Bilde

Boureima

0 innlegg

481 svar

Medlem siden

Svar skrevet av Boureima

Skrevet i Strømsgodset 2021

Skrevet i Strømsgodset 2021

Roedgata 1/3 av sesongen spilt og 12 p. Kunne vært verre, forutsetningene tatt i betraktning. Tidvis spilles det god ball igjen på Marienlyst også. Mtp. at vi har møtt MFK og Glimt borte st...

Mtp. at vi har møtt MFK og Glimt borte står vel dette til godkjent+

Helt enig, bortsett fra bortekampene mot Glimt og Molde i seg selv, de står til stryk. Men vi har alle muligheter til å overleve nå, signeringene av Valsvik og Friday var helt vesentlige. Liker bedre å hente 2 kvalitetsspillere som hever laget enn å hente 7 middelmådigheter à la HP. Kvalitet over kvantitet.

2

Skrevet i 3050 - Godset

Skrevet i 3050 - Godset

motstanderfansen

samtlige 1000 av det innavlet får dessverre være på stadion. Forøvrig interessant å se intervju med Martin Rønning Ovenstad som er blå som noen, men som nå må stå og fortelle hvor lyst han har til å slå Godset. Blir selvfølgelig en matchvinnerscoring fra han i dag.

1

Skrevet i Strømsgodset 2021

Her blir det reprise av tidligere oppgjør med et hardtkjempende 3050 som høvler over Godset med dødballer og kontringer.

1

Skrevet i Strømsgodset 2021

Greit å få konstatert at LSK-kampen var et blaff og at dette laget skal rett ned i OBOS. Smått irriterende å høre på Wibe etter kampen som inntar en slags komiske Ali og mener dette ikke var så galt og skylder på tett kampprogram, akkurat som om Brann ikke har spilt noen kamper. Mer rene ord for penga fra Stengel som innrømmer at dette rett og slett var for dårlig.

1

Veldig god første halvtime av Martin som er mye involvert. Men Arsenal mangler det siste lille for å produsere store sjanser og mål, bortsett muligheten på Martins corner.

1

Skrevet i *** Årets Godsetspiller 2021 ***

Skrevet i Kamptråd Godset - LSK

Skjer med Parr i dag? Sjelden sett han bedre enn i åpningen her nå. Bare å la Nico signere for Enga i sommer

1

Skrevet i Brann-Vålerenga- Bergen mot Oslo *Kamptråd*

Skrevet i Strømsgodset 2021

Da steg mulighetene for å overleve fra 1 til 10%. Klart beste stopperen som vi realistisk kunne få tak i. Ironisk nok skjer den kanskje beste overgangen på flere år et par uker etter at sportssjefen har gitt seg, selv om han nok trakk i trådene her. For én gangs skyld kommer vi godt ut av at Flo kun rekrutterer gamle kjente fra telefonlisten sin.

2

2 uker til seriestart og vi blir overkjørt av et nyopprykka OBOS-lag, selv når vi stiller tilnærmet toppet lag. Fredrikstad kjører over oss med sitt høye press. 0-3 etter 16 min. God jul

1

Like greit at oppryddingen fortsetter, men er det noen gang en eliteserieklubb som har startet sesongen like ribbet som vi er nå? Det finnes knapt en besatt lederposisjon igjen i klubben og jeg håper det som er igjen av styret er kompetente nok til å finne riktige profiler i rekrutteringsprosessen som kommer.

1
Roedgata Egentlig er spillertroppen i bedre forfatning enn på samme tid i fjor. Mendy og Tchamba klare. Parr på vei tilbake. Salvesen er riktignok ute, men sett under ett er vi kneppet ster...

Egentlig er spillertroppen i bedre forfatning enn på samme tid i fjor. Mendy og Tchamba klare. Parr på vei tilbake. Salvesen er riktignok ute, men sett under ett er vi kneppet sterkere på papiret.

Jeg ville heller hatt Mendy og Tchamba ute enn Salvesen. Forskjellen er at i forsvaret har vi erstattere, det har vi ikke for Salvesen som targetman og målscorer. Nico kan fint erstatte Mendy og vi har fire like middelmådige stoppere selv om Sondre er spennende og kan bli god. Salvesen må erstattes av enten Friday eller Mawa og jeg har null tro på at noen av disse når tosifret antall scoringer i år. Tjernås skriver mye fornuftig, og vi fortjener å være tippet på direkte nedrykk.

1

Skrevet i Nordmenn i utlandet

Mxzptlk Selnæs har med andre ord uten tvil heve landslagskarriera på kinesersjøen, noko som er rart mtp kor inn i varmen han var og framleis ville vore om han satsa på å spele på eit høgt...

Skjelbred, Tettey, Selnæs. Kva er det med trøndera og det å takke nei til landslaget før tid?

Skjelbred og Tettey har i hvert fall forsøkt å maksimere klubbkarrierene sine, og de ga seg ikke på landslaget før de rundet 30. Selnæs heiv klubb- og landslagskarrieren på dunken da han var 25. Men det er for så vidt fortsatt ikke for sent for han å gjøre comeback i en sterkere liga og på landslaget.

1

Skrevet i Strømsgodset 2021

Flo vil alltid være en klubblegende, men med den jobben som er gjort med spillerlogistikken de siste 3-4 årene i tillegg til håndteringen av HP-saken så er det helt greit at han går. Men bare tull at tidspunktet ikke har noe med HP-saken å gjøre, og tidspunktet er elendig. Ideelt sett så hadde Flo og HP gitt seg i desember, nå står vi uten de to viktigste personene på sport én måned før seriestart. Vi er en soleklar dumpekandidat. Vanligvis vil en sportssjef være sentral under ansettelsen av en hovedtrener, skal Godset nå ansette disse to parallelt hver for seg eller vente med å ansette hovedtrener til sportssjef er på plass? I så fall er vi stuck med HWL i lang tid... Når det gjelder trener så håper jeg vi ikke resirkulerer gamle travere som Nordlie, Perry, Rekdal etc, men tør å tenke litt nytt. Egentlig som vi forsøkte å gjøre med HP, bare at han viste seg å være feil mann.

1

Skrevet i Strømsgodset 2021

arkles Den/de som opprinnelig meldte fra - var det på egne vegne eller på vegne av andre ? Uansett virkelig bad news for godset; sikkert stereotypt men regner med at de med mørk hudfarge...

Den/de som opprinnelig meldte fra - var det på egne vegne eller på vegne av andre ?

Den ene varsleren har varslet på egne vegne. Men muligens tatt opp andre episoder som ikke går på han selv. Når det gjelder spillergruppens varsler til NISO så er det usikkert hva og hvem de gjelder. Tror forresten at VG og Tv2 er vel så mye på ballen som DT her, så kan like gjerne skaffe seg oppdateringer derfra. Er ingenting i DT-saken som ikke står omtalt i VG/Tv2.

2

Skrevet i Strømsgodset 2021

Noe annet som fremstår som merkelig er at det tydeligvis er 7 anonyme varsler fra spillegruppen til NISO angående rasisme/uønsket adferd, mens en samlet spillegruppe har gjennom kaptein Maigaard levert en rapport til styret hvor det står at det ikke er spillere i klubben som har opplevd rasistiske utsagn fra Pedersen. Mulig disse spillerne ønsker å forbli anonyme og derfor leverer motstridende meldinger til NISO og styret i Godset.

1
lumanpauw I motsetning til Steinar Pedersen så var ikke Øde med i en eneste tropp, og spilte ikke ett eneste sekund for Real Madrid i de tittelsesongene. Han står selvfølgelig ikke oppført m...

Hvis du leser en gang til så ser du at jeg skrev at Martin tar en Steinar Pedersen dersom Real Madrid vinner CL i år. I likhet med Steinar i 96/97 spilte Martin i gruppespillet i årets sesong og blir i så fall oppført med CL-tittel. Når Real har vunnet CL de siste årene så har selvfølgelig ikke Martin fått CL-tittel. Men i år kan han altså vinne CL, La Liga og Europa League.

1

Martin kan ta the quadruple i år og få den mestvinnende sesongen til en norsk fotballspiller noensinne. Copa del Rey er allerede i boks med La Real, så kan han vinne både CL og La liga med Real Madrid og runde av med seier i Europa League for Arsenal. Ikke så sannsynlig at det skjer, men skal ikke se bort i fra Real Madrid roter med seg et trofé. Martin tar en «Steinar Pedersen» :)

1
Dimmi [sitat…] Merker meg vel mest ordene "kan oppfattes som". Kombinert med intern utredning, laber pressedekning og generelt mer engasjement i kommentarfelt enn ellers, så begynner jeg...

Kombinert med intern utredning, laber pressedekning og generelt mer engasjement i kommentarfelt enn ellers, så begynner jeg å helle mot at dette fremstår som mer og mer ullent, og mer en personalkonflikt enn noe annet.

Den interne utredningen som det henvises til fra klubben er nok for å kjøpe seg tid til å avslutte arbeidsforholdet. Disse hendelsene er godt kjent inne i klubben allerede. Pedersen vil nok aldri erkjenne disse forholdene selv, så det skal bli interessant å se om dette ender med en opprivende avskjedigelse med potensielt rettslig etterspill, eller om "partene er enige om å avslutte arbeidsforholdet" (les: sluttpakke) og Pedersen går "av hensyn til klubben".

Forferdelig timing nå rett før seriestart, men da er det kanskje duket for Godsets egen Bent Leikvoll for en tredje runde..? #inBPwetrust

1

Skrevet i Kamptråd Hoffenheim vs Molde ES1/16-finale 2020/21

Å slå ut et lag som Håvard Nordtveit får regelmessig spilletid for kan ikke regnes som rare prestasjonen...

Neida, grattis Molde!

1

Skrevet i Martin Ødegaard

Skrevet i Tiltale vs dom

PapaSmurf Selvsagt føler hun MFK kunne gjort mer. Men jeg skal ikke si noe om henne. Dette er et anonymt forum og da må man vokte sine ord nøye når man snakker om ikke-offentlige personer. M...

Og han kunne jo også blitt igjen i Senegal da han var der på ferie før han kom hjem og fikk terminert kontrakten. Hadde det vært MFKs feil også?

Det er påtalemyndighetene som har makt til å nekte folk å reise, ikke arbeidsgiver.

Molde kunne ikke holde han i Norge nei, men ting hadde fortsatt stilt seg annerledes hvis Sarr hadde stukket av på ferie eller så lenge han var under kontrakt med Molde. Da kunne han ikke signert for nye klubber og måtte i praksis ha valgt mellom å fortsette fotballkarrieren eller være på flukt. Etter at Molde terminerte avtalen så kunne han fint kombinere begge deler. Det er påtalemyndighetene som har dummet seg ut her, men det er ikke utenkelig at saken kunne fått en løsning dersom Molde ikke hadde terminerte avtalen fordi saken «hadde blitt en stor belastning for klubben». Så er det selvfølgelig påtalemyndighetenes ansvar å sikre at siktede ikke stikker av.

1

Skrevet i Martin Ødegaard

God kamp av Martin i går. Ikke fantastisk, men god. Tror han er i ferd med å etablere seg i 11'eren nå og Arteta har vel innsett at Saka, Ødegaard og Smith-Rowe bak Aubameyang er den beste offensive konstellasjonen som Arsenal kan stille.

Martins involveringer

1

Skrevet i Tidenes morsomste norske supporterlåt?

Laster...