Nye VGD er lansert! Mer informasjon
Bilde

Eddie.x

11 innlegg

1,5k kommentarer

Medlem siden

How to become a tyrant - Netflix

Ny serie på netflix som gir en slags blueprint på hvordan autoritære ledere kommer frem. Anbefales, spesielt i disse dager :)

11
0 kommentarer

NY layout

Venter med totalslakt med dette forumet, men håper virkelig at dette bare er en dårlig versjon av hva planen er. Det er jo rett og slett utrolig tungvint å finne frem slik det er nå. Om det skal forholde seg slik, så bør personen som har ansvaret sparkes. Terningkast 1 så langt. Klarte ikke å dy meg, ble totalslakt allikevel.

12
3 kommentarer

730 vs 740

Hei, jeg har bestemt for å selge min Toyota C-HR allerede og for tur står en 7-serie.

Ser på 2010-2012 modeller. Sliter med å bestemme meg mellom 740 eller 730, noen som har erfaring med disse bilene? Noen spesielle ting man bør være obs over når man skal kjøpe en bruktbil som har kjørt minst 100 000 km. Hvordan vil forbruket til en 740 være kontra...

1
1 kommentarer

Uaktsomt kjøring

Lillebroren min greide å kjøre bilen min ut av veien her om dagen, det endte med at bilen måtte vrakes. Broren min mistet lappen i 6 mnd og fikk en bot på 8000 kr. Bilen var ikke forsikret for noen under 24 år og han er 19. Det jeg lurer på er om forsikringsselskapet nå kan nekte meg utbetaling på bilen, eller er det slik at jeg bare får en høyere ...

1
25 kommentarer

Brev fra dansk advokatfirma

Meldes om at et dansk advokatfirma sender ut trusselbrev til 12 000 nordmenn for nedlasting av filmer hvor de krever erstatning på 2600 kr. Noen som har fått slike brev? Her er for øvrig linken:

Link

1
1 kommentarer

Temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

TV-program

TV-program

Laster...