Bilde

TimoBlomqvist

1 innlegg

251 svar

Medlem siden

Svar skrevet av TimoBlomqvist

Skrevet i Going down River Road - Caps despair....

Du snakker om trøtt. Caps pyntet på statistikken, og et fortjent nederlag hørtes det ut som. Litt synd at Braden ikke plukket flere av baklengsa. Dette ville i alle tilfelle endt i en bråstopp mot Isles. Caps 2019 var flere hakk dårligere enn i fjor.

Roger og ut.

1
Folkflesk [sitat…] Men det skal vel sies at de har hatt taket på Carolina hjemme med 3 strake seire, deriblant 6-0 i siste kamp. Det er borte de har vært helt underlegne. Så på hjemmebane er...

Så på hjemmebane er Washington en ganske klar favoritt, vil jeg si.

Skulle gjerne sett at du modererte utsagnet til "sylynn favoritt". At jeg overhodet går med på favorittstempelet skyldes nettopp hva du peker du peker på; at Carolina hittil ikke har vunnet i D.C.

Caps er altså 5 - 11 all time i Game Seven. 3 - 8 med hjemmeibane.

Likeledes 4 - 7 etter at Ove kom, hvorav 2 - 5 på egen is.

1

Skrevet i NHL - Sesongtråd - 2018/2019

InsVerderben Caps frykter ikke kamp nr. 7. Statistikken taler vel for at ikke alle Conference-vinnnerne ryker ut i 1. runde i playoffs men...! Let`s go Caps!

Caps frykter ikke kamp nr. 7.

Hmmm.....I så fall mistenker jeg deg for å ha holdt din uformelle enquette ved hjelp av ledende spørsmålsstilling, ute på Ragna Ringdal.

Klart vi bør frykte Carolina. De har vært best så langt. Dessuten, vi er jo de herostratisk berømte Washington Capitals, sannelig ingen hvem som helst i slike sammenhenger.

Dog, så lenge liket fiser er det håp !

1

Skrevet i NHL - Sesongtråd - 2018/2019

Skrevet i NHL - Sesongtråd - 2018/2019

Skrevet i NHL - Sesongtråd - 2018/2019

Skrevet i NHL - Sesongtråd - 2018/2019

Skrevet i NHL - Sesongtråd - 2018/2019

15 Celsius her nede ved bekken. Stearinlys og rødvin. Vårens fugler gjør sitt beste i jungelen, men overdøves nesten av Bruins Radio. Sluttspill slik det skal være.

Målløst her, men die Scheibe landet definitivt i båsen.

1

Skrevet i NHL - Sesongtråd - 2018/2019

I dag får vi sinte bjørner. Sulteforet på harsk sild !

Kommer Jorge ? Holdt av sacco-sekken her, ved siden av lillesøstera til Canucks......

1
elbarca86 [sitat…] Håper Bruins går all in her. Takle det som takle finnes. Dessverre så er to av de med størst vilje og ferdigheter til dette i presseboksen. Så da skal vi prøve å ta de på...

Ekspertstudio begynner å fylles opp, og vi har én Sceptico. Dog, innerst inne håper du vel at Toronto finner fram sine Capitals-gener. Avgjørende kamp på hjemmeis ? Lukter ikke dette feil-gearing og kollektiv lammelse fra blå brikker ?

1

Lønneblad vs Bjørner

En sluttspillklassiker uten sidestykke. Å hevde annet er aldeles historieløst. Dermed er det nærmest umulig å håpe på noe annet enn den syvende kampen.

2 - 1 - Lass uns hoffen

Og ennu har vel ingen av årets kamper gått til 2OT.

1
Jorge86 Uten å sjekke vil jeg anta at mange røyk på Islanders. «Alle» røyk på Avalanche. Og ALLE røyk på CBJ. Hvis noen har alle de tre videre har de ikke fulgt med i år.

Uten å sjekke vil jeg anta at mange røyk på Islanders. «Alle» røyk på Avalanche. Og ALLE røyk på CBJ. Hvis noen har alle de tre videre har de ikke fulgt med i år

Timo følger sånn passe (og ufaglig) med. ERGO hadde han CBJ videre 4 - 3, på hunch.Resten av tipsene er bærsj

1

Skrevet i Going down River Road - Caps despair....

InsVerderben Har troen og håper Caps finner det ekstra giret de mener å ha inne men ikke har klart å legge inn enda. Må grunne litt mer over ditt innlegg og fordøye det. Forventer at litt "magi...

Magien kommer i så fall fra Kusa, som hittil har sittet aldeles stille i båten. Hadde han fått utligninga forbi Mrazek der i det 58'de minutt, på den store sjansen sin, ja så kunne det vært et vendepunkt. Vi vet jo at han er en av- og påspiller. Vi håper og ber, men tiden er i ferd med å renne ut, uten at andre enn Ove og Bäcks har stilt opp.

1

Skrevet i Going down River Road - Caps despair....

Enig med du; for langsomt ;-(

Skjønt dette har vi vært klar over en god stund. Tenker på sett og vis at fjorårets tittel ble en uventet bonus i så måte. Tross manglende fart knuste man uferdige Columbus, et aldrende PITT, naive Tampa, og overachieving Vegas.

2 - 2 nå. Dette lukter gamle Caps, though you never know. Dog, skulle det vippe riktig vei så venter Isles. Dom har perfeksjonert transition i år. Ser ikke umiddelbart hvordan Caps skulle jukse seg over også dét hinderet.

2

Skrevet i Going down River Road - Caps despair....

En ekstra kviledag kan være gunstig, men dette ser ikke utelukkende lyst ut. Gjetter på 2 - 2, og så får vi se.

2

Skrevet i Ælv Classico - Strømsgodset v 3050

Ha ha.....2 - 1 allerede, og på benken har vi Hans Simensen i fall de utligner. Han mokker kårnere i nettet på samlebånd.

1

Skrevet i NRK mister rettene til FIS sine renn fra 2021/22

goggen48 [sitat…] Samme som jeg har ike så stor sympati med folk som mister sporten på tv hver lørdag og søndag + gjerne to ganger til på ukedagene. Skal bli deilig å kunne skru på tv og ik...

Skal bli deilig å kunne skru på tv og ikke bli teppebombet med langrenn, skihopp,skøyter og skiskying både på kanal 1 og 2 på nrk.

Enig !

Skal bli deilig å slippe høre skinazistene skrike om femdobbelt norsk i Hinter-Schnabel.

Jeg antar at vi igjen vender tilbake til en sikker gammel vinner på søndagen.

2

Skrevet i Going down River Road - Caps despair....

Columbus 4 - 3 Tampa Boston 4 - 3 Toronto Washington 4 - 3 Carolina Pittsburgh 4 - 2 N.Y.I

Nashville 4 - 3 Dallas Winnipeg 4 - 3 St Louis Calgary 4 - 2 Colorado Vegas 4 - 3 San Jose

1
TimoBlomqvist [sitat…] Det er vel også en reel mulighet for at Pittburgh kan ende på fjerdeplass i Metro, og dermed WC1.

«Det er vel også en reel mulighet for at Pittburgh kan ende på fjerdeplass i Metro, og dermed WC1»

Dæven, det var på hengende kusehåret der. Rimelig nonsjalant av Pittsburgh. Hvilket bare beviser at man der i gården knapt frykter Caps i det hele tatt, men ville sett en slik matchup som en gyllen mulighet. For så vidt med god grunn.

2

Skrevet i Going down River Road - Caps despair....

Carolina har holdt unna hittil de, og er nå klar for sluttspillet. Dermed gjenstår fordelingen av WC1 og WC2. WC1 blir altså Caps' motstander i ECQF, mens WC2 møter Tampa.

CAR har igjen én kamp: @PHI

Mens CBJ har igjen to: @NYR, @OTT

Vinner CBJ begge - hvilket ikke høres usannsynlig ut - så ender de med 98 pts. Da må også CAR vinne sin siste kamp (somehow) for å beholde WC1, ettersom CBJ holder 44-43 fordel i ROW.

Vi får vel anta at begge lag ønsker å unngå the Floridan Juggernaut i kvartfinala (?), så motivasjonen for å stå løpet bør absolutt være til stede. Hvilket penser oss inn på det minst sannsynlige avslutnings-scenariet (men dog); vinner CAR også siste kamp ender de på 99 pts, og kan dermed passere PITT (også 99 pts) på ROW. I så fall overtar PITT WC1, og det blir WSH - PITT i ECQF. Hjelpe og trøste.

PITT står igjen NYR hjemme, natt til søndag, og kan styre sjæl. Dom er sprø nok til å velge Caps. Jeg frykter vel så mye et forsterket CBJ, og håper sterkt på Carolina......

Litt pauseunderholdning fra Kjennstjernet i Vestby, mens vi fordøyer alle mulighetene.

1
Dejan_Stankovic89 Hvem er det Dallas ligger ann til å møte?

Dallas er så godt som garantert en fjerdeplass i Central Division, og tildeles dermed (90% sannsynlighet) det første Wild Card (WC1) fra Western Conference.

WC1 skal alltid møte vinner av "dårligste divisjon" innen egen Conference, mens WC2 skal alltid møte vinner av "beste divisjon". "Best" og "dårligst" betyr i denne sammenheng hvilken divisjonsvinner som har oppnådd flest poeng.

Beste divisjonsvinner blir helt sikkert Calgary (Pacific), mens Central Division er fortsatt uavklart. Winnipeg, Nashville og St Louis ligger p.t aldeles neck n'neck. Den av disse tre laga som evner å vinne divisjonen, blir altså Zuccas motstander. Du må høyst sannsynlig vente til Winnipeg har spilt ferdig mot Arizona (søndag klokken 07:00) før du vet sikker beskjed.

Hva så om Dallas skulle slippe Colorado foran seg på tabellen (de siste 10 %)?

Ja, da blir Dallas heller WC2, og motstanderen står for så vidt klar; Calgary har vunnet Western Conference og er førsteseedet. Dog, om Colorado overtar WC1, også dét avgjøres tidligst søndag morgen.

Her kan du spekulere videre på egen hånd, men at det er artig å drømme, dét kan du dra deg i nesehåra på.

3
Laster...