Bilde

Viqsites

0 innlegg

509 svar

Medlem siden

Svar skrevet av Viqsites

Skrevet i 24 000 nye boliger på Vestbredden.

aicat [sitat…] Hvorfor skal jeg repetere svaret på akkurat dette som jeg har gitt deg før - bare fordi du ikke husker hva jeg har svart? Spiller ingen rolle om Vestbredden ble okkupert i...

Spiller ingen rolle om Vestbredden ble okkupert i en forsvarskrig eller en angrepskrig. Like fullt er det ulovlig å bygge boliger for jøder som er israelske statsborgere i de okkuperte områdene.

Skulle jeg også mene. Ps, vet du hvem denne x-vitne er? Er han det i det hele tatt?

3

Skrevet i Viking FK [Klubbtråd]

Fygaren [sitat…] Vel, jo. Vi sier Viking i Stavanger. Ikke Viging. Seiglivet myte, forfektet av østlendinger og bergensere, men stemmer altså ikke. Ellers, bestemt deg, engang eller en gan...

Vel, jo. Vi sier Viking i Stavanger. Ikke Viging. Seiglivet myte, forfektet av østlendinger og bergensere, men stemmer altså ikke.

Alltid moro med mellomklubbaktige slengere hehe

Joda, det var en gang, men det skjedde vel kun engang et sted:)

1

Skrevet i Hva er tro?

Skrevet i Hva er tro?

Jobs [sitat…] Nei for du vet ikke hva du snakker om,og komme med påstander om fanatisme uten og satt seg inn i saken sier nok.

Å si du vet noe som du ikke kan bevise, henvise til et skriftsted som bevis for din tro, er nettopp fanatisme.

Og trodde du virkelig at jeg skulle tro deg her? Fordi du henviser til noe noen har rabla ned en gang, skal jeg tro, eller rettere sagt bli overbevist på at du vet?

Kan du bli mer usaklig her?

1

Skrevet i Jonnys siste uker.

Jeg anbefaler alle å se denne videoen. Meget sterk og meget oppsiktsvekkende.

Dette er ikke vanlig mennesker uten problemer, så hvordan kunne samfunnet svikte i så stor grad?

Ja, dette er en historie om svik, fra alle. Tenk å gjøre noe slikt mot noen, det er så hjerterått, bildene så grusomme, og eneste forklaringen man sitter igjen med er at folk ikke kan ta inn over seg at det foregår, selv med stakkars Jonnys skader mitt i fleisen.

Håper folk ser dette, og ikke overseer sånt i fremtiden, men tar tak og gjør det de kan.

1

Skrevet i Hva er tro?

Jobs [sitat…] Det vet du ingen ting om,og hvorfor kommer du med påstander om ting du ikke har satt deg inn i?

Hindret tydeligvis ikke deg i å komme med en påstand om hva jeg har satt meg inn i eller ikke?:)

Gå å spre jallaforkynnelsen din et annet sted enn til meg, eller host opp noen beviser.

Dine personlige opplevelser, feberfantasier og overbevisninger er nok kun bare noe du tror, ellers hadde vi ikke hatt denne diskusjonen skjønner du vel selv:)

1

Skrevet i Hva heter denne type jakke/vest?

Skrevet i Hva er tro?

Skrevet i Niconis ordlek - ellevte tråd

Skrevet i Viking FK [Klubbtråd]

happydeathsuite [sitat…] Nei, det er akkurat det. Så viss me prøver å kjøpe gode, heller enn opphaussa, spelarar, så vil kanskje det gi betre resultat. Dessutan, som Fygaren seier, det er veldig f...

Handler vel ikke om å opphause en spiller, eller få tak i en for navnets skyld, da kunne dere henta in Gazza, han kommer nok,,, men dette handler kunne signere en attraktiv spiller som styrker laget, som har gjort seg kjent for sine ferdigheter og innehar dem, og som skaper entusiasme for kommende sesong, og således er med på å få folk til tribunen.

Skulle gå an, selv i den dritgjerrige byen deres som ikke en gang evner uttale navnet sitt på klubben engang.

Viiigiing!

;)

1

Skrevet i Hva er tro?

Tro er den fulle overbevisning, om at det du har valgt deg som sannhet er nettopp det du har bestemt deg for, skal være din sannhet.

Allikevel, blir kun noe du tror, og ikke kan bevise, men se indisiene i og få en sammenheng du føler kan gi deg nok info til å trekke konklusjonen-Tro!

1

Skrevet i Niconis ordlek - ellevte tråd

Skrevet i Uten jobb med hijab

gjennomsnittlig [sitat…] Innlegget ditt her kom virkelig i rett (grevens,-)tid,og viser at man trenger ikke å lete i avisoverskrifter for å finne helter - de finner man jo her på vgd. Angrepet fra...

Takk:)

Gode diskusjoner skal inneholde litt temperatur, frk gjennomsnittlig.

Litt balanse kan man gjerne være med på;), og vi kom jo til enighet han og jeg, mer enn mindre, så alt i alt ble det en bra utveksling av tanker synes jeg:)

1

Skrevet i Hun var et jehovas Vitne....Var

aicat [sitat…] Jeg er ikke særlig opptatt av dette, jeg ville kun ha svar på et par spørsmål - som jeg ser at du ikke svarer på. Men jeg var opptatt av dette den gang vi sto oppe i et pa...

1. Tillater VT organdonasjon?

2. Er du enig i TS sitt forslag om å "få slutt på blodløs kirurgi"?

ikke for å forstyrre en meget bra diskusjon om Jehovas Vitners syn på blod mm, men er det slik at det finnes en egen tråd om dette, aicat?

Kunne i såfall den tråden bli benyttet til den diskusjonen?

Vi behøver jo ikke gå jehovas Vitners ærend med avsporinger i enhver tråd som omhandler dem, synes du ikke?:)

1
Roseknuppen Ja her,i denne barneoppdragelsesvideoen, ser vi et dokumentert eksempel på at barn i tidlig alder blir forklart at en leke kan være slangens fristelse. Selv barn SKAL underlegge se...

Når man ser utstøttes forklaring om den virkelighet de besitter etter utstøtelse, om alt det "skremmende" med verden, og det uhyre vanskelige for noen av dem å kunne orientere seg i landskapet deretter, forstår vi bedre bakgrunnen, ved rett og slett se Jehovas Vitners egne videoer, egne omtaler av de utstøtte, og iskalde forklaringer de selv har gitt i denne tråden også.

Å behandle et barn slik er å forsøke total mindkontroll, og frykt er dets rette navn.

For som vi ser i videoen, moren legger opp til ved mimikk, hersketeknikker og spill på følelser at barnet selv skal dra konklusjonen, at gjennom uskyldige leker som med denne artige trollmannfiguren, så er det en som står bak, nemlig Satan.

Helt ufattelig at man kan utsette barn for noe slikt!

1

Skrevet i Niconis ordlek - ellevte tråd

Skrevet i For streng?

Jeg laget 2 gove brødskiver til ho å ba ho spise de..ho nekter flere ganger. Jeg ble mer streng å ho spiste er par små biter.

Bare du ikke skal lære henne å skrive, går nok dette seg til;)

Hva med å lage omelett, eller div kjøttpålegg, ost og grønnsaker på grovbrødskivene for å gjøre dem mer attraktive?

Slike ting:)

2

Skrevet i Hun var et jehovas Vitne....Var

Roseknuppen I det siste så har jeg undret på om medlemmer av Jehovas vitner i det hele tatt forstår hva slags alvorlige skader på sarte barnesinn dreiere seg om. Barn er ikke mini-Jehovas vitn...

Har du, eller noen her, sett denne barneoppdragelsesvideon fra Selskapet Vakttårnet?

En guttunge kommer til sin mor med en leke, moren er Jehovas vitne og mimikken denne moren benytter sammen med hersketeknikkene for å få guttungen si til å oppgi en helt uskyldig leke, ala Harry Potter, er så nedlatende og skremmende på et barns sinn at man kan lure på om de vet overhodet hva et barn er.

Og barn de har oppdratt slik, kan de altså finne på å være med på å utstøte og fryse ut fra hele sitt liv siden.

Totalt hjerterått!

2

Skrevet i Trådstartervalg julaften 2014

Skrevet i Trådstartervalg julaften 2014

trondergutt Nå er det slik at jeg har bestemt meg for ikke å stille til valg i år da det trengs nye krefter på juletråden :) Har du flere du ønsker som trådstarter ?

Nå er det slik at jeg har bestemt meg for ikke å stille til valg i år da det trengs nye krefter på juletråden :)

Hvem har sagt det trengs nye krefter?

Kjenner et par jenter som blir fryktelig lei seg nå, trøndergutt:)

Ok, Lisa-F, , kan vel ikke få mer juleaktig der. Skinner som en sol i Juletrådene:)

1

Skrevet i Trådstartervalg julaften 2014

Da det ble noe laber respons ved å dra opp tråden fra i fjor..satser jeg i stedet på en ny frisk tråd for å avgjøre hvem som får det ærefulle oppdrag å starte nedtellingen til julaften 2014 :)

Stemmer på Trøndergutt. Bare flotte mennesker i tråden, men han er Julesjefen:)

2

Skrevet i Norges vakreste !

Dere som er så redde for multikulti og innvandring, hadde dere fått det som dere vil ville aldri denne lekkerbiskenen sluppet inn i kongeriket.

Du mener altså vi skal sortere etter det yttre i fremtiden ved grensene våre?

Kan du lage en mer useriøs tråd?

1

Skrevet i Propaganda-utspill fra norske muslimer

LarsenSindre70 Islam er galskap satt i system. Fordømmer ikke med dette muslimer. Mange muslimer er bra mennesker, men det er til tross for islam, ikke pga. av islam.

Ble helt kvalm av å se det jeg antar er pappan til den unge gutten på første rad, strekke handa i været med guttungen på slep for dødsstraff med steining.

For noen møkkaholdninger det fremmes der. Ser jo bare ut til å bli mere av det også.

Dette er antikvariske holdninger vi i dette landet har gjennom mange kvinner og menn så sårt med død, blod og tårer fått bukt med gjennom å stå opp i mot kristendommens klamme klør.

Og nå importerer vi faenskapet på rams. Blir helt svett av slik naiv politikk som er ført her til lands, uten å forstå konsekvensene av det.

Men, vi ser tendensene i Oslos gater, våre kvinner har merket holdningene alt for lenge nå.

Spørs om vi noengang får bukt med dette, jeg tviler!

2

Skrevet i Hun var et jehovas Vitne....Var

hallos13456 Ja - forsiktig sagt. Men mest av bør vi kanskje være forsiktig å uttale oss for sterkt når vi ikke kjenner alle sakens detaljer, ikke sant? Taushetsplikt er noe mange er underlagt....

Prester, pastorer og forstandere, er underlagt taushetsplikt om det de får vite i rollen som sjelesørgere.

Problemet her er ikke at andre har funksjoner som heller ikke er optimale, men at Jehovas Vitner tror de har noe som helst med overgrep som et eldsteråd og dømmende utvalg.

I denne linken og andre lagt ut her siste døgnet, så viser det seg at Jehovas Vitner ikke anmelder overgripere, men ikke bare det, de mener seg retten til ikke bare tilgi overgriperen (om de finner det slik) men også holde lokk på og be de impliserte i saken holde kjeft om saken.

Skjønner du her, man ber altså et offer holde tett om at det går en overgriper løs i menigheten, og og man anmelder ikke fallet. Og i tillegg kan man bli utstøtt om man skulle fortelle. Det beviser dokumentaren fra Sverige meget bra.

Når man da ikke kan opplyse om dette i menigheten, vil det bli vanskelig å anmelde dette for offeret til politiet uten at dette kommer ut, nettopp i menigheten.

En helt vanvittig praksis!

2
Laster...