Nye VGD er lansert! Mer informasjon
Bilde

BilenBrum

183 innlegg

1,6k kommentarer

Medlem siden

Forsikringspremier

Hvilke biler kjører dere og hva betaler dere i forsikring? Jeg bytter nå ut min 2012 Q7 3,0 TDI til fordel for en 2017 SQ7, og går NED fra kr. 8400 til kr. 6800 pr. år. Merkelig synes jeg da....

1
51 kommentarer

Ny Q7 - SQ7 eller e-tron - følelser eller fornuft?

Da er det bare knappe 5 mnd til min 2012 Q7 er 5 år, og tiden er inne for å fornye. At det skal bli en ny Q7 er det ingen tvil om, der er til og med fruen enig. Men så er jo spørsmålet da, skal man la følelser eller fornuft styre bilvalget? Guttungen i meg sier jo helt klart SQ7 mens fornuften sier e-tron.

Har dere noen input? For og imot? Er så i ...

1
70 kommentarer

Ny bil :)

Da ble det ingen TT som jeg fablet om som nr 2-bil i tillegg til Q7`en i tidligere tråder. Fornuften seiret og det endte opp med en A3 sedan, 150 TDI Quattro.

Som vanlig gikk jeg berserk på utstyrslista og kryssa av for det meste, Virtual cocpit, media Connect, skinn, LED-lys, panoramasoltak, S-Line, sideassist+laneassist og alt det der :)

Bestilte...

4
34 kommentarer

Ny gammel bil

Vandret en tur på området til en stor Audi-forhandler i Sverige, der sto ca 50 nye biler som ikke var "tatt ut av plasten", dvs. hadde ennå beskyttelses-folie, isopor og etiketter på.

Midt iblandt splitter nye A3 facelift, Q7 etron og Q2 står en A4 av gammel utgave med en merkelapp i frontruta som jeg tolker dithen at den er produsert i begynnelsen...

1
11 kommentarer

Ligacupfinale på storskjerm i London?

Noe som vet av bra steder for å se Ligacupfinalen på pub e.l. i London? Er tilfeldigvis i London den dagen, men å svi av 30-40.000 for å kjøpe kampbiletter er uaktuelt.

Tips?

1
0 kommentarer

Temaer

Laster...