Bilde

Laffen1

6 innlegg

1,4k svar

Medlem siden

Svar skrevet av Laffen1

Skrevet i Sarpsborg 08 FF [Klubbtråd]

Neida, det er ikke utenkelig, men det jeg har hørt er hinsides. Langt utover det "annerledesklubben" bør være bekjent av. Opplysningene kommer fra en sponsor, men jeg håper det ikke stemmer, eller ihvertfall sterkt overdrevet.

1

Hører også noen rykter om lønnsnivået til Rashad som er helt hinsides. Håper virkelig ikke at det stemmer, for det ligner ikke grisen.

1

Berntsen peker finger mot alle andre enn seg selv. Han blander seg inn i treningsopplegg, taktikk, ressurstrening osv. Ikke tilfeldig at både Bakke og Stahre trekker seg midt i løpende kontrakter. Ta med diverse i støtteapparatet også, så må selv den mest ihuga supporter av Berntsen se et mønster. Spillerlogistikken er faktisk bare Berntsen sitt ansvar også. Berntsen har gjort veldig mye bra, men nå er det på tide å gå forskjellige veier.

2

Å tro at noe skal endres med de samme spillerne i så og si samme formasjon er å tro på julenissen. Skal vi score mål må vi ha spillere med offensive kvaliteter.

Det hjalp litt når Rashad kom inn syns jeg, han leverer akkurat det vi kan forvente. Brått kunne vi true i bakrom og Kone fikk endelig en blå spiller rundt seg. Enten må vi legge om formasjonen, eller så må spillere som Ole Jørgen og Thommassen benkes. Kanskje begge deler da de ikke har offensive fibre i kroppen.

2

Skrevet i Eliteserie-konkurransen 2021: Runde 7

Kristiansund - Odd 1-1 Sandefjord - Molde 1-3

Søndag 13. juni: Bodø/Glimt - Mjøndalen 2-0 Lillestrøm - Haugesund1-0 Sarpsborg 08 - Brann 2-1 Strømsgodset - Rosenborg 1-2 Viking - Vålerenga 0-2

Mandag 14. juni: Stabæk - Tromsø 2-1

Onsdag 16. juni: Bodø/Glimt - Strømsgodset 2-0 Molde - Sarpsborg 08 3-0 Vålerenga - Odd 3-0

1

Skrevet i Sarpsborg 08 FF [Klubbtråd]

Ehhhh, push med magen nå.

Joda, har faktisk det. Selv om han ble erstattet så vil det ikke si at erstatteren har like stor autoritet. At stemningen på brakka har vært lav en tid vet jeg, men spiller uansett ingen rolle hva jeg sier.

Ryktene rundt Berntsen er ikke nye, de har vært der en stund. Bare at de er der er for meg bare en bekreftelse på at hans posisjon er blitt for stor. Men at han skulle ta ut laget og legge taktikk, det blir for dumt.

1

Da ble det ihvertfall et mål mot Tromsø, pluss rødt kort. Skal bli spennende å se hvordan laget fremstår nå.

Jeg nekter å tro at TB tar ut lag og setter taktikk. Det kan ikke stemme, men at han har fått for mye makt etter at Cato Haug forsvant er utvilsomt.

1

Skrevet i Eliteserie-konkurransen 2021: Runde 6

Mjøndalen - Molde 1-3

Brann - Strømsgodset 2-1

Kristiansund - Lillestrøm 2-1

Odd - Bodø/Glimt 1-2

Rosenborg - Stabæk 3-0

Tromsø - Sarpsborg 08 1-0

Vålerenga - Sandefjord 3-0

Haugesund - Viking 1-1

1

Skrevet i Eliteserie-konkurransen 2021: Runde 5

Bodø/Glimt - Haugesund 3-0 Lillestrøm - Odd 1-1 Sandefjord - Rosenborg 0-2 Sarpsborg 08 - Kristiansund 1-0 Stabæk - Brann 2-2 Strømsgodset - Tromsø 3-1 Viking - Mjøndalen 2-0 Molde - Vålerenga 3-1

1

Skrevet i Eliteserie-konkurransen 2021: Runde 4

Odd - Sarpsborg 08 2-1 Brann - Bodø/Glimt 1-3 Haugesund - Stabæk 1-1 Kristiansund - Strømsgodset 1-0 Lillestrøm - Viking 2-1 Mjøndalen - Vålerenga 1-3 Tromsø - Sandefjord 2-0 Rosenborg - Molde 1-2

1

Skrevet i Eliteserie-konkurransen 2021: Runde 3

Sarpsborg 08 - Haugesund 2-0 Vålerenga - Kristiansund 3-1

Viking - Tromsø 2-1 Bodø/Glimt - Rosenborg 1-2 Sandefjord - Mjøndalen 1-1 Strømsgodset - Lillestrøm 1-2 Molde - Brann 3-0

Stabæk - Odd 2-1

Rosenborg - Brann 4-0

1

Skrevet i Eliteserie-konkurransen 2021: Runde 2

Kristiansund - Bodø/Glimt 1-2 Brann - Vålerenga 0-2 Tromsø - Molde 1-3 Rosenborg - Viking 3-0

1

Skrevet i Sarpsborg 08 FF [Klubbtråd]

Skrevet i Eliteserie-konkurransen 2021: Runde 1

Bodø/Glimt - Tromsø 3-1 Molde - Kristiansund 2-0 Odd - Sandefjord 1-0 Viking - Brann 1-1 Vålerenga - Rosenborg 2-1

1

Skrevet i Sarpsborg 08 FF [Klubbtråd]

Dette blir nok en sesong med ryggen mot veggen. Systemet med tre bak passer oss dårlig, nysigneringene holder nok en gang ikke mål, spisser som ikke scorer osv osv.

Fatter ikke hva Stare ser som ikke jeg, og flere, ikke ser med den håpløse treeren bak.....

1

Skrevet i Sv utfordrer grensen

Skrevet i Sarpsborg 08 FF [Klubbtråd]

Ben Karamoko

Nytt prosjekt for det medisinske apparatet i klubben, eller gullsignering?

1

Skrevet i Vaksineringen - Utviklingen i tall

Slik går det når beundringen for EU er så stor at en slutter og tenke selv, og ikke minst, glemmer hvem som har sørget for at de har fått vervene sine. Helt tragisk å høre på Høie om dagen, en slik ansvarsfraskrivelse burde få konsekvenser, folk dør.

2

Vanligvis er jeg superhappy når EU og EU-fanatikere driter seg ut, men nå tar det liv. At vi har folkevalgte som slutter å tenke selv og lar det udemokratiske EU legge premissene for norske liv er tragisk. Israel klarer det, Storbritannia klarer det, mens vi gjør ingenting. Høie kommer med idiotforklaringer og slipper unna med det. Håper dere EU-folk snart begynner å se verdien av selvråderett og bestemme selv.

2

Skrevet i Sarpsborg 08 FF [Klubbtråd]

Skrevet i Resultater Eliteserie-konkurransen 2020

Laster...