Bilde

Juventuss

4 innlegg

3,4k svar

Medlem siden

Svar skrevet av Juventuss

Skrevet i Serie A 21/22

Juventus er litt overraskende oddsfavoritt foran Inter. Allegri inn bør gi muligheter for å være med å kjempe. Samtidig ser det ut til at det hovedsaklig blir Hakimi ut for Inter og litt andre mindre viktige spillere i tillegg for å få inn pengene de trenger.

Begge lag har solide stoppere (Juve: Chiellini, De Ligt, Bonucci. Inter: Skriniar, Bastoni og de Vrij) og ganske solide alternativer på topp (Juve: Ronaldo, Dybala, Chiesa. Inter: Lukaku, Perisic, Lautaro Martinez, Sanchez).

På midten selv med Locatelli inn så blir det spennende å se om Allegri klarer å få drillet en solid midtbane. Jeg ville gitt Inter favorittstemplet med Barella, Brozovic, Calhanoglu, Sensi og Vidal med flere å velge mellom mot Juventus som hadde en veldig svak midtbane i fjor.

Blir spennende å se om noen av Atalanta, Milan, Napoli, Roma eller Lazio kan henge med, men det er vanskelig å se at et av de lagene skal gå hele veien å ta gullet.

1

Skrevet i Tour de France 2021

KongOlav2 [sitat…] Sier jo det meste at Jean-Christope Peraud ble nr 2 det året. Må være den svakeste versjonen i moderne tid, selv om vinneren Nibali definitivt var råsterk.

Ja de to største rivalene røk jo ut. Froome taklet ikke brosteinen mens Contador som viste god form og som tok 3 sekunder på Nibali på etappe 8 røk etter fall på etappe 10. Hadde nok gjort Touren jevnere. Uansett var nok Nibali i så god form at Contador og Froome (uten fall) ikke hadde klart å hente inn det de tapte på brosteinsetappen. Samtidig knuste Nibali, Valverde som hang bra med Contador og Froome i Vueltaen der Quintana så sterk ut før han krasjet.

1

Skrevet i OL 2021

Spania må vel være soleklare favoritter her? Pedri, Oyarzabal, Olmo, Pau Torres, Eric Garcia og Unai Simon spilte alle mye for A-laget i EM (5 av 6 startet semifinalen). I tillegg har man mange andre solide navn i troppen: Asensio, Ceballos, Cuccurella osv.

1

Skrevet i Nerazzurri

Juice87 Hva tenker folket om Simone Inzaghi? Hvem blir det som spiller kommer til å spille på høyre ving back, Darmian? Tror inzaghi kommer til å bytte på mellom 352 og 3412 med Hakan som...

Tror Simone Inzaghi kan bli bra for Inter. Han er jo vandt til en forsvarstreer fra Lazio. Darmian er vel det soleklare alternativet på høyre vingback og gjorde jo en god sesong i Inter fjor der han også spilte en del på venstresiden.

Det blir vel Perisic på venstresiden, men det blir spennende å se om Dimarco kan utfordre om den plassen. Han hadde jo en veldig god sesong i Verona. Blir spennende å se om det kun blir Hakimi av de største stjernene som forsvinner. Hvis det selges mer er det vel fort Skriniar eller de Vrij som forsvinner.

Man har fått ryddet opp litt, men man sitter fortsatt på mye spillere på dyre kontrakter. Vidal, Nainggolan, Rannochia, Perisic, Handanovic, Kolarov, D'Ambrosio og Vecino sine kontrakter går ut neste år så Inter vil vel være nede på et mer fornuftig lønnsnivå når den tid kommer.

Sensi ryktes jo ut til Fiorentina og etter en sterk 18/19 sesong har vel skader ødelagt de to neste sesongene og spørsmålet er om han finner tilbake til nivået Inter trenger.

1

Skrevet i Chelsea FC [Klubbtråd]

Skrevet i Norge sin vei mot Fotball-VM 2022

Haalando Eriksen er ferdig. Christensen er 10 millioner mindre verdt enn Odegaard paa Transfermarkt. Maehle og Damsgaard kommer nok til aa gaa opp ja. Odegaard har bevist langt mer enn det...

Bruker du helt seriøst verdiene fra transfermarkt som argument? Det er ikke en veldig nyttig side for å vurdere hvor gode spillere er pr dags dato siden alder påvirker verdien. For eksempel er Ajer omtrent like verdifull som Bonucci og mer verdifull enn Chiellini ifølge transfermarkt, men han er jo ikke i nærheten av nivået deres.

Ja Haaland er i en egen liga på verdi, men ser du bak han ser du at Danmark har jevnt over mye mer verdifulle spillere. Norge har et par enkeltspillere mens Danmark har et godt lag. Norge har ingen stoppere som er i nærheten av nivået til Kjær, Vestergaard og Andersen. Man har solide alternativer på backen i Maehle, Wass og Stryger Larsen. Delaney og Højberg spiller begge på veldig gode Europeiske lag og danner en veldig solid midtbane. Så har man flust av angripere som spiller i gode ligaer, men mangler en ener på topp slik Norge har. Det er ingen andre enn Haaland og Ødegaard som hadde gått inn på Danmark.

1

Skrevet i Finale: Italia - England *It's coming home!*

sodajr [sitat…] Han har sagt at han gir seg på landslaget etter EM

Han har vel kun sagt at han regner med EM blir hans siste mesterskap. Uansett er det sannsynlig. Mulig han hadde vært med hadde mesterskapet gått på sommeren siden det ser ut til at han tar et år til, men spørs vel om han vil fortsette et halvt år til etter det. Uansett har man gode spillere som kan ta plassen og forsvaret er ikke leddet man trenger å lete mest etter gode løsninger.

1

Skrevet i Finale: Italia - England *It's coming home!*

Skrevet i Finale: Italia - England *It's coming home!*

Fantastisk at Italia vant, men laget må jobbe videre frem mot VM neste år. Italia med et bunnsolid forsvar+keeper og en knallgod midtbane. I angrep er man veldig avhengig av Chiesa for å skape noe mot de bedre lagene som er godt organisert.

Immobile hadde jo en veldig god høstsesong, men prestasjonene var ikke like bra på våren for Lazio. Tydelig ikke helt i form og skal Italia vinne igjen neste år så vil sjansen være mye bedre med en Immobile i toppform. Man har ingen skikkelig gode alternativer. Belotti som skal være stor og sterk er jo rett og slett ikke så sterk og vinne rjo ikke mye dueller mot spillere som Macguire. Raspadori er nok kanskje litt ung også neste år.

Spørsmålet er vel egentlig om Insigne forsvarer en plass på laget. Chiesa er vesentlig bedre på venstresiden og Insigne er flere hakk bak Chiesa. Insigne er god på sitt beste, men er veldig ustabil. Nå holder vel Chiellini+Bonucci også neste år, men Bastoni og Mancini er veldig gode stoppere og er klare for å ta over når den tid kommer. Spinnazzola mister vel neste VM hvis han ikke rekker å finne form veldig raskt når han er tilbake. Så det blir vel kanskje Emerson også neste år. På høyresiden er spørsmålet om en frisk Florenzi tar plassen foran De Lorenzo. Midtbanen er solid og der har man flere gode alternativer.

1

Skrevet i Finale: Italia - England *It's coming home!*

Skulle gjerne sett de brukte høyresiden mer. Ingenting funker for Insigne og Chiesa er farlig de gangene han får ball.

1

Skrevet i I Bianconeri; La Goeba

Chiesa har bevist hvor god han er i dette mesterskapet. Chiellini og Bonucci har jo fått en del kritikk for spillet sitt i år, men det er jo tydelig at de fortsatt har kvalitet så lenge de har en fungerende midtbane foran seg.

1

Skrevet i EM generell tråd

Coutinho10 Litt artig man leser endel som mener Shaw, Maguire eller Sterling burde vinne turneringens beste spiller. Man skulle nesten tro alle andre land har underprestert i EM.

Pleier jo å være en spiller fra vinneren. Så vinner England blir det vel fort en av de 3. Vinner Italia stiller nok Chiellini, Jorginho og Barella sterkt.

Kun sist mesterskap som skiller seg ut i nyere tid hvor Griezmann vant. Det kommer nok av at Portugal egentlig ikke spilte så veldig bra, men tråklet seg videre både gjennom gruppespillet og sluttspillet.

2012 - Iniesta 2008 - Xavi 2004 - Zagorakis 2000 - Zidane 1996 - Sammer

Kun fra vinnerlag. Før det kåret man vel kun toppscorer og et turneringens lag.

1

Skrevet i Danmark - England *football’s coming home!*

Skrevet i Semi1: Italia-Spania 6.juli

Bør vel sette inn litt friske bein på midten. Ser slitne ut og med svakere press har Spania skapt mye. Barella har sett mest sliten ut. Locatelli inn virker fornuftig.

1

Skrevet i Grunt vann / Stupeulykke

clavin [sitat…] Jeg er enig med deg i konklusjon i denne saken, men synes du bommer i sammenligningen. Å stupe fra der han gjorde er vel ikke ulovlig, noe det er å kjøre i 230 km/t på nor...

Riktig sammenligning ville vært om han hadde kjørt ut i en sving i 80 km/t, og veien ikke var merket med farlig sving. Om det i dette tilfellet var en reell fare for at man ikke ville klart svingen selv om man holdt riktig fartsgrense, ja så ville "klager" hatt et poeng, all den tid dette ER et ansvar som Statens vegvesen har.

Blir vel feil dette også siden det var skiltet om at man ikke skulle stupe der. Riktig sammenligning blir at det ikke var nok skilt. For eksempel 10 skilt som merket farlig sving i stedet for 1 skilt.

1
LittleSteven Enig i at det er litt trolling, men skal man være en verdig topp 10-/topp 20-spiller må man klare å beherske alle underlag imho.

Er vel mange topp 10 spillere som ikke har behersket gress så bra. Er man bra på grus og hard så er det ikke noe problem å komme helt til toppen uten noen poeng på gress. Tsitsipas er jo et godt eksempel. Veldig god på grus og også bra på hard court, men svak på gress. Gikk ut nok en gang i 1R som han har gjort 4 av 5 ganger i Wimbledon nå.

1

Skrevet i 26.6: 8-Delsfinale 1: Wales-DANmark

HLund Ville nok absolutt tatt med Berge også. Sørloth og Poulsen er vel også omtrent på samme nivå.

Berge er ikke god nok til å ta plassen fra verken Delaney eller Højberg. Selv om Sørloth er på samme nivå som Poulsen kommer han jo ikke inn på laget. Spissplassen tar Haaland.

Med en frisk Eriksen så spørs det jo om Ødegaard hadde fått en plass også. Tror nok rutinen til Eriksen hadde trumfet gjennom fremfor Ødegaard og man hadde neppe spilt med begge da de er for like.

Uansett Danmark har tre veldig gode stoppere i Kjær, Christensen og Vestergaard. Norge har ingen som spiller på i nærheten av det nivået. De har også mye bedre backer i Mæhle og Stryger Larsen. Haaland er selvfølgelig den beste spilleren på et kombinert norsk-dansk landslag, men han er også den eneste spilleren som hadde bedret danskene noe særlig.

1

Skrevet i (B) 16.6: Finland-Russland- 2 av våre naboland

Eksberten lok1, jeg syntes i alle fall det var lettere å se at Frankrike ble snytt for straffe i går en enkelte millimeteroffsiddr, som man ikke tjener på å ha på sin side i praksis. For øvr...

For øvrig rimelig natta i hoderegning av ASS når han mente at uavgjort i denne umuliggjør at alle 4 lag kan få fire poeng, for da kunne ikke Russland få 4 poeng...

Det er jo riktig at alle 4 ikke kan få 4 poeng med uavgjort her. Bare ved Russland og Danmark seier i dag kan alle 4 lag ende på 4 poeng.

For Russland spiller mot Danmark i siste så med 1 poeng fra denne må de vinne for å få 4 poeng. Hvis Russland vinner mot Danmark kan ikke danskene ende på 4 poeng selv med seier mot Belgia kan de maks ende på 3 poeng.

For at alle lag skal ende på 4 poeng må gruppa stå med alle lag på 3 poeng før siste runde hvor det spilles uavgjort i begge kamper.

1

Skrevet i I Bianconeri; La Goeba

Var ikke akkurat gode kandidater som var nevnt. Tar like gjerne Morata som Depay, Milik eller Dzeko som det har vær snakk om. Generelt er angrepet ikke problemet og med Ronaldo, Dybala, Morata, Chiesa og Kulusevski så er det ikke her pengene skal brukes. Kan vurdere å hente noen hvis Dybala eller Ronaldo forsvinner. Man har jo også Cuadrado og Bernadeschi som kan brukes på vingen ved behov.

For Juventus gjelder det å hente midtbanespillere. Locatelli har vært mye linket og han er nok en man burde hentet før EM for er nok flere som for øynene opp for han. Går vel allerede rykter om Dortmund, men sies at spilleren ønsker seg Juve. Forhåpentligvis for man landet Locatelli. En annen spiller som har vært linket til Juve er Auoar som også ville styrket midtbanen til Juve og gitt den mer kreativitet. Går rykter om at man skal legge penger på bordet og i tillegg la Lyon beholde De Sciglio og sende Bernadeschi til Frankrike.

Det er også prat om Pjanic og Tolisso så det er tydelig at fokus for Juventus i sommer er midtbanen.

1

Skrevet i (B) 16.6: Finland-Russland- 2 av våre naboland

Sukkertoppen Russland var uheldige mot Belgia. Det første målet kunne fint vært avvinket for offside, det har hvertfall blitt blåst på dette i PL. Det var på ingen måte noen 3-0 kamp mot Belgia...

Med uavgjort her er Finland på god vei videre, mens Russland "må" vinne denne. Det blir russisk balltrilling, så får vi se om de er kreative nok til å få høl på Finland. Med Dsyuba på topp er jeg sikker på at de vil utfordre finnene mer i lufta enn hva danskene klarte. Tror det blir tøft for Finland å holde ut da, så får vi se om de er gode nok til å flytte laget litt høyere. Tipper Russland vinner greit og komfortabelt. 2 eller 3-0.

Russland trenger nok fort enten en storseier eller 4 poeng for å ta seg videre. Sist EM var det 2 tredjeplasser med 4 poeng og 2 tredjeplasser med 3 poeng og 0 i målforskjell som tok seg videre.

1

Skrevet i Frankrike - Tyskland

Skrevet i Spania - Sverige

Isak ut var ikke noe godt valg. Nå er det powerplay mens med Isak klarte svenskene å få flyttet laget opp i blant.

1

Skrevet i Kamptråd: åpningskamp. ITALIA-TYRKIA

Barella, Locatelli og Jorginho er jo en knallsolid midtbane og det er usikkert om Veratti egentlig trengs.

1

Skrevet i Kamptråd: åpningskamp. ITALIA-TYRKIA

Når man har en kjempesjanse med Chiellini og corneren etter vinner Bonucci duellen som kunne blitt farlig. Så finner man ut at man skal begynne med korte varianter som har vært helt håpløse.

1

Skrevet i Kamptråd: åpningskamp. ITALIA-TYRKIA

mashadar2 [sitat…] Ja, med DEN straffen fra Zaza, som vel ble byttet inn på tampen av ekstraomgangene. Men ellers en heltemodig innsats fra Italia den gangen, som også var særdeles skadeplag...

Men ellers en heltemodig innsats fra Italia den gangen, som også var særdeles skadeplaget.

Ja man manglet såpass mange av de beste at det som var planen til Conte var å kjøre på med «krigere» og var knallharde treninger inn mot mesterskapet.

1

Skrevet i Kamptråd: åpningskamp. ITALIA-TYRKIA

Tror dette er det beste laget Italia har hatt på en stund. Levert gode resultater og har ikke tapt på 27 kamper den 10.09.2018. 8 seire på rad hvor man har 25-0 i målforskjell. Dessverre mister man Florenzi pga skade

Ut fra siste oppkjøringskamp mot Tsjekkia ser det ut til at dette blir laget: Donnarumma

Toloi/Lorenzo-Bonucci-Chiellini-Spinnazzola

Locatelli-Jorginho-Barella

Berardi-Immobile-Insigne

Det er vel mange som mener at Acerbi og Bastoni kanskje er bedre enn Juventus midtstopperne, men det ser ut til at Mancini foretrekker rutinen. Veratti som antakelig ikke er klar til første kamp kan man forvente å se utover i mesterskapet. Berardi og Insigne må levere fra føste stund for hvis ikke kommer nok Chiesa inn på banen. Han har hatt en kjempesesong og hadde startet hadde det vært opp til meg.

2

Skrevet i Vaksineringen - Utviklingen i tall

TheBaseline Kritikk mot vaksineringen i Porsgrunn. Beklager at denne er bak en betalingsmur, men synes uansett det er interessant. Porsgrunn ligger langt bak med vaksinering, også sammenliknet...

Ifølge VG sine tall så er det ikke så stor forskjell fra Skien.

Skien med 34,9% minst en dose og 21,4% fullvaksinert. Porsgrunn med 33,4% og 22,2%. 1,5% bak på en dose og 0,8% foran på fullvaksinerte.

Med 55,6 doser satt pr innbygger er man foran Sandefjord, Kristiansand, Tromsø, Stavanger, Lillestrøm, Ålesund og Trondheim med flere.

Uansett er det ganske jevnt med Skien og Sandefjord som er byer i nærheten. Skien 56,3 doser satt pr 100 innbygger, Porsgrunn 55,6 og Sandefjord 55,3 doser. Bamble ligger veldig bra an med 63,6.

En annen ting som er interessant er at Bamble har satt 63,6 pr 100 innbygger, men kun har mottatt 62,42 pr innbygger så her har man også klart å få brukt en del av ekstramengden som er med fra Pfizer kan det se ut som. Skien har fått 64,67 pr innbygger, Porsgrunn 62,38 pr innbygger og Sandefjord 60,66 pr innbygger. De fleste store byer henger ca 5-8 doser bak på satt kontra mottatt så ikke noe uvanlig med Porsgrunn her. Så foretrekker vel de fleste å ha noe liggende så de får fullvaksinert de som har fått en dose hvis det skulle skje noe uforutsett.

1

Skrevet i Roland Garros 2021

Skrevet i Casper Ruud

4-0 Casper. Får se om Fokina klarer å løfte spillet sitt til 5. sett som han gjorde mellom 2. og 3. sett.

1
Laster...