Bilde

Posmatros

4 innlegg

181 svar

Medlem siden

Svar skrevet av Posmatros

Skrevet i Paradise Hotel (sesong 14, 2021)

kibby [sitat…] Jepp, og med tanke på at Erik er/var idolet hans, håper jeg virkelig Ludvig blir sendt på hue og ræva ut (men kommer sikkert inn igjen). Er så lei den fyren.

Er så lei den fyren.

Samme her. Han klager på at ingen tar valg som går i hans favør og bla bla bla, men har han egentlig bevist noe særlig der inne eller tatt noen særlige valg selv? Hvorfor skal alle gjøre som han sier hvis han ikke har bevist noe?

1
Kælighet PH Danmark sesong 17 spoilere: Jasmin er en som står i skuddlinjen og er det en ting vi vet i PH-historien er det at disse faller før eller senere. Hun var tross alt heldig som ove...

Ganske bra cast i år. Er vanligvis ikke fan av gamle deltakere som returnerer, men både Anne P og Mathias bidro til å gjøre sesongen minneverdig.

Enig i alt du skriver. Syntes også Lea og Patrick fortjente å vinne, men når utfallet ble som det ble, så synes jeg det var en god avslutning. Hadde aldri trodd at Anne K ville kastet kulen på Nikolai (kan være det var klippingen som gjorde at jeg trodde det), men uansett - RÅTT at hun kastet kulen på Nikolai!

Jasmin er Paradise-legende. Uten tvil. Hun styrte hele hotellet og hadde muligens litt flaks de to ukene hun ble forsøkt rundspilt (mulig produksjonen hindret litt at hun skulle bli valgt ut, men takk for det til produksjonen (for en gangs skyld :p)), men en helt vill prestasjon og godt spilt av henne. Tror også at hun hadde fått kommet tilbake dersom hun hadde røket ut littegranne tidligere.

Paradise Danmark sesong 17 hadde virkelig alt. Spillere, følelser, sex, backstabbing, løgner, dramatikk, gode tvister, gode uker (og 4-dagersuker) og kulekasting. Det blir ikke bedre Paradise Hotel enn det der! Er heller ikke superfan av gamle deltakere som returnerer, men her gjorde de et godt valg. Selv om jeg syntes at Mathias ble litt too much veldig ofte med meningene sine og hvordan han fremstod. Likte veldig godt Anne P også!

Første sesongen i Danmark jeg har sett skikkelig og fulgt med, og det var definitivt verdt det. Moro!

2

Er ikke meningen å dra opp gamle sesonger heeeele tiden, men synes Paradise Hotel har falt grådig mye i kvalitet. Sesong 4 var så bra, og sesong 5 var også utrolig bra! Sesong 6 med The Classy Girls og gjengen var også bra, men siden den gang synes jeg det har bare falt i kvalitet år etter år..

2

Skrevet i Håndballjentene frem mot OL 2020

Skrevet i Paradise Hotel (sesong 14, 2021)

Kælighet En helt ellevill sesong, ja! Siden andre eller tredje uke har det vært action hver eneste episode. Skal ikke spoile, men Jasmin har blitt en favoritt her også.

En helt ellevill sesong, ja! Siden andre eller tredje uke har det vært action hver eneste episode.

Synes det er stilig at Rikke (programlederen) omtaler hotellet som sitt eget hotell og gjestene som sine egne gjester. Det synes jeg får hun til å bli mer innblandet i programmet. Hun kommer også noen ganger inn på hotellet for å informere om ting, og sender av og til videoer/meldinger på telefonen til deltakerne. Etter at PH Norge la om konsept, så føler jeg Triana nesten aldri er der.

Når det er kosesesong som sesong 14 nesten er, så er folk så glad i hverandre og ingen har nærmest gjort noe "slemt" mot noen andre, og dermed vil det være lite sannsynlighet for at kulen går i bakken. Jeg synes de beste sesongene er de med sterke personligheter, muligens sterke allianser, og sterkt spill der man ofte ender opp med en fra hver allianse, som ofte gjør at kulen går i bakken. Skulle ønske de som lagde tvister og uker på PH Danmark kunne gjort det i Norge også. Kan ikke få sagt det nok, men PH Danmark er på et helt annet nivå enn Norge. Er action hver eneste episode og deltakerne må ofte ta valg, stemme ut folk osv. Det gjør at man alltid vet litt hvor man har folk og hvem som spiller på hvilke sider blir mer tydeligere. I Norge skjer det jo KANSKJE noe annenhver uke :p

1

Skrevet i Håndballjentene frem mot OL 2020

Er spent på troppen. Er bare noen uker til kampstart..er det ikke litt rart at troppen ikke er tatt ut enda?

1

Skrevet i Paradise Hotel (sesong 14, 2021)

kibby Begynte lovende, men jeg er nok tildels enig med deg. Pandoras har også forsvunnet helt, og at de når har flere episoder hjelper ikke fordi de korter ned på tiden pr. episode og de...

det skjer jo "ingenting" på hotellet utenom innsjekk, en eller annen "konkurranse" og så parseremoni.

Helt enig. Den klassiske "er på badeferie"-kommentaren begynner nesten å bli realitet for hele årets sesong. Føler jeg ser på ungdommer på ferie hehe.

Noen andre her ser som ser på danskenes sesong? Fysøren for en sesong det har vært. Jasmin har spillet så sykt godt. Er vilt spent på finaleuken!

1

Årets sesong er søppel etter min mening. Skjer jo ingenting, de fleste som er der inne seiler gjennom og tar såvidt valg. Vet nesten ikke om jeg gidder å følge med lenger. Hvor er det blitt av tvistene, de hemmelige oppdragene, valgene og spillet?

1

PH Norge var bedre i glansdagene. Har begynt å gå tom for ideer til konsept de siste årene. Er lite fan av PH 2 og 3 dager i uken - ukene på hotellet blir så rotete. Mye mer fan av den vanlige 4-dagersuken.

1
Kælighet Årets sesong av Paradise Hotel Danmark leverer stort så langt. Den beste sesongen siden gullperioden på sesong 4, 5 og 6. Noen må bare skaffe en dronningkrone til Jasmin - hun spil...

Årets sesong av Paradise Hotel Danmark leverer stort så langt.

Kunne ikke sagt det bedre selv. Danske PH er helt rå og ekstremt mange hakk over den norske versjonen.

I danskenes versjon skjer det noe hele tiden, og alle deltakere må ta valg "ofte" gjennom avstemninger og lignende samt at det gjerne kan skje flere ting på en dag. I Norge skjer det maks en ting om dagen føler jeg, og de drøyer tv-tiden fryktelig mye ved å vise mange samtaler og uinteressante øyeblikk. Den norske versjonen mangler sååå mye etter jeg har sett danskenes versjon. Det er virkelig et stort fall i kvalitet.

Synes de som lager twister/ukene i Norge kunne blitt erstattet med de danske. Da hadde det kunnet blitt gøy!

Det hemmelige oppdraget som Rachel fikk med å stjele navnelappen til en hun ville konkurrere om fredning med var jo helt latterlig. Produksjonen kunne nærmest bare droppet det hemmelige oppdraget og gitt fredningen til Rachel med en gang. Nei, den norske sesongen så langt i år synes jeg er relativt kjedelig..

Kommer sesong 15 til høsten?

1

Skrevet i Primo Tours Ligaen 2016/2017

Skrevet i Damer: OL 2016 (Brasil), hovedtråd

Skrevet i Norge - Nederland [kamptråd] - OL

Skal jeg tippe, blir plasseringene i OL slik:

1. plass: Russland

2. plass: Frankrike

3. plass: Norge

4. plass: Nederland

1

Skrevet i Norge - Nederland [kamptråd] - OL

Bare jeg som synes det var litt trist og se Håndballjentene tape semifinalen mot Russland på fredag, hehe? :P Det sprutet følelser over alt og spesielt CH følte jeg med. Ny dag, nye muligheter med bronse i dag. Den er jeg sikker på at vi tar!

1

Skrevet i Damer: OL 2016 (Brasil), hovedtråd

MiaWallace Nå er det vel strengt tatt du som har valgt å komme inn på et håndballforum, samt videre inn i hovedtråden om håndball under OL i Rio. At du finner det merkelig at vi her i denne t...

Finalekamp hadde vært fantastisk, men en bronse er mer enn godt nok. Har skrevet utallige ganger både før og under OL at det er bra og sunt for håndballen at flere land vinner gull, enn Norge (selv om jeg selvfølgelig ønsket at Norge skulle vinne OL gullet i Rio).

Er helt enig med deg der, men samtidig synes jeg det er litt dårlig timing. Statistikken med 3 OL-gull på rad har nå røket, skulle heller sett Norge tape semifinalen i desember enn her i Rio. Men sånn er det.

Norge har spilt et varierende mesterskap hvor målvaktene har variert VOLDSOMT og backrekken med Mørk, Oftedal og Kristiansen har variert litt til tider også, men samtidig løftet seg opp igjen. Bronse er slett ingen gal medalje, men ja vi må være ærlig og si at en 4. plass er litt surt. Nå går vi for bronsen og ser fremover mot nye høyder og EM i desember!

3
Laster...