Bilde

aquador

1 innlegg

2,9k svar

Medlem siden

Svar skrevet av aquador

Skrevet i Odds Ballklubb - klubbtråd

Hadde jeg fått 10mill netto for et årsverk i Saudi-Arabia hadde jeg satt meg på første fly sørover.

1
hgb Jeg tilhører jo den gruppa (minoriteten, kan det virke som) som har ganske stor tro på Tobias, da. Jeg syns det virker som han har kvalitetene som skal til for å bli en solid spiss...

Jeg syns det virker som han har kvalitetene

Mine bekymringer grunner i: - For veik, vinner stort sett aldri dueller. Kan være en kombinasjon av både for lite muskler og at han rett og slett er for snill. - Omtrent like stor fart som skipa som anløper Herøya på Ukentlig basis. - Stort sett aldri på rett plass til rett tid i feltet (jfr Rosenborg så er selv ei ødelagt klokke rett to ganger i døgnet) - For dårlig avslutter. Burde hatt to mål mot RBK.

1

En ny suser på torsdag, takk. Så skal Tore frem med garnet. Tråle indre havn i Rotterdam for ævros.

1

Fortsatt 750 billetter til kampen i morgen. De som måtte befinne seg i området Øvre Skiensfjord bør kjenne sin besøkelsestid.

1

Tre pinner mot Tromsø i morgen er viktig. Fortsatt et ungt lag, men stabiliteten er viktig. Ganske typisk at Oddrane går på ei blemme mot et antatt svakere TIL.

1

Kan ikke være mange månedene før Fagermo er ferdig i VIF? Sirkusdirektøren tilbake på Falkum i 2022.

1

Deilig fighting av Jørgensen i på tampen i går. Den ballen skulle bare i mål.

Denne rulleringen og satsningen på Lævrits forstår jeg ikke lengre. Hvorfor har vi egentlig Mæland og Gayi om de skal sitte på benken?

1

Solo ute, vår venn fra Færøyene inn som stopper. Wallem tar høyrebacken. "Bank ballen frem"-fotball i dag med andre ord.

1

Det evig maset om kontrakter i Odd bare fortsetter. Forstår ikke at det er mulig. Skilbred må på jobb ASAP.

Men jeg ble delvis imponert av våre gutter i går, på en gressbane vi vanligvis har vært dårlige på. Uten Ruud og uten Hagen, spiller vi tidvis ganske artig fotball. Tempo i andreomgang er selvsagt for dårlig.

Rossbach blir den store skuffelsen. Hjertet i halsen på hver eneste dødball, han skal og bør være tryggheten selv i slike kamper. En mann som stenger buret fullstendig og vinner matchene bakover i banen.

I banespillet dominerer Oddrane tidvis. Herregud så bra Josh ser ut i gjennvinningsfasen. Fullstendig fyring og med døden i blikket, den ballen skal han liksom bare ha.

Jørgensen har også tatt steg, tar mer for seg i duellene. Han blir kanon.

Solo også flere hakk bedre enn jeg forventet. Bra med ballen og mye muskler. Fantastisk humør og passion. Han følger drømmen, så får vi håpe vi får beholde han noen år før han stikker.

Mush gjør som Mush pleier i den sorte og hvite drakta.

Lauritsen må bli mer forbanna.

2
hgb Litt klassisk Lauritsen-kamp. Syns egentlig han gjør mye bra, men det blir ikke så mye sluttresultat. Greit å ha Mush i nærheten. God kamp av Kaasa, Josh og Jørgensen, syns jeg. So...

Litt klassisk Lauritsen-kamp. Syns egentlig han gjør mye bra, men det blir ikke så mye sluttresultat.

Sto med lua i handa på bakre da matchen skulle avgjøres. Den hadde Johnsen, Børven og Occean banka i mål. Kjeldsrud Johansen hadde banka den over - og det forklarer hvor Lauritsen ligger i landet.

2
Laster...