Bilde

HiawathaGG

2 innlegg

324 svar

Medlem siden

Svar skrevet av HiawathaGG

Skrevet i Tippekongen - EM 2021

Kampdag én (11. juni):

21:00 Tyrkia - Italia: 1-2

Kampdag to (12. juni):

15:00 Wales - Sveits: 0-2 18:00 Danmark - Finland: 2-0 21:00 Belgia - Russland: 3-0

Kampdag tre (13. juni):

15:00 England - Kroatia: 2-1 18:00 Østerrike - Nord-Makedonia: 1-0 21:00 Nederland - Ukraina: 0-0

Kampdag fire (14. juni):

15:00 Skottland - Tsjekkia: 1-1 18:00 Polen - Slovakia: 2-1 21:00 Spania - Sverige: 2-2

Kampdag fem (15. juni):

18:00 Ungarn - Portugal: 0-2 21:00 Frankrike - Tyskland: 3-1

Kampdag seks (16. juni):

15:00 Finland - Russland: 1-1 18:00 Tyrkia - Wales: 2-0 21:00 Italia - Sveits: 3-1

Kampdag syv (17. juni):

15:00 Ukraina - Nord-Makedonia: 4-1 18:00 Danmark - Belgia: 1-2 21:00 Nederland - Østerrike: 2-0

1

Skrevet i Sommerhytta 2021

Skrevet i Strømsgodset 2021

Skrevet i Strømsgodset 2021

Ville blitt vanskelig å spille den tilbake til Viljar for det glir en TIL-spiller inn imellom han og Maigaard. Det som er krise er jo at Maigaard ikke har oversikt. Og jeg er fan av gode pasninger, så stryk til Viljar også; slå den hardere og tydeligere på høyrefoten til Maigaard så har vi spilt av det fremste pressleddet og Maigaard har store rom og forsere i. Men vi må nok lengre syd for at slike tekniske detaljer skal ligge latent.

Og så kan jo Gunnarsson trekke enda bredere. Da rekker ikke Kitolano ligge midt i mellom Gunnarsson og Maigaard for så å sette presset når pasningen blir slått. Ergo, stryk til samtlige og Erna må gå.

3

Skrevet i Kamptråd Godset - Tromsø 27/5/21

Helt utrolig at de klarer å levere et så dårlig produkt at det for andre uka på rad er trøbbel med avspilling.

1

Skrevet i Strømsgodset 2021

Du har helt rett Samba. Men tror du ikke det kommer? Syns da alle tre virker å være på hugget. Jeg treffer planken på positivitet foreløpig, fornøyd med det.

1

Skrevet i Strømsgodset 2021

Ser ingen grunn til å endre konstellasjonen på midten med mindre det kommer skader/spuspensjoner. Stengel har vært meget god syns jeg, og med en noe bedre lysk har snerten i pasningene hans kommet bedre frem i år. Hove og Gulliksen er gode på ball og bevegelige. Syns de tre gutta finner hverandre bra og jeg syns jeg ser antydning til litt tikitaka på midten der med ett-touch og bevegelse. Men så er jeg farget av prestasjoner langt over det jeg forventet.

1

Skrevet i Oddsing - hvor mye sløste du bort idag?

4 matcher i morgen. Spiller ikke for høye nok summer til at oddsen er interessant, spiller på det jeg tror skjer uansett odds. Kjører selvsagt hele feltet i en kombinasjon, for disiplinert og korrekt spillstrategi har aldri funket for meg.

12:00 Yokohama-A. Fukuoka BTTS @ 2.00

12:00 Oita-Y. Marinos BTTS @ 1.61

19:00 Sandnes Ulf-Ull/Kisa H @ 1.75

19:00 Sogndal-Fredrikstad BTTS @ 1.53

Odds hentet fra Unibet.

1

Skrevet i Strømsgodset 2021

Godt mulig HWL er godt likt i klubben og han er sikkert flink. Men så har han vært tilstede under alle jævla åra med nedtur, 2+2 i mine øyne dette altså, mannen må bort.

1

Skrevet i Strømsgodset 2021

Positiv til Kenneth K jeg altså. Overgangen til 3050 var så merkelig at jeg nesten ikke tror det enda. Han var den siste jeg så for meg gjøre nettopp det. Kjørte gjennom 3050 og flagget med SIF-flagg etter semien i '91 han og er tredjegenerasjons spiller i klubben.

Men for å frikjenne han litt så hadde han neppe sett for seg at han gikk til en klubb som ville bli en direkte utfordrer til Strømsgodset. Hvis ikke jeg husker helt feil var vel gutta inne på tanken om å gå til Ballklubben, men at det ikke lot seg gjøre? Så de var vel mest ute etter en lokal breddeklubb. Men uansett har fyren gjort en meget god jobb oppe i elva.

1

Skrevet i Strømsgodset 2021

Bergdølmo: liker tankene hans rundt ball, men det får han neppe ut i praksis.

Andersen: hadde vært artig om ikke annet. Har jo det tyske inne som en forlengelse av HP.

Bohinen: formasjonsmessig er det vel i grunnen ikke så langt ifra 3-5-2 til 4-3-3, men resultatene taler imot.

Nordli: 4-3-3 mann med disiplin som allerede er kjent i gruppa. Men har vel ikke gjort det helt store de siste årene.

Rekdal: koser seg nok for mye på Hamar.

Riise: hadde nok byttet beite før sommeren var omme av egen fri vilje.

Nesselquist/Isnes/Tandberg/Kjølø/Landro: dette bør være uaktuelt og jeg er lei disse som forslag. Disse er menigmanns alibi for fotballforståelse. Sikkert suverene trenere altså, men sånne hipsterforslag kan vi drøye til vi er på rett kjøl. Disse er like undervurdert som Ngolo Kante, ikke undervurdert for fem flate.

Konklusjonen er; jeg har ikke peiling på hvem som bør ta over.

3

Skrevet i Strømsgodset 2021

Kan korsbåndet gå ved den bevegelsen der da? Ser ikke et stort nok utslag av kneleddet jeg, men vi får se etter noe undersøkelser.

1

Skrevet i Strømsgodset 2021

Fryktelig start for vår del, og jeg er også bekymret for hvordan vi eventuelt håndterer å havne skikkelig bakpå. Alle skal møte de samme lagene selvfølgelig og må opp den samme bakken. Men mtp oppsettet kan den bakken bli enten lang og slak eller til tider veldig bratt, som er tilfellet for oss.

Må nevnes at vi kan komme utrolig godt ut av dette hvis været er dårlig, vi har overskudd/entusiasme og de andre lagene ikke har satt spillet sitt.

1

Skrevet i Strømsgodset 2021

En så lett og bevegelig type som Wikheim bør vel ikke ha problemer med å presse slik HP ønsker? 25m full spurt napper vel mer i lungene på Tokstad/Mawa/Salve som alle sikkert har 20kg på Wikheim?

Hvis presset til HP fungerer så er det jo ikke tunge defensive løp som sikring for backen som er blant arbeidsoppgavene til vingene våre. Jeg er utelukkende positiv. Uansett hvor stram linje en trener følger rundt spillestil må det finnes spillere på banen som tør å utfordre det. Myggen under Egil er et godt eksempel.

1

Få inn noen spillere med kvikke føtter, så skal man se at taktikken til HP fungerer bedre. Er mye sirup i forflytningen til gutta våre. Vi kan ha en sånn som anker på midten, men det er det. Står fortsatt for min FIFA Carreer Mode plan om Nico som indreløper.

2

Skrevet i Strømsgodset - Sesongen 2020

Vil gjerne ha litt tempo inn på midten jeg. Er ingen stor fan av Maigaard. Det går så utrolig tregt at jeg får helt vondt av fyren. Om vi bruker Jack eller Stengel er faktisk hipp som happ tenker jeg, begge håndterer ankerrollen bra. Men tror ikke vi kan bruke begge, da ingen av de heller har noe voldsomt tempo. Og å snu treeren og bruke begge sittende er jeg redd bare vil drepe ettertrykket og føre til enda større distanser mellom første og andre pressledd. Men at det kan gjøres mot enkelte motstandere og som et grep i enkelte kamper er jeg helt med på. I år har vi vært for dårlige til å variere presshøyde. Vi kan med rette falle litt tilbake og ligge etablert i perioder.

2

Skrevet i Strømsgodset - Sesongen 2020

Nico som indreløper a? Bra driv og kvikke bein. Litt taktisk skolering er det selvsagt behov for. Fyren nekter jo å slå innlegg og vi har så høye og breie indreløpepere uansett at han vil jo være i kjent territorium på banen relativt ofte.

Mener dog ikke at vi skal begynne å teste for mye greier her, det har vi ikke råd til inn mot neste år. Er vel mer at det hadde vært interessant å prøve, rent fotballmessig, sett bort fra alt som heter økonomi, stall, lønninger og klubbdrift.

1

Skrevet i Strømsgodset - Sesongen 2020

Deilig med 3050 ned. Ser at det er "bra for Buskerud-fotballen" og at Ælv Classico er gøy for folk og at det er litt trøkk. Men jeg syns det er så ubehagelig å se SIF mot 3050 at jeg kun ser hjemmekampene på stadion, kampene i Nedre Eiker ser jeg ikke. Frykten for å tape mot 3050 er så stor, og én seier veier ikke opp for et tap. Så forhåpentligvis er det hadebra 3050, ses om 25 år.

1

Skrevet i Strømsgodset - Sesongen 2020

Ser ikke helt hva HP har å komme med. Vi ser ikke ut som et lag som kan strupe motstanderen med høyt press slik det kanskje ble forespeilet. Det er en vanskelig øvelse å få til selvfølgelig, men nå har jo også HP hatt en liten stund på seg. Hører han vil at spillerne skal flytte ballen kjappere. Det er da ihvertfall noe. Men hvorfor blir det ikke gjort? Det åpenbare svaret, som selv vi i sofaen ser, er jo at bevegelsene ikke er tilstede og maks en av gangen. Det er lett å forsvare seg mot. Vi spiller heller ikke på høy risiko, vi spiller bare dumt. Et lag som spiller den måten jeg tror HP vil spille flytter ballen fort og med såkalt høy risiko, men er såpass gode til å vinne den tilbake at et balltap nærmest er gjort med vilje så man kan vinne den tilbake mot en motstander i ubalanse. Vi er jo ikke i nærheten.

Vi har spillere gode nok til å unngå nedrykkstrid med en trener som evner å spille på styrker og svakheter i tillegg til en god plan. Jeg syns HP stryker på dette.

1

Skrevet i Strømsgodset - Sesongen 2020

Skrevet i Strømsgodset - Sesongen 2020

Skal vi holde plassen i år tror jeg vi må kapre 13. plassen, for jeg tror OBOS-laget tar kvaliken. Ihvertfall hvis de møter oss.

Klarer ikke helt og se hvor vi skal hente poengene. Syns alle kampene ser vanskelige ut (men det sier seg jo selv når nesten alle lag er bedre enn oss), men kanskje Haugesund hjemme og et umotivert Stabæk 19. desember kan være håpet. Klarer vel å unngå 3p på danskebåten vi.

Men nå kan det kanskje se ut som vi får ei litta pause, og den tror jeg er fryktelig kjærkommen. Kanskje noen dager uten trening og ei ordentlig fyllekule hadde gjort seg.

1

Skrevet i Strømsgodset - Sesongen 2020

Med Stenseth, Fosnæs Hanssen og Gulliksen har vi ihvertfall spillere som kanskje blir gode nok til å forsvare en plass i XI i 10 år fremover uten alt for stor interesse fra utlandet. Vil gjerne ha noen sånne jeg nå. Gulliksen er dog litt for lovende for nettopp en slik rolle, men de to andre er typer som kan bli knallgode eliteserieslitere men ingenting mer. 250 kamper på begge som kontinuitetsbærere, ja takk.

1

Skrevet i Strømsgodset - Sesongen 2020

Mulig det går fra 600 til 200 tilskuere under helgens match. Her må vi prise oss lykkelige over selv de minste fordeler vi kan få.

1

Skrevet i Falkevik Hagen kidnappet

Hvor lang tid tar det før en spesialist på kroppspråk uttaler seg om Hagens oppførsel under intervjuet med NRK?

1

Skrevet i Oddsing - hvor mye sløste du bort idag?

Nordsjælland-Midtjylland: H @ 2.90 ✅

Odds-Sarpsborg 08: H over 1.5 @ 1.86 ❌

Osasuna-Atl Madrid: B @ 1.90 ✅

Morgendagen:

12:15 Heracles-Utrecht: H

14:00 Leganes-Mirandes: H

14:30 Admira-Wolfsberger: Over 3.5 mål

17:00 Sturm Graz-LASK: H

17:30 Manchester Utd-Arsenal: H

18:00 Roma-Fiorentina: H

20:30 Strømsgodset-Vålerenga: H Over 1.5 mål

21:00 Lille-Lyon: H

1

Skrevet i Oddsing - hvor mye sløste du bort idag?

Pacos Ferreira-Porto: Over 2.5 mål @ 1.96 ✅

Coventry-Reading : Reading @ 2.30 ❌

Vejle-Randers: Vejle @ 2.51 ❌

Schalke 04-Stuttgart: Stuttgart @ 2.15 ❌

Vitoria-Gremio Esportivo Brasil: BTTS @ 2.16 ❌

Forferdelig levert, og nå ville mange nok (med riktighet) sagt at det var på tide med en pause. Men vi kjører på. Her kommer dagens muligheter til å tape penger:

16:00 Nordsjælland-Midtjylland: H @ 2.90 Unibet

18:00 Odds-Sarpsborg 08: H over 1.5 @ 1.86 Unibet

18:30 Osasuna-Atl Madrid: B @ 1.90 Unibet

1

Skrevet i Oddsing - hvor mye sløste du bort idag?

Laster...