Bilde

Annoyed_Conservative

5 innlegg

0,9k svar

Medlem siden

Svar skrevet av Annoyed_Conservative

Skrevet i United skal møte KBK

PapaSmurf Det er jo sånn at man ikke kommer unna å møte smålagene i Europa, men gjør man det greit der får man møte lag som PSG, Real Madrid, Ajax, Basel, Olympiakos, Porto, Stuttgart, Celti...

Siden du sier det på den måten virker det som det er en årlig foreteelse.

Slik du skriver det kan det jo nesten virke som en årlig foreteelse med europeisk spill for Molde, historisk sett er det en omskriving av sannheten.

Men du har rett i en ting du påstår, Molde har faktisk møtt og tapt for PSG i første runde i Europa. I sin fjerde deltagelse noen gang i 1995.

1

Skrevet i United skal møte KBK

PapaSmurf I følge MortenP var vel dette den største kampen på norsk jord noensinne. :D Da lo jeg godt. Men sikkert kjekt for KBK. Jeg husker jo den tiden da vi importerte lag som Man Utd for...

Men så blir man litt godt vant etterhvert når man har fått en del tellende kamper mot store Europeiske lag.

Ingen tvil om at Moldes rekke mot storheter i Europa nå begynner å bli både lang og ærverdig som årene går.

Det dundrer jo verdensklasseklang i luften og korridorene på Røkkebua og da bevart årevis, etter at de kan liste opp å ha møtt slike fotballstorheter som Sligo Rovers, Gorica, Zorya Luhansk, Pyunik og Glenavon. For å nevne noen få.

Rart hva de små almissene til rike onkler kan gjøre med egoet til våre venner smurfene nå til dags. :) Og alt det mens vi andre jo bare lurer på hvilken mygg de skal ryke på i første kvalik i år.

2

Skrevet i Molde FK. Klubbtråd 2019.

supergunners10 Det KBK laget her med tilhørende fans skal hvertfall sendes slakta hjem fra Molde i November! Og den forbanna "Det e vi som e fra kristiansund". At de ikke klarer å høre hvor jævli...

At de ikke klarer å høre hvor jævlig det er å gjenta den 523202 ganger i løpet av 90 minutter.

Sa en som tilhører den lille minioriteten som så fantasirikt har funnet på å definere seg som et lite tornekratt. Av det små slaget.

1

Skrevet i Molde FK. Klubbtråd 2019.

Skrevet i Molde FK. Klubbtråd 2019.

Skrevet i *Kamptråd KBK-MFK*

Skrevet i *Kamptråd KBK-MFK*

Skrevet i *Kamptråd KBK-MFK*

Skrevet i *Kamptråd KBK-MFK*

Skrevet i *Kamptråd KBK-MFK*

Skrevet i *Kamptråd KBK-MFK*

PapaSmurf Annoyed_Consern: Jeg er vel ikke rett mottaker for denne. Jeg har jo hele tiden advart mot det som skjedde. Tippet til og med 3-1 til KBK da jeg forstod at det har gått til hodet p...

Jeg er vel ikke rett mottaker for denne.

Skiftet postkasse siden du er av en formening å være feil mottager? Men nei, jeg kan bekrefte at ordene omtrent er hentet fra din munn og du bekrefter eget lille ego ved svaret du gir.

Men for guds skyld jeg unner deg fortsatt troen på en eventyrenes verden, med Molde som en verdens navle, at gull og ikke gråstein er fargen dere hører hjemme i og at Nou Camp er stedet dere heller burde spilt enn på de gudsforlatte breddeidrettsanleggene dere for tiden må reise rundt til. Lykke til på ferden mot toppen.

1

Da var det en av disse breddefotballsklubbene som banket et lag i verdenseliten da, for å parafrasere en kjent herværende smurf. Små ego som naturlig synker dit ned de hører hjemme, for å omskrive sitatet.

1

Skrevet i Karakterdrapet på Giske

Skrevet i Karakterdrapet på Giske

Skrevet i Karakterdrapet på Giske

Skrevet i Karakterdrapet på Giske

Ballen ruller videre, det andre fyrtårnet i Schibsted, selveste tanta i Akersgata; Aftenposten mener nå at redaktøren av deres søsteravis må gå. Klokken tikker, manualen for krisehåndtering følges ikke, hvor lenge går det før VG offentliggjør at hodene ruller?

1

Skrevet i Karakterdrapet på Giske

AxelRudi [sitat…] Tydeligvis samma hvem du spør i VG eller Schibsted, de "vet ikke fordi det er ikke de som gjør den jobben". Skartveit visste heller ikke, fem dager etter, fordi "var ikke...

Klart hun vet, hun vil bare ikke si det nå.

Veldig godt poeng egentlig, de fortsetter å løfte ansvarsnivået for hvem som skal levere det samme intetsigende pjattet som svar. Mon tro hvordan avisen ville vinklet det om det var en ekstern part de skrev om?

1

Skrevet i Karakterdrapet på Giske

goggen48 Ellers er det spesielt å se Dagbladet og Nettavisen jakte journalistblod. Som om er bedre selv ——————————- Med slike påstander bør du komme med linker der andre journalister har gj...

Norsk presse pleier ikke jobbe på den måten som denne VG duden har gjort flere ganger opp gjennom årene.

Gidder ikke forske så veldig mye, men DN hadde sin skandale for noen få år siden, Se og Hør har hatt sin i dette århundret. Kun noen som jeg kommer på.

Og Marie Simonsen og hennes kjære Dagbla' er jo beviselig dømt av det norske rettsvesen for lignende lemfeldig journalistikk da de ødela livet til denne ambulansesjåføren i sin tid.

Så eksemplene på at media kaster etikken på båten er mange.

1

Skrevet i Karakterdrapet på Giske

Rhabagatz Det er jo faren med den kommersielle pressen. Som skandaleselgere skaper de skandaler der det ikke er noen. Skarvøy var sikkert en høyt aktet politisk journalist som leverte. At de...

Ellers er det spesielt å se Dagbladet og Nettavisen jakte journalistblod. Som om er bedre selv.

Det kan jo på denne saken, da fra kollegene i Dagbladet som "jakter journalistblod", som om Steiro er fratatt ansvaret med å uttale seg uttad og at det er løftet opp til konsernsjefen i Schibsted. Uten at jeg vil spekulere ytterligere i årsaken.

1

Skrevet i Karakterdrapet på Giske

justanothername Teknisk sett kan det jo være riktig at hun ikke regner dem som venner. Det kan være kontakter hun pleier og later som hun er venn med fordi de kan være nyttige.

Teknisk sett kan det jo være riktig at hun ikke regner dem som venner.

Spiller liten rolle egentlig, det er inntrykket som skapes som setter seg hos publikum. Med det øvrige bakteppet (les; omgangsvenner politikere, media og nåværende sengepartnere) har de faktisk lagt veien for Giske til å komme (lettere) tilbake. Sikkert noe ufrivillig.

1

Skrevet i Karakterdrapet på Giske

Avicii [sitat…] Det er nok flere enn du vil like som bryr seg om Sofie og det at hun faktisk tørr å ta kampen mot en av norges største mediehus. Onsdagens avsløring skyter et stort hull i...

De aller fleste av oss er utstyrt med rettferdighetssans og den behandlingen Giske har fått fremstår mer og mer som urettferdig.

Som igjen kommer til å medføre et nytt kritisk blikk på hele "Kafka-prosessen" mot Giske fra i fjor, med fornyet krav til å ta opp saken til ny behandling, til Støres (og en og annen hysterikers) store fortvilelse. :-)

1

Skrevet i Karakterdrapet på Giske

Skrevet i Karakterdrapet på Giske

HLund Det er ingen tvil om at i alle fall Skarvøy må gå, trolig også Steiro. Hvorvidt andre burde gå, gjenstår å se. Men blir ikke veeeldig overrasket om kun Skarvøy er den som må gå, se...

Men blir ikke veeeldig overrasket om kun Skarvøy er den som må gå, selv om det i så fall ville være veldig feil.

I så fall tar VG med seg et problem videre og fortsatt rettes da ikke omdømmet opp, for å gjenopprette et minimum av troverdighet etter de siste avsløringene kom på bordet må det en total husvask til, i ledelsen, i politisk avdeling og i kommentarseksjonen.

1

Skrevet i Karakterdrapet på Giske

HLund Exactly. Lite poeng å rette masse sinne mot Tajik for noe som har vært et fenomen i årevis. Rett og slett lite rasjonelt.

Ikke sinne, men man kan stille spørsmålstegn ved metodene brukt av en som selv har reist det moralske flagget høyt til topps ("rystende lesning både som menneske, nestleder og jurist"). Maktkamper er greit det, men å bruke varslerinstituttet for å gjenomføre den er i mine øyne mindre greit, det rammer følelsen min for fair play.

1
Laster...