Nye VGD er lansert! Mer informasjon
Bilde

MorganBlueKane

250 innlegg

5,2k kommentarer

Medlem siden

Bekreftet: SP var og er ikke å stole på

Bilde

Støre: Blir sonderinger denne uken – VG Nå: Nyhetsdøgnet

Jonas Gahr Støre sier at han er glad for at Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum har sagt ja til å starte sonderinger med Ap og SV om å danne regjering.


Bilde direkte.vg.no

En liten uke tok det før SPs «løfte» til velgerne sine om at de gikk for en AP + SP regjering var skrinlagt. De som har strmt SP i troen på at de kunne få en annerledes regjering, men fortsatt en bære...

4
19 kommentarer

AP advarer mot SP og SV….

Advarer mot Senterpartiet

Ap-leder Jonas Gahr Støre advarer velgerne: For å bevare og videreutvikle EØS-avtalen er det viktig å stemme Ap - ikke Senterpartiet.


Bilde www.dagbladet.no

Sukk …. for en farse …. AP går nå ut og ADVARER mot å stemme på SP… som de har tenkt å danne regjering med etter valget?????

Glipper det for Jonas igjen? Ting tyder på at han og APerne er på vei mot 2...

8
6 kommentarer

Jonas Gahr Støre tatt i løgn igjen

Bilde

Langer ut mot Støres uttalelse om Ap-styrte kommuner: – De ansetter midlertidige i stort monn

I en debatt sa Jonas Gahr Støre at Ap-styrte kommuner ikke bruker retten til midlertidige ansettelser. – Når man er statsministerkandidat må man ha et høyere presisjonsnivå, svarer Høyres arbeidsminis...


Bilde www.nrk.no

JGS liker jo å hamre løs med usanne og ubekreftede påstander mot Erna & Co, og er nå tatt i å lyve for 3 gang på kort tid.

Denne gang er det på «Midlertidighet» der han kontrer Erna sin korrekte fakta...

0
6 kommentarer

Raymond i Pose og Sekk

Boikotter Elkjøp

Raymond Johansen (Ap) går hardt ut mot Elkjøp etter at det ble kjent at kjedens fagorganiserte ansatte ikke får månedsbonus. - Jeg kommer ikke til å handle hos dere mer, erklærer byrådslederen.


Bilde borsen.dagbladet.no

Raymond og sosialistene fornekter seg ikke. Nå vil han ha både timelønn og tarifflønn for ansatte. Hvorfor kaster han ikke på arbeidsledighetstrygd, og tillegg for fravær sv nattarbeidstillegg i samme...

11
8 kommentarer

De Blå kommer til unnsetning!

Bilde

Norskstøttede forhandlinger om Venezuela har startet

Nye forsøk på å få til valg og fjernet straffetiltak i kriserammede Venezuela er i gang. Partene er bedt om ikke å spolere samtalene med soloutspill.


Bilde www.nrk.no

Ett av verdens mest forfeilede sosialistiske regimer, Venezuela, hyllet av Audun Lysbakken og SV - får nå hjelp av den norske Blå regjeringen til å komme til enighet med opposisjonen. Et land preget a...

9
8 kommentarer

Temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Laster...