Bilde

AFCN5

2 innlegg

685 svar

Medlem siden

Svar skrevet av AFCN5

Skrevet i Manchester United - Arsenal

Skrevet i Arsenal Football Club - Pride of London

Skrevet i Kåre Ingebrigsten har fått sparken!

Skrevet i Beste norske poker-forum??

eg har en stund spilt poker, men sliter litt med å finne populære poker-sider. Snakker da om sider der man kan spille poker, med mange spillere som spiller aktivt. Har spilt litt på pokerstars, men der sliter jeg med å få tatt ut pengene(har prøvd neteller/skrill, men får det ikke til å funke.

Entropay fungerer godt.

1

Skrevet i VM-finale 2018: France - Hrvatska

Art-Vandelay Hånd søker ikke ball. Hold kjeft!

tar ikke finaledommeren i VM og den meste erfarne og beste VAR feil når de skal vurdere om handsen var straffbar eller ikke etter å ha sett tv-bilder jfr. guidelines.

Jeg er 99,9% sikker på at konklusjonen blir slik:

«Hands comes down to meet the ball» = anses som en forsettlig handling = straffbar hands = straffespark når det skjer i feltet».

De som mener dette ikke straffe, kan like det eller ikke, men slik er fortolkningene som dommerne er instruert i å følge.

1

Skrevet i Fotball-VM Quiz

Skrevet i Arsenal - Overgangsvinduene 2018

Skrevet i *Everton - Arsenal*

Skrevet i Arsenal Football Club - Pride of London

Skrevet i Rosenborg [Klubbtråd]

Skrevet i Arsenal - FC Köln. Europa League

Håper klubben lærer av dette da.. eller nei d er jo Arsenal d er snakk om..

1

Skrevet i Arsenal - Sommervinduet 2017

Den dagen Wenger fikk ny kontrakt døde Arsenal. Tipper vi selger Sanchez og i dag.

1

Skrevet i Nok et prishopp fra TV2 i vente?

FlGARO Min personlige erfaring (og mening om de som skryter av dette): Noen skryter det opp i skyene og sier kvaliteten er krystallklar og ingen buffring. Jeg opplevde det stikk motsatte....

Tror de som skryter av dette overdriver en del. Det er akkurat som om de skal fortelle hvor fantastisk produkt de har skaffet seg. De vil liksom ikke helt innrømme at produktet ikke var så bra likevel, og legger da heller litt ekstra på for å ikke fremstå som de har blitt litt lurt.

Kommer ann på. skal du ha det "As live " som tv2 så daler nok kvaliteten litt, men klar du og ha at det henger bak ca 2 min så får du nokså bra streams dvs HD kvalitet og engelsk språklige studio. til ca 69 kr mnd. i fra feks Thailand... dette er dog en egen app. eller så har du sånne som meg som også har f.eks dansk bankkonto, så kan kjøpe viaplay.dk 100% legit og der er det sannelig "playback" i webbrowseren og gitt til 179 danske i mnd, dvs ca 210 norske?

1

Skrevet i Arsenal - Sommervinduet 2017

Skrevet i Rosenborg [Klubbtråd]

Kristwic7 [sitat…] Utifra denne artikkelen ser ikke RBK veldig aktuelt ut. Og så lenge det ikke kommer et veldig bra bud fra RBK, er dere neppe 1.valg hverken for Viking eller Adegbenro. 8 m...

Ganske befriende, å se han i RBK-drakt herje mot Viking ville vært svært tungt å være vitne til.

det kan vel Yanni også gjøre den 19 november. tenk at han kan sende Viking ned en divisjon :-) (viss ikke dere får en super høst da) noe jeg faktisk håper.

1

Skrevet i Arsenal pre-season 2017/2018

Laster...