Bilde

Jimmy_Stein

1 innlegg

2,8k svar

Medlem siden

Svar skrevet av Jimmy_Stein

Skrevet i Rufo - en mann for RBK, Molde eller Brann?

HarryH Rufo er en juvel. Kun et spørsmål om tid før han er klar for større oppgaver, slik som spill i Eliteserien.

klar for større oppgaver, slik som spill i Eliteserien.

Hvorfor begrense det til Eliteserien. En spiller på kun 26 år som har et vanvittig potensiale bør være interessant for alle toppligaene. Svimlende 7 målpoeng i OBOS hittil i år vitner om egenskaper langt utover det normale for en offensiv spiller.

1

Skrevet i 2019 Rundens Vikingspiller - årets Viking

Skrevet i Hvor mange kamper får Bamba?

Skrevet i 2019 Rundens Vikingspiller - årets Viking

Skrevet i Født sånn eller blitt sånn?

Hvordan er dette i andre klubber?

I Viking har vi Torstvedt og Pereira på A-laget. Nå må det sies at Torstvedt kom jo fra Stabæk der han hadde utviklet seg før han fikk prøve seg i Viking.

2

Skrevet i 2019 Rundens Vikingspiller - årets Viking

Skrevet i Styrbord og babord

Farmer IIHJ: Først, eller kommunikasjon med møtende båter på plotteren. Ja, det er usikkert. En annen ting vi opplever ofte er når vi fisker i kystnære strøk, så er det galninger som komm...

Derfor reagerer jeg på slike artikler som tar til ordet for forenkling

Det er galskap. Det er forholdsvis enkle regler på sjøen og folk må se til å lære seg disse så er det til nytte og glede for alle.

Hva i alle verden er en ønsker å ta vekk? Vikepliktreglene er jo livsviktig for å vite hvordan en skal navigere i møte med annen trafikk. Som fritidsbåtfører med havn sammen med både ferjer, godstrafikk, supplybåter og seilbåter så er jeg avhengig å vite hvem viker for hvem (stort sett jeg som har vikeplikt he he) i lang tid før vi er i nærheten av hverandre. Og for å forstå hvordan andre båter vil navigere hvis det er flere typer båter i forskjellige retninger i området samtidig. Hvilke andre regler bør forenkles? Fart, som alt for få overholder. Promille som er verdens enkleste og alt for høy. Regler i forhold til sjømerking? Umulig siden merkene må bety noe uansett. Kan ikke ha et merke for alt. Nei ikke forstår jeg dette.

2

Skrevet i Hvor mye tjener de beste i OBOS?

Skrevet i Utgifter som gjør at forbrukslånet mitt vil øke...

Skrevet i Odds Ballklubb - klubbtråd

hgb [sitat…] Jeg mistenker at dette bare er en midlertidig straff de føler de trygt kan annonsere nå uavhengig av hva gransking viser. Det er riktig av klubben å bruke litt tid for å f...

Det er riktig av klubben å bruke litt tid for å få uttalelser fra alle involverte, sjekke video, etc før de kommer til en endelig straff.

Hvor lang tid og hvor mye uenighet kan det være om at han har løftet sikkerhetsnettet og gått inn over gjerdet og inn på indre bane. For deretter ta opp og kaste en vannflaske på keeper? Stemmer dette så er det mer en nok til å komme fram til noe uten at en skal ha en full etterforskning.

1

Skrevet i Strømsgodset - Sesongen 2019

seriemester2013 [sitat…] Flo understreker at SIF først og fremst ønsker seg norske spillere, aller helst fra Drammen og omegn. Dette er vel ikke langt unna hva du skrev lokalpatriot? Virker ikke s...

Må gå an å være forsiktig optimist selv om et er ganske pessimistisk lesning det her.

Her er det mye likt Viking anno 2016 og 2017. En vil forsterke men det ikke penger til kjøp eller lønnskrav for de beste spillerne. Stallen har flere eldre spillere med god lønn som ikke nødvendigvis er i startelveren. En vond sirkel. Ønsker supporterne lykke til.

1

Skrevet i Viking FK [Klubbtråd]

happydeathsuite [sitat…] Synst ikkje dette er spesielt vanskeleg. Eg har forstått det sånn at Vikstøl har opsjon på eitt år til viss han vil det. Gi han det eine året, og Pereira ein langtidskontr...

, så er Vikstøl backup/konkurranse for Pereira neste år. Enkelt og greitt

Vi har Viljar Vevatne og i dette bildet. Neste år vil vi da ha 3 rene stoppere i Axel, Hove og Salte pluss to backer til venstre samt Vevatne. Noen må på benken og mulig det er for mange spiller på 2 posisjoner i forhold til totaløkonomien.

2
TAdams6 Sto vel på mandag at BB hadde snakket med alle, men ingen hadde fått beskjed om at de ikke var ønsket med videre. Ingen andre har vel heller fått beskjed om at de vil få nytt tilbu...

Spillerne som har utgående kontrakt: Iven Austbø, Amund Wichne, Lasser Berg Johnsen, Usman Sale, Andre Danielsen, Adrian Pereira, Jostein Ekeland, Rolf Daniel Vikstøl.

Austbø videre som reserve. Pereira vil jeg ha med videre (da er 2 venstrebacker og 3 stoppere med videre) Dermed er jeg usikker på Vikstøl selv om han er bra.

Usikker på Berg Johnsen, Ekeland og faktisk Danielsen.

Wichne trenger å stå fast og kan gå. Sale er ikke god nok over en sesong (eller kamp for den saks skyld). Kan erstattes av inderen?

1
Nevi I forhold til Haugesund kan vi kalle det for en seks poengs kamp. Samme som det var nå mot Mjøndalen. Dersom det går veien vil vi ta ett ekstremt steg i forhold til å holde en bruk...

Og det at vi kun har spilte fem hjemme. Har altså ti hjemmekamper igjen. Og totalt fem seirer vil føre oss opp i 33 poeng. Det bør det være ganske bra muligheter til å klare, dersom spillerne fortsetter å jobbe steinhardt i hver eneste kamp.

Det har jeg faktisk ikke tenkt på. Kun 5 hjemme ja. Og bra hjemmestatistikk. Seier på fredag og jeg begynner å tro at høsten ikke blir en lang kamp mot nedrykk. Ikke at det er det nå, men det er jo nedrykk som er årets spøkelse til det blir 33 poeng.

1

Kan aldri tenke meg at vi bikker 10 000 dessverre, Hadde dette vært utenom sommerferien så hadde det vært 12 000. Men nå er det stort mannefall. 9000 solgte og 7500 på stadion er mitt tips. Og det er helt OK på det tidspunktet.

1

Skrevet i Kamptråd: Viking - Bodø/Glimt

Det beste laget i 90 minutter vant dessverre. Foruten rulling og drøying som var voldsomt på slutten, så B/G leverer god og underholdende fotball. Ingen deprimert stemning etter kamp tross tap. Et ærlig og redelig tap er faktisk OK

1

Skrevet i Viking FK [Klubbtråd]

clavin [sitat…] Forutsetningen her er at det er positiv kontinuitet. Vi vil få svar på om denne fortsetter de neste par årene. BB er uansett en sterkere personlighet enn både Batty og Jen...

Forutsetningen her er at det er positiv kontinuitet.

Selvfølgelig. Heldigvis har negativ kontinuitet, som i trener, en vane med å forsvinne etter en stund. Selv om det aldri skjer fort nok i de fleste supporteres øyne. Og nye impulser er ofte viktig. Om ikke for annet så for å bekrefte at det en allerede gjør er riktig. Men akkurat nå synes jeg at ting fungere i Viking. Det er ikke satt og i stadig positiv utvikling. Så foreløpig liker jeg tanken på kontinuitet.

Men det må forbedre framover. Nå blir det muligheter til å bruke litt mer penger. Men det må gjøres fornuftig og gi økt sportslig framgang. Samtidig holdes årets målsetting fast fram til den er sikret, nemlig fast plass.

1
Gorgi TAdams6:»Mener Henningsen faktisk sa at planen var at Bjarte skulle overta etter BB allerede når BB ble ansatt og Bjarte ble assistent.» ———— Det spørs jo også hvordan den helhetli...

Kanskje like viktig å ha kontinuiteten med videre i ledergruppen over trenerne.

Veldig enig. For da kan en spillestil og tenkemåte videreføres når en leter etter ny trener uansett hvor denne kommer fra. Og ikke minst videreføre tanker om å være best trent osv.

1

Skrevet i Aafk - Molde - Kamptråd

Skrevet i Viking FK [Klubbtråd]

Tror det er en veldig styrke å beholde alle 3 i 2,5 år til. De utfyller hverandres egenskaper.

Hva som skjer etter sesongen 2021 er vanskelig å mene noe om nå. Men det har vel aldri vært noen ulempe med kontinuitet. Og hvis kontinuiteten består av opprykk for en av dagens assistenter så er jo det bra. Hvis BB sine egenskaper blir erstattet på et vis (erfaringen er vanskelig å erstatte, men han vil forhåpentligvis være i klubben enda noen år etter 2021.)

2

Skrevet i Aafk - Molde - Kamptråd

St14al3x Sogndal, Sandefjord, osv. Aafk er og har alltid vært milevis foran disse. Uheldigheter i 2017-sesongen førte til nedrykket, realistisk sett var de trygt over nedrykksstreken.

realistisk sett var de trygt over nedrykksstreken.

Så det du sier er at tabellen lyver etter 30 kamper? Det er faktisk godt gjort. Enda mer spesielt når dere ikke rykket opp på direkten. Det er vel hint om at dere rett og slett ikke var gode nok i de årene.

2

Skrevet i Viking FK [Klubbtråd]

clavin [sitat…] Nå må det bli slutt på denne holdningen. Selvsagt gjør det noe! Om tap ikke er katastrofe, så er det noe i nærheten likevel. Kan vi ikke heller håpe at laget har tatt steg...

Nå må det bli slutt på denne holdningen. Selvsagt gjør det noe! Om tap ikke er katastrofe, så er det noe i nærheten likevel.

Helt enig. En ting er hvis en taper mot et av topplagene senere i cup-en, men SULF skal en bare ikke tape mot en gang til. Ikke fordi vi er overlegne, men fordi det betyr noe å være best i distriktet og vise det i hvert lokalderby. Dagens eliteserietropper med profesjonell spillere skal tåle to kamper i uken så det er egentlig ikke noe argument for å måtte konsentrere seg om kun en turnering. Selv om det fort blir tynt ved skader og suspensjoner så er det likt for de fleste lag i Norge, unntakene er vel 2-4 lag som har større tropp og bedre råd.

1

Skrevet i LSK - Viking

TaDegSammen Begynner å bli mange rare innlegg her nå. Viking var bedre enn Lillestrøm, både før og etter utvisning. Sheriff skulle aldri vært utvist. Dere som skriver at utvisninga ikke spilte...

Dere som skriver at utvisninga ikke spilte noen rolle kan umulig tro på det selv.

Jeg tror ikke Høiland filma, men han skjønner nok at muligheten hans i denne situasjonen er å få et frispark. Han stuper inn i Sheriff (ev. mister balansen), kjenner at han får Sheriff over seg og går i bakken

Klart utvisningen betyr mye for resten av kampen. Jeg tror og den uheldige skaden til Lene Olsen betydde minst like mye selv om det skjedde mye senere i kampen. Håper det ikke var noe alvorlig.

Så er jeg enig i at Høiland filmer ikke. Det er mulig å se dette med alle øyne åpne. Totalt sett mener jeg dette er frispark til Høiland og gult kort, for det ligger en arm tungt på Høiland som nok er det dommeren egentlig blåser på. At det er langt til mål som noen har brukt som argument kan ikke telle for fargen på kortet. Men LSK-spilleren som ligger parallelt med Høiland bør gjøre vurderingen gul. Hadde det blitt gitt gult kort har situasjonen aldri blitt diskutert, og jeg tror oppriktig de fleste hadde ment det var et greit frispark.

1
Laster...