valverde og/eller Quintana signerer for et annet lag?

Dei kan køyre for Landa i Giroen for så å verkeleg knalle til i Touren. Eit Movistar som går litt all in for å snyte Watt-briten for den gule trøya hadde vore mogleg, og dei kan absolutt mønstre eit bra lag for å kunne oppnå det. La oss seie at dei køyrer noko som det her:

Quintana, Valverde, Landa, Soler, Moreno, Amador, Castroviejo, Bennati, Oliveira

Og då er det framleis mange kvalitetsryttarar som er uteletne, som t.d Fernandez, Anacona og Betancur(?).

Il_Falco
Il_FalcoInnlegg: 4232
25.07.17 13:23
Hvale90: Valverde har allerede godkjent en slik overgang. Ingenting i veien å ha alle tre på laget.

Både Qunitana og Landa fungerer mye bedre når de ikke får for stort ansvar på skuldrene sine. Movistar er vel omtrent det eneste laget der det fungerer med delt kapteinsansvar.

Hvale90
Hvale90Innlegg: 22518
25.07.17 14:17

Og Quintana fungerer bare når han kjører med Valverde. Det samme gjelder Betancur. Han sier at han elsker å være sammen med Don. 

FeliceGimondi
FeliceGimondiInnlegg: 941
25.07.17 14:22

Bare Bjarne som får til delt kapeinsansvar til GC sånn nogenlunde. Selv om ikke Sastre helt hadde snakket igjennom sitt stunt da han kuppet touren på csc. I klassikerne har man som kjent lettere å godta delt ansvar og litt rart egentlig at det florerer av personer som ikke ser det samme når det gjelder GC.

At det er lettere på Movistar har mye å gjøre med måten de kjører GT på. Kommer Landa inn som offensiv rytter mens Bala kjører defensivt kan det eksplodere der og.

Det er forøvrig prematurt å si Quintana ikke fungerer under ansvar.

(Innlegget ble redigert 25.07.17 14:23)

Il_Falco
Il_FalcoInnlegg: 4232
25.07.17 21:53
FeliceGimondi: Det er forøvrig prematurt å si Quintana ikke fungerer under ansvar.

Var vel Vacchi som snakka om i fjor at Quintana følte seg tryggere når han delte kapteinsansvaret med Valverde. Men mannen er jo ennå ung, selv om han ikke har fungert optimalt som kaptein i år.

FeliceGimondi
FeliceGimondiInnlegg: 941
25.07.17 22:59

Det er jo naturlig at en ung syklist føler det slik og det er nok også i et slikt dynamisk perspektiv Vacchi har ment det selv om du i formuleringen din ikke klarte få med den nyansen...heller ikke på Landa kan det se ut som.

Hvale90
Hvale90Innlegg: 22518
25.07.17 23:16

Det er ikke bare det. Don har en enorm effekt på dem rundt seg med bare sin tilstedeværelse. Nairo hadde aldri pallet i fjor hadde det ikke vært for at Piti var der for ham, og Betancur sier at han ikke ønsker noe mer enn å hjelpe Don med å vinne.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg