Bilde

Laberget

0 innlegg

506 svar

Medlem siden

Svar skrevet av Laberget

Skrevet i 2.div avd. 2 - 2019

Elverum - Asker 1-1

Mjølner - Grorud 1-0

Viktig seier for narvikslaget dette som nå er over streken med dagens 3.poenger. Grorud er fortsatt på topp, men avstanden ned til nr 2 på tabellen har minket.

Tabell

1

Skrevet i OBOS-ligaen 2019

BigTonyAdams Fikk ikke sett kampen i dag. Referat noen?

Kan jo si litt om kampen slik jeg så den. Det startet på verst tenkelige måte for Fram. Frispark fra 35-40 meter som ingen av framspillerne antageligvis trodde ville gå i mål, og dermed totalt fraværende mur. Det gikk som det måtte gå:

https://www.firdaposten.no/fotball/floro-fotball/sport/er-dette-tidenes-frispark-pa-floro-stadion/s/5-16-331296

At det var null lyd fra sendingen gjorde ikke saken noe bedre. Florø doblet ledelsen med et nikk etter corner i 2.omgang. Jeg har egentlig ikke ord for hva jeg synes om kampen:/ Men ingenting stemte. Bare å børste dette av seg. Fram må vinne borte også skal vi ha nubbetjans på opprykk. Odd 2 neste.

2

Skrevet i 2.div avd. 2 - 2019

Kampen mellom Florø og Fram endte 2-0 til hjemmelaget. Florø tok en tidlig ledelse ved et langskudd. Hvor var Frams mur??

2-0 ved nikk etter corner. Grattis til Florø og Fram må skjerpe seg på bortebane.

2 poeng opp til kvallik. Heia Mjølner!

1

Skrevet i 2.div avd. 2 - 2019

Florø leder 2-0 over Fram. Overhodet ingen lyd i TV-sendingen i det som ser ut som årets bunnpunkt for larvikslaget.

Edit: Fram misser straffe også. Ja, absolutt bånn dette.

1

I dag kl 16.00 spiller Fram mot Florø borte. Vanskelig kamp. Larvikslaget ligger som nummer 2 på tabellen, mens Florø er nummer 7. Ikke så langt opp til 2.plassen for Florø. Kampen sendes direkte her.

Kvalikplassen til Fram er på ingen måte sikker, og andre lag står i kø for å ta over hvis vi skulle tape eller spille uavgjort. Men Fram må se oppover på tabellen: I morgen spiller Grorud mot Mjølner. Narvikslaget vil ha mange fans fra Larvik i morgen. Lykke til.

Tabellen

1

Skrevet i OBOS-ligaen 2019

Start sjønte alvoret og vant 1-0 (selvmål). 5 poeng bak Sandefjord nå og 3 plass, med bedre målforskjell enn Raufoss.

1

Skrevet i OBOS-ligaen 2019

Skrevet i OBOS-ligaen 2019

Tidligere har det vært snakk om tilbud fra Kina for Marcus. Som gikk i vasken. Han har gjort det bra i Godset, men har hatt sine skadeperioder. Hvis han kommer til Briskeby, håper jeg han kan bygge seg opp sakte men sikkert igjen i Mjøsbyen og være med på å redde plassen til grønnbuksene.

1

Skrevet i Fram Larvik-idrettsklubben fra 1894-Klubbtråd

Ja, det var deilig med 3 poeng i dag for Fram. 3-0 seier. Nesten 900 tilskuere er bra. Neste er Florø borte. Ingen enkel kamp. Jeg synes det er naturlig å se oppover tabellen også. Grorud skal møte Mjølner borte. Jeg har ingenting i mot Grorud, men ser mer enn gjerne at Fram når heelt opp. GIL skal møte Mjølner borte. Narvikslaget holdt Asker til uavgjort borte. På tide at Mjølner går over nedrykkstreken etter neste runde.

1

Skrevet i OBOS-ligaen 2019

Raufoss er 5 poeng bak Sandefjord. Takket være KILs keepertabbe. Neste kamp skal SF møte Hamkam borte og Raufoss Kåffa borte. Er det hjelp å få for totningene på feil side av Mjøsa;)? Hamkam sloss nok for sin egen eksistens i OBOS og ikke for Raufoss sitt mulige opprykk. Aafk ser ut til å kruse mot opprykk.

Ellers ser det ut som en sovende kjempe har begynt å våkne på Sørlandet.

1

Skrevet i OBOS-ligaen 2019

Skrevet i Fram Larvik-idrettsklubben fra 1894-Klubbtråd

2-0 til Grorud nå. Ingen fra A-laget til Odd er med. Til stor glede for Grorud og vemmelse for resten av laga i toppen. "Håper" det snur i 2.omgang.

1

Fram spiller som kjent mot Bærum i morgen. Vanskelig kamp, men vi har hjemmebane. Når det gjelder dagens kamper, så antar jeg at det er flere Fram-supportere enn meg som håper at Odd 2 spiller en god kamp mot Grorud i dag. Førstelaget spiller mot LSK 3.august. Regner med at flere spillere på rekruttlaget ønsker å vise seg fram som potensielle kandidater for 1.laget til vår nabo i Telemark. Men tar selvsagt ingenting for gitt når det gjelder ES 2.lag.

Tabell

1

Frams samarbeidsklubb Halsen lå lenge under , men vant 3-2 borte mot Lokomotiv Oslo:

Kampfakta

3. div. avd. 2

Lokomotiv Oslo – Halsen 2–3 (1–1)

Marienlyst kunstgress, 20 tilskuere

Mål: 0–1 Alexander Rønning-Olsen (23), 1–1 Henrik Elvevold (str. 43), 2–1 Skage Lehland (68), 2–2 Christer Smith (85), 2–3 Isak Nilsen (90)

tabell

Viktig at Halsebikkjene beholder plassen. 8 poeng over nedrykksplass nå. Larvik er eneste kommune i Vestfold med spill både i 2.divisjon og 3.div.

1

Skrevet i - Finale Fotball vm for kvinner i Frankrike 2019 -

Skrevet i - Finale Fotball vm for kvinner i Frankrike 2019 -

Blir morsomt å se (nesten) hele USA i det Hvite hus. Hvis ikke Oranje har noe å by på helt på slutten...

1

Skrevet i Fram Larvik-idrettsklubben fra 1894-Klubbtråd

BigTonyAdams Offisielt fra Fram Larvik angående kvartfinalen: Det blir snart publisert mer info om Kvartfinalen i Trondhjem, for en dag det blir for Larvik. Bortefeltet hos Ranheim tar 280 tils...

Hele byen til Trondhjem.

Mange alternativer her: I dag var det fortsatt flybilletter fra Torp til 1420 kr tur-retur. Ellers går det jo an å ta toget til Trondheim: ca 6,5 time hver vei. Noen tar nok også bilen. Eller hva med Pilgrimsleden? Alltid en slager.

Det viktigste er at man kommer Fram.

1

Skrevet i Hva Lytter Du Til Akkurat Nå

Skrevet i Fram Larvik-idrettsklubben fra 1894-Klubbtråd

Satt og så på Ranheim - Rosenborg nå. Det ble 3-2 seier til RBK. Det er en formidabel oppgave som venter Fram der oppe. Det kunne fint blitt uavgjort, men RIL fikk en stor sjanse avblåst pga en feilaktig offside. Det var 2925 tilskuere. Jeg tror ikke det blir noe særlig færre i kvarten, trondheimsderbyet til tross. I potten ligger en semifinaleplass.

Men kampen skal nå spilles først. Spennende.

1

Skrevet i Ranheim - Rosenborg

Skrevet i Fram Larvik-idrettsklubben fra 1894-Klubbtråd

Det er vel ikke så mye å gjøre med SF 2. Teie er nærmest 5 poeng bak, så følger Turn med 7 poeng bak. Når det gjelder forholdet mellom Turn og Fram så var det en som sa playboys og sandlopper. Har vært mye på Louisenlund selv, men mest i forbindelse med friidrett. Men husker godt i 2007 da det sto mellom Turn og Fram og rykke opp, på samme stadion. Fram vant i Parken og det ble uavgjort på Louvisenlund, tror jeg.

1

Jeg teller på knappene om jeg skal ta turen oppover til Trondheim og få med meg kvartfinalen mot Ranheim. Håper det kan komme et tilbud til Fram-supporterne som passer. Ranheim er en god klubb det, og klare favoritter med hjemmebane og ES klubb, men du veit jo aldri...kan jo leke med tanken om semifinale i Parken:)

1

Skrevet i Fram Larvik-idrettsklubben fra 1894-Klubbtråd

Fram holdt seg iallefall oppe i 2.div med Belsvik som trener. Men med alt tullet med et 2.lag som tapte 36-0 for Eik og missæren med bare 8 utespillere mot Sundet, så fikk han vel nok. Resultatet ble satt til 3-0 etter at 2 framspillere kolliderte. Det kunne fort blitt stygge siffere. Det er blitt påstått at det hele var icenesatt for å slippe en drøss med baklengs. Fram slåss med Nybergsund om den siste plassen. Ta hvilken som helst omdiskutert situasjon i Eliteserien...samme greia. Så gikk han til Larvik håndballklubb og nå er han i trenerteamet til KIL. Som kan gå direkte opp i ES.

Fram fikk inn flere sponsorer etter fjoråret. Man var enig om at noe måtte gjøres for at Fram ikke skulle komme i samme situasjon igjen.

1
Laster...