Bilde

Redcreek

1 innlegg

230 svar

Medlem siden

Svar skrevet av Redcreek

Skrevet i Takketråd for gamle VGD

FInt med litt modernisering, men det her vart litt for mykje Facebook. Trenge ihvertfall en mulighet for kompakt visning av tråder. Kortene tar alt for mykje plass.

1

Skrevet i AaFK

Viktige poeng. HamKam tapte og seieren glapp for Jerv på overtid.

Vi spiller med oransje shorts med kvite bakgrunner på sponsorlogoer idag. Det trudde eg vi var ferdig med. Ser så amatørmessig ut.

1

Skrevet i AaFK

Nenass har ihvertfall spilt seg inn på laget i desse 2 kampane. Solid ilag med Segberg på def. midtbane. Virker som dei utfyller kvarandre ganske godt. Regner med at Castro starter neste, men er usikker på kven av han og Nordli som blir skjøvet ut på kanten.

Litt redd for at Hopland ikkje lengre er aktuell fra start fordi vi har begynt å vinne litt kamper. Han har på ingen måte spilt seg ut av laget.

1

Skrevet i AaFK

Skrevet i AaFK

Prøver å unngå dommerkritikk mest mulig, men om dommeren ikkje blir "kalt inn på teppet" etter denne kampen skjønner eg ingenting.

1

Skrevet i AaFK

Kan bli vanskelig å selge Castro i sommer slik det ser ut no. Ender vel med å gå gratis etter 2022 sesongen.

1

Skrevet i OBOS-ligaen 2021

Skrevet i AaFK

Trist at Hustad, som no har 6 mål på 6 kamper, takka nei før sesongen. Hadde vel vore det nærmaste vi kjem en fast lokal spiss sia Aarøy. Frista vel lite etter å ha satt på benken under LAN i eit år allereie.

1

Neste kamp kunne eg tenke meg å sjå:

Hatlehol Fällmann Hopland Rafn Segberg Nenass Nordli Castro Diaw Haugen

Diaw er vel omtrent den einaste i troppen som har eksplosivitet/rykk nok til å skape ubalansen vi trenger for å bryte ned lag som legger seg bakpå.

1

Begynner å haste for LAN. Einaste grunnen til at vi såg ålreit ut mot FFK er at FFK ikkje la seg bakpå slik som resten av laga kjem til å gjere. Ser ikkje ut som om LAN har noen god plan for å håndtere det.

1

Skrevet i OBOS-ligaen 2021

Skrevet i OBOS-ligaen 2021

Skrevet i AaFK

Skrevet i AaFK

FFK tilbyr 2 gratismål og vi takker fint nei til begge. Kommunikasjonen mellom Castro og Haugen på det andre målet er jo heilt på trynet. Skandale om vi ikkje vinner denne kampen.

1

Skrevet i Luxembourg(H) og Hellas(H) Privatlandskamper

Skrevet i Luxembourg(H) og Hellas(H) Privatlandskamper

startelver Har han ? Finner ikke noen link som sier det. Han har vært trener der i over 10 år, burde vært noe info om det.

Om man kan stole på transfermarkt data:

https://www.transfermarkt.com/stale-solbakken/leistungsdatenDetail/trainer/3419/plus/0?saison_id=&verein_id=&liga=&wettbewerb_id=&trainer_id=

4-4-2: 619 kamper 4-2-3-1: 25 kamper 4-3-1-2: 3 kamper 4-3-2-1: 1 kamp 4-5-1: 4 kamper 4-1-4-1: 1 kamp 4-3-3: 2 kamper 3-5-2: 5 kamper 5-4-1: 1 kamp

2

Skrevet i AaFK

Skrevet i AaFK

Jansen erstatter Grønner, Hatlehol inn for Nenass og Agdestein starter sin første kamp på ørten år. Da får vi sjå om byttet av Grønner løyser problemet, eller om det er meir sammensatt.

1

Veit det vart innført regler for å unngå "dobbeltstraff" med både rødt og straffespark for nokre år sidan.

2

Debutantane Lansing og Ødemarksbakken redder oss idag.

Castro ser lite motivert ut, og kløner mykje. Har gjort det gjennom store deler av preseason også. Litt usikker på om han forsvarer en plass i elleveren for tida.

Grønner er ikkje akkurat tryggheten sjølv der bake, og fortsetter litt av trenden fra i fjor. Jansen bør vel snuse på plassen til Grønner, og ikkje nødvendigvis 16-årige Hopland per no.

1

Skrevet i Overganger vinteren 2020/2021

Aalesund signerer 3 stoppere. Quint Jansen, Stian Aarønes Holte og Nikolai Hopland. De 2 siste fra eget akademi.

1

Skrevet i Treningskamper i vinter

NFF bryter inn i den avtalte treningskampen mellom Sogndal og Aafk, og krever at Sogndal i stedet spiller mot Brann fordi Eliteserielag skal prioriteres over Obos. I fjor var det derimot heilt ok at Aafk starta sesongen etter å ha spilt 1 treningskamp.

2

Skrevet i Flamur Kastrati!

Skrevet i Kamptråd Aalesund - Odds BK

Ikkje enkelt når valget står mellom Tabbe-Lie og Straffe-Kongshavn. På tide å gi Enock sjansen?

1

Skrevet i Kamptråd Aalesund - Odds BK

Skrevet i Ålesund - Rosenborg

Skrevet i Ålesund - Rosenborg

Laster...