Bilde

AnatoliT

3 innlegg

1k svar

Medlem siden

Svar skrevet av AnatoliT

Skrevet i Liverpool Football Club - Klubbtråd

1.000 er et allright nummer.

Jeg gir meg nå. På tide å takke for seg.

Takk for gode diskusjoner. Takk for mindre gode diskusjoner og takk for bedritne diskisjoner.

Så får man håpe at Sir Dirk blir satt pris på i like stor grad som han bør, og at Rafa står igjen som den største helten i nyere historie.

Mine takker går til k_9b, mcdermott, minuspol. guarnere, fowla, knaxern, sir owen, faquari, milanb, justice, legendag, ,osv osv. Dere vet det er mange av dere. Heldigvis er det en rekke Liverpool-supportere som holder høy kvalitet, og listen over kvalitetsdebenter klarer jeg selvsagt ikke å nevne.

Jeg skal ikke legge skjul på at McDermott og Minuspol pr dags dato er mine meningsfeller, men jeg håper dere andre har ratt angående Liverpool og Brendan Rodgers. Jada, Minuspol,med din innstilling får du nok rett til slutt.

Jeg kommer til å holde følge, men mitt siste innlegg er nok dessverre skrevet.

Tar noen ansvar og regner ut hvem som har vært årets Liverpool-spiller?

8

Skrevet i Benfica - Chelsea [Finale]

Skrevet i Liverpool Football Club - Klubbtråd

NoobSaibot God morgen. Jeg har nettopp våknet opp fra en drøm der Brendan Rodgers fikk sparken og ble erstattet med Harry Redknapp. Tolk det som dere vil.

Jeg har nettopp våknet opp fra en drøm der Brendan Rodgers fikk sparken og ble erstattet med Harry Redknapp.

Jeg er ingen stor Rodgers-entusiast, men det hørtes mer ut som et mareritt enn en drøm.

Hadde vi ansatt Redknapp hadde vi vært under administrasjon i slutten av august :)

1

Skrevet i LIVERPOOL FC 2012/13

johwi68 En vurdering av midtbane-/angrepsspillere 2012/13.. Allen 4 -åpnet bra i august, men å levere det vi kunne forvente. Lite balltap, en klegg i duellene, og høy frekvens i det meste...

Sterling 6 - var virkelig bra i høst, og blant våre beste spillere i enkeltkamper fram til jul. Etterhvert har det stoppet helt opp, og han fikk muligens litt for mye ansvar og spilletid i første halvdel. Det blir spennende å se om han fortsetter utviklingen, og om en sommer og oppkjøring gjør ham godt. Det har jeg tro på, for Raheem har noe annet enn resten av stallen har å by på.

Beskrivelsen din av Allen - minus skadene kan også fint beskrive Sterlings sesong. En periode måtte jeg klype meg i armen for å se om det jeg så var sant eller ikke. En så dårlig spiller har vel aldri før fått så mye spilletid i Liverpool. Frisk i sine 4-5 første kamper. Det skal han ha for.

Ville ikke gitt han stort høyere enn fire selv :)

1

Skrevet i Topp 250 på facebook

Skrevet i **Fantasy Premier League 12/13**

Skrevet i **Fantasy Premier League 12/13**

Skrevet i Hvem tar over etter Sir Alex?

Kristwic7 hvorfor vil alle ha moyes? hva har han egentlig prestert? Everton har da vært en solid klubb lenge,uten å vinne noe. Slik som Brendan Rogers er han en oppskrytt manager. Mens Klopp...

Han overtok en klubb som var så skakkjørt at selv Mourinho ville hatt et sant helvete med å få klubben på rett sjøl

Mourinho får sjeldent klubber på rett kjøl. Han tar over de klubbene i verden med best forutsetninger, som kan kaste penger etter spillere.

1

Skrevet i Chelsea FC [Klubbtråd]

xytheon Noe, hvilket uansett er mer enn Torres bidro med den siste halvtimen. Legger meg flat på den andre der. Benayoun er riktig nok innstilt på å legge ned en skikkelig innsats når han...

Noe, hvilket uansett er mer enn Torres bidro med den siste halvtimen.

Jeg har tungt med å se for meg at Ba skal bidra med noe som helst.

Uansett, dere fortjente å vinne, og det var sløsing med sjanser som kostet dere to poeng. Klarer Mata å spille en ordentlig ball til Ramires er kampen avgjort og CL-plassen i boks. Både han og Hazard slurvet bort mange muligheter når motstanderen var i ubalanse. I tillegg burde vel Tottehanhams mål vært avblåst? (så ikke slutten).

Dere var klart best, og jeg syns det er rart å la frustrasjonen gå utover taktiske disposisjoner.

1

Skrevet i Chelsea FC [Klubbtråd]

Skrevet i Hvem tar over etter Sir Alex?

Skrevet i Hva er så spesielt med Carrick egentlig?

megapixsel Greit nok det. Nå har vel ikke du sett alt av United kamper de to siste sesongene, så jeg tror nok jeg har et bedre grunnlag for vurderingen min enn det du har. Ikke frekt ment, ba...

Greit nok det. Nå har vel ikke du sett alt av United kamper de to siste sesongene, så jeg tror nok jeg har et bedre grunnlag for vurderingen min enn det du har. Ikke frekt ment, bare helt ærlig.

Grunnen til at han er vår viktigste spiller, er at vi ikke har noen alternativer som kan gjøre en god jobb i hans fravær.

Jeg har sett nok av United-kamper til å kunne vurdere Carrick.

Ja, Carricks viktighet blir større pga mangel på alternativer, og det har jeg også poengtert tidligere i tråden. Nen jeg mener likevel at han ikke er deres soleklart viktigste spiller.

1

Skrevet i Liverpool Football Club - Klubbtråd

Skrevet i Hva er så spesielt med Carrick egentlig?

Skrevet i Publikumssvikten

Bocchino [sitat…] Sant nok. Men jeg lurer på om vi ikke hadde funnet tilsvarende (og vel så det) om vi tok en nærmere titt på den "harde kjerne" på Anfield, Villa Park eller St. James Park...

Men jeg lurer på om vi ikke hadde funnet tilsvarende (og vel så det) om vi tok en nærmere titt på den "harde kjerne" på Anfield, Villa Park eller St. James Park også?

Uten tvil. Disse er det svært mange av også på de nevnte stedene, men den harde kjernen utgjør vel heller ikke flertallet på kamper i Premier League. Likevel engasjerer fotballen mange nok til at tribuenene stort sett alltid er fulle.

1

Skrevet i Årets mål?

Har alltid satt pris på langskudd.

Derfor er Luiz, Jerome og Lowtons scoringer mine favoritter.

1

Skrevet i Publikumssvikten

Bocchino hehe. Vel, du får minne oss om at uten deg og din sønn samt tusenvis av andre kaffidrikkende tilskuere så måtte klubbene gått over til amatørkontrakter til spillerne. Nordmenn komm...

Nordmenn kommer alltid til å forbli nordmenn på godt og vondt. Vi setter ikke fyr på butikker hvis det kommer en ny avgift. Samtidig så er vi ikke så veldig flinke til å lage stemning på fotballkamper heller.

Men vi er da ganske flinke til å lage liv og røre i langrennsløypene når Northug og co. går for gull. Og det velkjente "kollenbrølet" er vel ikke så verst.

Jeg tror ikke nordmenn er uegnet til å lage mye lyd på sportsarrangementer. Det er nok like mye den norske fotballen som ikke interesserer eller engasjerer Ola Nordmann nok. Det er nok også en del unge som ikke vil identifisere seg med det som er gjennomsnittspersonen i supportergjenger. For la oss være ærlige, det finnes litt av hvert i den harde kjernen rundt om i landet :)

1

Skrevet i Hva er så spesielt med Carrick egentlig?

Kid_10 [sitat…] Selvsagt, det finnes en mellomting, men det er et faktum at han har vært en av Utd viktigste spillere siden han kom fra Tottenham. En periode vi har gjort det strålende i...

Det eneste jeg synes er morsomt når det kommer til Carrick-diskusjonene er hvor undervurdert han er blant andre supportergrupperinger.

Alonso og Busquets er jo milevis over..

Jeg syns ikke Carrick er undervurdert hos så mange. De fleste anerkjenner at han er en solid spiller, og en viktig brikke i United-maskineriet. Men jeg mener også at mangel på alternativer gjør han viktigere enn han i utgangspunktet trenger å være.

Jeg mener Alonso og Busquets er bedre. Om de er milevis over får være en annen diskusjon.

1

Skrevet i Hva er så spesielt med Carrick egentlig?

Kid_10 [sitat…] Ikke Liverpool. Men spøk til side, det skal ikke mye å se at Carrick er spesielt viktig for Utd. Vi greier oss i MYE større grad uten Ferdinand.. Rooney og Gea har heller...

det skal ikke mye å se at Carrick er spesielt viktig for Utd. Vi greier oss i MYE større grad uten Ferdinand.. Rooney og Gea har heller ikke vært i nærheten av like viktig denne sesongen.

Det sier en del om Carrick, men kanskje mest av alt om Utd.

At laget ser ut til å være mest avhengige av Carrick skal mangel på alternativer også ha en god del ære for :) Men for all del, Carrick er knakende god, men ingen messias som man risikerer å få inntrykk av ved å lese i denne tråden.

1

Skrevet i Hva er så spesielt med Carrick egentlig?

Skrevet i Man Utd - Chelsea **

Skrevet i Man Utd - Chelsea **

Skrevet i ***Liverpool FC vs Everton FC***

Starting XI : Reina, Johnson, Enrique, Agger, Carragher, Gerrard, Lucas, Henderson, Coutinho, Downing, Sturridge.

1

Skrevet i **Adeccoligaen 2013**

Skrevet i Liverpool FC - Kåringer 2012/13

Årets opptur: Hmmm. At det snart er ny sesong? Få høydepunkter i år dessverre. 6-0 mot Newcastle går jeg for. Kjøpet av Coutinho er også en stor pluss i margen.

Årets nedtur: At vi ikke har vært i nærheten av å henge med, verken i liga, FA- og ligacupen eller i Europa. At Jonjo Shelvey ikke har tatt stegene jeg hadde håpet på før sesongen.

Årets beste spiller: Luis Suarez

Årets verste spiller: Joe Allen

Årets overvurderte: Raheem Sterling

Årets undervurderte: Pepe Reina

Årets beste kjøp: Coutinho

Årets verste kjøp: Joe Allen

Årets talent: Coutinho

Årets arbeidshest: Jordan Henderson

Årets late: Daniel Sturridge

Årets reservelag spiller: Suso

Årets beste 11'er:

Reina-Johnson-Agger-Carra-Enrique-Henderson-Gerrard-Downing-Coutinho-Suarez-Sturridge.

1
Laster...