Bilde

Amin_Nouri

41 innlegg

8,5k svar

Medlem siden

Svar skrevet av Amin_Nouri

Skrevet i Vålerenga Fotball - klubbtråd

Det er viktig å se på omstendighetene. Her har man hatt dialog med alternative i årevis, også ender det opp med at de slår hverandre ned på tribunen. Er da ikke barn man snakker om.

Vil heller ha gubbekultur enn voldskultur.

1

Skrevet i Vålerenga Fotball - klubbtråd

Så det før, Isko fører ikke noe bra med seg. Med Ikaros på en samlet bendit for noen år siden var det gladstemning og samlet synging blant de som likte litt trøkk gjennom 90 minutter. Sto innimellom inni klynga, var inkluderende og satte pris på alle som ga på når sanga gikk. Etter at man blandet seg med de som syntes det er kult å ta fellesbilder med finlandshetter under taggede underganger har man blitt for kule for de andre. Håpløst system på tribunen, og håpløst med de som er for kule for enkle regler og grunnleggende folkeskikk. Håper man får med seg de gode elementene fra gamle Ikaros og samler klanen på en annen måte enn i dag.

1

Skrevet i Angrep på skole i sverige

Fullt navn og facebook ligger ute flere steder på nettet, kommer naturligvis ikke til å poste det selv da det ikke er tillat på forumet her. Hvit svenske, familiemedlemmer som støtter SD uten at det trenger å bety noe. Så får man lagt den debatten død.

2

Skrevet i Hotell i London 17 år

Gjør det enkelt. Finn en middels stor til stor hotellkjede og send hotellet du vil bo på en mail. Forklar situasjonen og spør om deres policy. Dersom de krever kredittkortinformasjon som sikkerhet spør dere en av foreldrene deres om de kan oppgi det som sikkerhet.

Dersom alt annet feiler er vel herberge en mulighet. Fryktelig mye billigere og lavere krav til slike ting.

1

Skrevet i Kamptråd Vålerenga vs Lillestrøm

Skrevet i Kamptråd Vålerenga vs Lillestrøm

lsklars Gratulerer med en meget fortjent seier, dette var grusomt å se på. Sjeldent sett et svakere LSK-lag i et derby. At vi selger våre to beste spillere før denne kampen uten noen form...

Lykke til med å snu dette Runar og Torgeir! Dette holder faen ikke!

Må faktisk nevne at jeg føler med deg og dere, uansett hvor like oppriktig det virker rett etter kampslutt. Hadde det ikke vært for noen rike onkler hadde vi vært i den situasjonen sjæl.

Dog storfornøyd med det defensive i dag. Litt tannløst fra LSK, men at man (les: Wæhler) stopper det som kommer er gledelig. Også en opptur for Kristiansen.

Så veldig ut som det skulle vært rødt på Amundsen da han løp ned Brown etter drøyt 60, noen som så kampen på tv som kan bekrefte/avkrefte?

1

Skrevet i Spillerrating sesongen 2014

Skrevet i Martin Ødegaard

Personlig syntes jeg at det er litt rart at diskusjonen om Ødegaard på A-laget til Real Madrid har tatt av. Det at han drar til RMs treningsanlegg er jo helt naturlig, hvilken fotballspiller med ambisjoner hadde ikke dratt til kanskje verdens beste fotballklubb for å se hvordan de driver klubben. Alle med litt peiling på fotball vet at han ikke blir vurdert som a-lagsspiller for klubben per dags dato.

1

Skrevet i Matsnobbene ble lurt

som spiste mat fra McDonald hver dag, han opplevde at vekten gikk ned.

Han opplevde ikke at vekten gikk ned, han målte opp hvor mange kalorier det var i maten han spiste og spiste da så mye som skulle til for at han skulle gå ned i vekt.

Forøvrig fantastisk at folk bommer så kraftig. Chicken nuggets fra McDonalds er virkelig ikke som eksklusiv vin.

1

Skrevet i Vålerenga Fotball - klubbtråd

ehall [sitat…] Tror jeg har til gode å sett en som har i ryggmargen at man skal falle lett, klage på dommeren, spille dødsskadet, rulle seks ganger når man ramler, drøye, og all den møkk...

Ogude ble da ikke psykisk knekt for noe, han ble skadet og kom aldri tilbake om jeg husker rett. Han hadde ikke de vanlige faktene, men personlig synes jeg han var altfor rå. Det klarte ikke trenerne å kle av ham i løpet av tiden hos oss.

Ogude var en knallspiller, en av de større suksessene de siste åra.

1

Skrevet i Forskjellen på lokale og egenproduserte spillere?

Skrevet i Vålerenga Fotball - klubbtråd

ghog Hva f... Vålerenga, LifeWave? Virkelig. Da hadde jeg blitt litt flau kjenner jeg, om det var min klubb som profilerte alternativbransjen på denne måten.

Faens latterlig. Et produkt skaperen har 'prøvd å fremme' gjennom 3 MLM-selskaper så langt. 2 har gått konkurs, og LifeWave er det tredje. Produktet har 0 vitenskaplig tyngde, og dette er kun et forsøk på å få flere til å kjøpe seg inn i selskapet. Noe de innrømmer i denne artikkelen, med utsagnet 'Med disse små plasterene vil alle kunne oppnå bedre helse på flere plan, samt få muligheten til å skaffe seg en liten bi-inntekt.' (min uthevning)

Vervekampanjer på stadion neste?

1

Skrevet i Bråk rundt Gunnarsons overgang

For en fantastisk sak. Svindlerne blir betalt.

Lurer på om klubbene har rett til en erstatningssum for tapte sponsorinntekter som følge av saken?

2

Skrevet i Vålerenga Fotball - klubbtråd

Hvordan kan man tape midtbanekrigen mot El Fakiri, Haugen, Barmen og Huseklepp med den 5-ern man besitter? Alt gikk gjennom kantene, det er faktisk ikke bra nok.

1

Skrevet i Nordmenn i utlandet

Skrevet i Skal til London og trenger litt eksperthjelp...

Goonermaniac Anbefaler Norwegian, har aldri hatt noe tull med de til London iallefall. De billigste er de også på denne ruten. Gatwick så tog inn til Viktoria station, og undergrunnen videre ti...

og undergrunnen videre til hotell

Har ikke hatt noen problemer med Norwegian heller, men vil anbefale å kun ta tbanen om du drar utenfor rushtiden. Kofferter på tbanen sentralt i London kan være en veldig stressende affære, og taxi er ikke veldig dyrt. I hvert fall ikke om hotellet er relativt sentralt.

1

Skrevet i ** Football Manager 2014 **

@Mirage

Skulle gjort det, men har ikke nett på PCen akkurat nå. Spiller en 4231 med sentrale midtbanespillere og en 433 med DM. Har prøvd å blande på spillerrollene, bruker det som balanserer laget best. Bruker instruksjonene 'behold ballen', 'pasning i rom', 'jobb ballen inn i boksen' og andre ved behov.

1

Skrevet i ** Football Manager 2014 **

Noen som har noen triks/tips? Sliter egentlig uansett hvilket lag jeg bruker. Kom på 8. i første sesong med Liverpool, fordi det for ofte blir for få mål for og for mange mot. Jeg får spillerne til å spille slik jeg vil til en viss grad, men det blir ikke bra nok.

Så spørsmålet er egentlig om noen vet om noen smarte tweaks på taktikken som pleier å fungere?

1

Skrevet i ** Football Manager 2014 **

Skrevet i ** Football Manager 2014 **

Prøver meg på FM14 igjen, etter at det gikk tragisk dårlig forrige gang.

Noen tips til taktikk, rent generelt? Hadde 0 problemer i 2011 og 2012, litt problemer i 2013 og får ingen ting til å fungere i 2014.

1

Skrevet i Bergs Legia kasta ut av CL

Skrevet i Bergs Legia kasta ut av CL

Skrevet i Kamptråd Viking-Vålerenga

Skrevet i Kamptråd Viking-Vålerenga

Skrevet i Vålerenga Fotball - klubbtråd

borbje Jeg har sagt det flere ganger, er det noe som ødelegger sølv eller bronsen, så er det forsvaret vårt..., tregt og shaky... Vi skal ikke slippe inn TO mål i mot Stabæk på hjemmebane

Jepp. Høgh treffer 3/4 ganger, noe som er fint de 3 gangene han treffer, men det fungerer ikke i lengden.

Larsen er ikke god nok jevnt over. Kristiansen og Gunnarsson gjør det bra, med et skikkelig midtstopperparr ser det bra ut, for mye av laget ser veldig bra ut. Grindheim er så jævla god, har nesten ikke ord.

1

Skrevet i Frata Russland fotball-VM

Sportfreaken Poenget her er vel ikke hva som har skjedd før i tiden, men hva som skjer nå. Selvfølgelig burde Russerne miste VM og alt annet de kan miste av betydning.

Det er jo flere uker siden. Hvorfor dvele over det?

Om man følger argumentet at Russland bør straffes er det vel også riktig å stå på at Norge skulle tatt ansvaret for Moland & French, som retten i Kongo ville? Om ikke får du bevise at ordrene om å skyte ned flyet kom fra Russland.

1
Laster...