Bilde

710

4 innlegg

85 svar

Medlem siden

Svar skrevet av 710

Skrevet i Bodø/Glimt [Klubbtråd]

Gratulerer til Hauge! Og få norske spillere ut i Europa er positivt for Norsk fotball og landslaget.

1

Skrevet i Sexkjøpsloven fremmer INCELs.

Når det gjelder sexkjøpsloven er jeg mer betenkelig til at det er lov for kvinner å selge sex. Fordi jeg tror det fører til at kvinner er mindre interessert i å treffe menn, og ser på dem mer som en potensiell kunde for å tjene litt ekstra en kveld på byen fremfor en potensiell partner eller venn.

1

Skrevet i APs misbruk av 22.juli og frihetene

Nå er det 255 som har dødd av Corona i Norge, hvor mye jeg bør bry meg om hva en dømt person har gjort på Utøya er jeg usikker på. Motivet var politisk og desverre så har det muligens hatt konsekvenser på meningsmålingene. Livet mitt var ganske bra før og ikke så verst nå heller, men jeg har også blitt 9år eldre.

Jeg er egentlig ganske lei av å høre om ABB, og jeg sliter fortsatt med å forstå hvordan en enkeltperson kan finne på noe sånn.

1

Skrevet i Hvordan finner man en god hybel? Del dine tips!

Til sammenligning er det vell mulig å finne lignende boliger i utkantstrøk i Italia, Frankrike og USA med en tiendel av salgsprisen. Nå snakker jeg kun Norsk og Englesk og mangler visum, også har jeg arbeidsinntekt i Norge og studier jeg vil fullføre så jeg ser liksom ingen hensikt i å dra ut av landet. Så kan noen vennligst gjøre ting vanskeligere for meg?

At det bor nordmenn i Florida er vell ingen hemmelighet?

1

En ting jeg lurer på når jeg ser på bolig. Det står prisantydning 1.800.000 også formuesverdi på rundt 450.000kr. Hvorfor er ikke prisantydningen den samme som verdien?

1
dagdraumar Nyttig tråd! Jeg har et annet spørsmål jeg ønsker å slenge med: finnes det andre sider å finne hybler til utleie i Oslo utenom finn.no og hybel.no? Jeg er på jakt etter en hybel so...

Jeg er på jakt etter en hybel som ikke er en del av et kollektiv, da jeg har funnet ut at jeg absolutt ikke er et kollektivmenneske. Men med de blodpriser som er i Oslo er vi mange om beinet og for øyeblikket finnes det heller ikke mange hybler som ikke er i kollektiv ute på leiemarkedet.

Blodpriser i Oslo? De har jo de samme blodprisene på Eidsvold.

1

Hybel-tabben? Inngå kontrakt uten oppsigelse. Ble boende i et kollektiv der jeg mistrivdes og ble tvunget til å betale månedsleie på 4500kr uten at jeg bodde i boligen. Fikk en til å framleie, men han stakk fra det hele etter å ha betalt for to-måneder og stukket fra kontrakten.

1

Jeg trenger hvertfall et sted å bo, lyst til å blåse ut men jeg kan jo forsøke å si det på en litt mer høflig måte.

Og i mine øyne, er de prisene for å bo i et 4-5 mannskollektiv og/eller singleboliger ganske urimelige. Noen som har tagget inn "boikott husleie" ved t-banen på blindern, men jeg er ikke så gira på ligge ute. Ikke er jeg så gira på å bo i et kollektiv der jeg må gå på visning og skryte av meg selv heller. Jeg vil trenger et sted jeg kan konsentrerere meg om skole.

1

Skrevet i Sex og NAV

Jeg tror vekst i økonomien og sparefond vil være løsningen. Horer og narkomane får greie seg selv, dem har seg selv å takke.

Og produksjonsfabrikker for de som har gått i gjeldsfella. Vår skyld.

1

Skrevet i Støre og AP rører igjen

Skrevet i Arbeid til alle, midlertidige ansettelser?

Jo, men etter endt studietid må jo studenten begynne å betale tilbake gjelden. Desto høyere gjeld, desto mer kreves det i inntekt. Det er begrenset hvor lenge du kan motta gjeld og hvor stor gjeld du kan opparbeide deg.

Nå vil jeg påsta at alt er bedre enn ingenting. Om du gjør det ulovelig å utlyse midlertidige stillinger(trainee, somervikar, engasjement). Fjerner du en stor andel type stillinger, da gjør du det vanskeligere å få relevant arbeidserfaring og du gjør det vanskeligere for deg selv å komme inn på arbeidsmarkedet.

Jeg regner med at det ikke er tiltenkt at 5 millioner nordmenn skal produsere Hoff Opphøgde Poteter.

1

Skrevet i Kryptovaluta

Helt seriøst, skal jeg bruke 100kr på kryptovaluta? Morro, ble nektet av ig å sette inn 30.000 på Nintendo aksjer fordi jeg manglet en fast alminnelig inntekt.

Den doblet seg ;)

1

Skrevet i 420K i studielån, 0 utdannelse hva kan jeg gjøre?

Og ja forresten. Er det Intel på innsiden? Det er jo helt håpløst, snakk om gruppeprosjekter og samarbeid i et samfunn der ikke en gang er lov å snakke med hverandre eller stå i en kø? Hvorfor er det ikke noe gruppe samtaler noe sted? Jeg har seksuelle tvangstanker.

Herregud for ei grav jeg driver og graver.

1

Noen hundretusen sykehusdødsfall, eller hva er tallet?. Aksjekurser som har gått fra 100% - 50% - 90%. Toppet med nedbemanning og permitteringer. Og folk ler av en person som skriver noe dumt på vgd? Digitalisering og nav-køer. Føltes helt idiotiskt å gå på nav-kontoret på Sagene med Ringnes på motsatt side av vegen.

Nesten så du ikke tror du er den eneste noen ganger og at alt er rigga. Glad jeg i det minste har stemmerett og ytringsfrihet.

1

Høyere minstelønn, ingen jobber og btc. Obama, Hillary Clinton og Biden i et nøtteskall. Dota er bedre

1

Det her er kanskje ikke noen god jobbsøknad eller veldig bra reklame for min egen del det her, men jeg liker dårlig måten du forklarer meg her. Det handler ikke bare om jobb i it-bransjen, men jobbmarkedet generelt. Det skortet ikke på samarbeidsvilligheten min, så ikke kom å skape et bilde av en person du ikke kjenner. Jeg er ganske uselvisk og ydmyk av meg. Du kjenner meg ikke, men Keita, Gattuso, Kante, Makelele, Verratti, eller for den saks skyld Neymar, er ikke dårlige lagspillere.

Det handler kanskje også litt om hva slags preferanser du har for den jobben du ser for deg. Selv om jeg også hos har vært til intervju hos store konsulent selskaper. Periodevis har jeg også vurdert å stikke til New York, Dublin, Taiwan, California eller lignende. Rett og slett fordi jeg blir oppgitt over arbeidsmarkedet i Norge. Ser også på mastergrad studier, men det er litt avhengig av økonomi. Litt begrenset hvor lenge du kan leve av studiegjeld.

Men i dag sitter unga på Twitch og Facebook, så hva kan forvente?

1

Skrevet i Ny Nav skandale. Folk får ikke hjelp.

Skrevet i Valgene i USA 2020

Etter 8år med Barack Obama, skal dem nå gi stafettpinnen til visepresidenten. Lykke til USA! Så vanvittig mye bedre var det under Bush. Bedring under Trump, tross i heksejakten.

Gratis helsevesen, alle tiders. Hadde jeg visst bedre i 08, hadde jeg definitivt støttet McCain.

1

Skrevet i Det deichmanske bibliotek til salgs, plutselig.

Nå har jeg vært der kun en gang og jeg likte det, tror det var i 2018. Hvorfor 1700-tallet og ulike fremkomstmiddel nevnes vet jeg ikke. Kunne sikkert tatt en diskusjon om selvkjørende biler og kollektiv trafikk også, men jeg ser ikke helt relevansen.

1

Y-blokka. Rikshospitalet. Vondt blir verre. Flotte bygg helt uten nytte.

Litt som å skrike etter New Dehli, men får Dubai servert.

1

Faktisk ikke lest om det før nei. Jeg leste bare overskriften, men jeg tror du forstår hva jeg mener. Det er jo tross alt ikke første gang et bibliotek røres her i Norge.

1

Skrevet i Mafia i Oslo, hva gjøres?

Hva har dem gjort? Sålenge de ikke har gjort noe straffbart har ikke myndighetene rett til å gjøre noe som helst. Hvem som helst har lov til å bosette seg i Norge, kjøpe eiendom o.l.. Jeg kan også bosette meg i Thailand, Kambodsja, Spania, eller Tyrkia om jeg vil og har økonomi.

Politiet grep jo inn i Lime kjeden i Oslo for en tid tilbake.

1

Skrevet i Rettssaken mot Manshaus

Manshaus ville møte "jevnaldrende nasjonalister", er ikke det helt irrelevant i en rettsak? Hva er det han har gjort egentlig, bortsett fra å møte opp i en rettsak hvor han tilsynelatende har fått rundjuling?

Å ta del i et politisk miljø er jo strengt talt ikke straffbart.

1

Skrevet i Kappløp for gratis pengar i coronatider.

Dei som slit no er sjølvstendig næringsdrivande og småbedrifter. Alle andre er sikra mat på bordet i månadane som kjem. Dei store bedriftene vil bli redda av krisepakkar.

Så det er ingen som er arbeidsledige eller ferdigutdannede studenter som ikke får noe som helst? Det er i hvertfall vanvittig fremgang fra hvordan tilfelle var lenge før Corona. Reglene for å få utbetalt ledighetstrygd krever vell at du har hatt en fulltidslønn med en viss inntekt over en viss periode, så det er nok en stor andel som havner utenfor. Dagpenger var også svært vanskelig å få utbetalt.

Bare tull, og det er grådige småbedrifter med svært få ansatte og uten kunder som får. Gi alle pengene til en liten famillie på fem mens alle andre sliter.

1

Skrevet i Sieg heil ?

politikk Rainmaker : de har gjort seg selv uspiselige for utleiere ja. Men så har de heller ikke fysisk makt til og avvise påtrengende personer. de får ikke automatisk tilbud om og bo på in...

Rainmaker : de har gjort seg selv uspiselige for utleiere ja. Men så har de heller ikke fysisk makt til og avvise påtrengende personer.

Hvorfor kjøper de ikke sin egen bolig?

Utleieprisen og boligpolitikken i Norge er rett og slett alt for kynisk. Burde ikke være så utrolig gjevt å ha et tak over hodet. Bedre om eneboliger ble solgt oppdelt slik at studenter og andre unge kunne investert i egen bolig, i stedet for å betale utleiere via lånekassen.

Er ikke kjøpekraft et uttrykk økonomer pleier å bruke? Bortskjemte foreldre.

1

Skrevet i Erna er på taperlaget!

Skrevet i Skøytesesongen 2018/19

For å komme med et litt seriøst innspill angående skøytehall, så vil jeg si at effekten av en hall tror jeg er noe overvurdert. Du kan ha like godt utbytte av å trene på en utendørs bane med istid over en lengre periode og uten at hallen til en hver tid benyttes til å arrangere både nasjonale og internasjonale løp utover en sesong. Nå skal det også sies at forholdene i Vikingskipet ikke er allverden.

Om det skal legges til rette for elitelag tror jeg det kan være positivt med en skøytehall i Oslo, men usikker på hvor positivt dette er for bredden på sikt. Norges to beste løpere kommer fra Bergen og Fana, og det er ikke helt uten grunn. Jeg er kanskje en av de siste som har gått klubbløp på naturisen på Hamar Stadion, og jeg vil si at jeg tror det har vært både positive og negative sider ved utbyggingen av Vikingskipet.

1
Laster...