Bilde

baov

758 innlegg

7,9k svar

Medlem siden

Svar skrevet av baov

Skrevet i Er frp-lønnsarbeidere selvdestruktive?

ocronn [sitat…] Der traff du nok innertier når det gjelder beskrivelse av mange fagorganiserte velgere på venstresiden: Meg selv. Jeg er lønnsmottager, og meldte meg ut av fagforeninga fo...

Jeg er lønnsmottager, og meldte meg ut av fagforeninga for noen år siden, og nettopp av den grunn: Mine fagforeningsfeller på venstresiden var kun opptatt av egne fordeler, egne rettigheter, egne lønnskrav osv, osv.

Ja, jeg synes det er greit å tenke kollektivt og solidarisk på vegne av seg selv og den gruppen en grunnleggende har tilhjørighet i.

Det blir ulogisk å støtte andre grupper hvis det destabiliserer og skaper ubalanse i gruppen der jeg har mine grunnleggende verdier, der jeg selger min arbeidskraft mot forhandlede og aksepterte verdige lønn og verdige arbeidsvilkår.

ocronn har tydeligvis andre prioriteringer og det er greit nok. Kanskje har ocronn endret rolle i samfunnet også?

1

Skrevet i Er frp-lønnsarbeidere selvdestruktive?

Jeg burde kanskje stemt RØDT, men er ikke komfortabel holdninger til det internasjonale og eksotiske.

1

Skrevet i Kapitalisme er kollektivt idioti!

En definisjon på idioti er at en feil gjentas igjen og igjen, uten at man lærer av de feil som begås

Rødt og arbeiderstyring blir etter hvert arbeiderkommunisme, - mens fri blå liberal kapitalisme blir en slags monopolisme eller finanskommunisme. Begge(alle) ismer blir mektige, korrupte og uspiselige etter hvert.

Er det derforfor vi har nytt valg etter 4 år?

1

Skrevet i Er frp-lønnsarbeidere selvdestruktive?

Skrevet i Er frp-lønnsarbeidere selvdestruktive?

SV-lederne var raskt frempå med pampe-tendenser straks de kom i posisjon med de rødgrønne. De viste seg frem som både barnlige og useriøse når de kom til makta og fikk posisjoner. Og Kristin syntes det var såååååååå kjekt å være minister og såååå mye for meget penger å forvalte, - at alle fikk lov til alt. Helt uaktuelt å stemme på naivisme både på den røde og blå siden.

De jeg stemmer på, må stille med troverdige robuste voksne representanter.

1

Skrevet i Er frp-lønnsarbeidere selvdestruktive?

frp støtter altså NHO og interessegruppene for Advokatene, utleiebaronene, IKEA-eieren, og andre butikkeiere som profitterer på omsetningsveksten, samt industrieierne som får stadige flere som sloss om de få jobbene som finnes blant bemanningsbyråene og der stadig flere må underby hverandre på lønn og rettigheter.

LO og AP har en unnfallende ledelse som godtar det hele og jeg skjønner godt at mange er i harnisk og protestere ved å stemme på frp som tilfredstiller deres harme og hverdagsirritasjon overfor innvandring. H og frp har et fordekt og flott opplegg for å sanke stemmer fra sårbare sinte lønnsarbeidere.

Lønnsarbeidere som støtter det hele ved å stemme H, frp, V, krf, - skjønner jeg meg ikke på, - derav føler jeg meg i utakt med denne kategorien.

Noen ler hele veien til banken(skattefritt skatteparadis i utlandet).

1

Skrevet i Er frp-lønnsarbeidere selvdestruktive?

ulefos kanskje du ville gjort det hvis du var midlertidig tilsatt på femte året

Blir nok mange midlertidig ansatte etter hvert nå som de oppsagte under denne noe kunstige hestekuren, - kun får jobb i bemanningsselskaper.

Olja handles i dollar. Oljepris ned 50%, og dollar opp 50%, altså business as usual og det omsettes like mye eller mer.

Kan synes som om det hele er lagt til rette for å overføre arbeidsplassene i Norge til bemanningsselskaper, og vi får etter hvert det som dette fører med seg.

1

Skrevet i Er frp-lønnsarbeidere selvdestruktive?

Skrevet i Er frp-lønnsarbeidere selvdestruktive?

Sponvika har vel hatt innsideinformasjon om slike Norske slavelignende forhold som nevnt i denne artikkelen også da når han er så godt orientert inne "sin bransje".

http://www.dagbladet.no/2015/08/10/nyheter/kjeltring_as/innenriks/arbeidsliv/kriminalitet/40497890/

Som omhandler:mafialignende strukturer i Norge, Organiserte kriminelle infiltrerer norsk næringsliv, og den omfattende hverdagskriminaliteten i Norge, organiseres ofte av disse miljøene.

Men nå er vi utenfor tema i forhold til innledende innlegg.

Kanskje greit nok for noen bare kundemassen er frimurere?

1

Skrevet i Er frp-lønnsarbeidere selvdestruktive?

totem [sitat…] Det kan jo også dreie seg om at det er andre aspekter ved politikken man ikke støtter?... Jeg mener, jeg kan godt være enig i mye av politikken til AP og SV i forhold til...

Jeg er selv lønnsarbeider og kjenner godt hva som er viktigst for meg selv, - altså Norsk arbeidsmiljølov og verdig lønn og verdige arbeidsforhold som LO fremforhandler for meg om jeg vil det eller ei.

Og på seg selv kjenner man gjerne tendensen hos andre også, - derav den spørrende formen i innledende innlegg da jeg undres om hvorfor jeg er i utakt med frp-lønnsarbeidere som støtter NHO og H og de som begrenser vårt verdighetsnivå ved forhandlinger angående lønn og arbeidsforhold når LO forhandler slikt med NHO på våre vegne om vi vil det eller ei.

For en lønnsarbeider, blir det som sagt slik jeg ser det som å sparke seg selv i røven.

1

Skrevet i Er frp-lønnsarbeidere selvdestruktive?

Skrevet i Er frp-lønnsarbeidere selvdestruktive?

Skrevet i Er frp-lønnsarbeidere selvdestruktive?

gjespe [sitat…] Hva har dette med norsk politikk å gjøre - hva skal politikere gjøre med din påstand om at de medlemmer som ikke stemmer AP og er medlem av LO er selvdestruktive? Er det b...

Synes du det er greit å stemple mange LO medlemmer som mindre begavet og selvdestruktive?

Innledende innleg er spørrende i formen, ikke noen fasit.

Problemstillingen gjelder vel også for lønnsarbeidere som stemmer på partiene V og krf som er i Høyreregjeringen SivErna, - og støtter motstander NHO som er motstander når deres verdige lønn/arbeidsfohold forhandles.

NHO og Høyrekreftene er altså motstandere i lønnarbeidsforhandlinger selv om de er lærere eller annet med fine titler, og det undrer meg hvorfor de støtter og forsterker motstanderes(NHO og Høyrekreftene kort i spillet, straegien, politikken eller hva en nå skal kalle dette svarteperspillet når de stemmer V, krf, eller frp.

Som sagt ingen fasit, - kun til ettertanke før du leverer en stemmeseddel ved valg, - som gir vedkommende politiker/parti fritt-frem-tillit i 4 år.

1

Skrevet i Er frp-lønnsarbeidere selvdestruktive?

Alt henger sammen med alt, også hvem man gir tilliten til ved stemmeseddelen til slik at en politiker et politisk parti får bruke og/eller misbruke den i 4 år.

Forøvrig har jeg ingen sympatier med lederskap/pampevelde i hverken i AP, H, V, krf eller frp.

1

Hvis VG-admin sensurerer også dette innlegget der jeg endret spørsmålet innledningsvis, - bør jeg kanskje få en forklaring?

1

Skrevet i Er frp-lønnsarbeidere mentalt tilbakestående?

Skrevet i Er frp-lønnsarbeidere mentalt tilbakestående?

Grunnen til H/frp-regjeringen var så mange lønnsarbeidere stemte i protest mot de etablerte partiers ledelse/pampevelde og som dermed sparket seg selv bak ved å gi frp stemme ved valg, og dermed gi direkte støtte til NHO og Høyrekreftene , -. som er lønnsarbeidernes motstandere når LO og NHO forhander om verdige lønn/arbeidsforhold.

Det var vel enighet på bakrommet hos pampene at frp/H nå skulle få regjere for at Jens skule tjene dem alle ved å bli NATO-leder. Både NATO og eu ser på Jens som en "nyttig idiot" med hensyn på pengebruk fra oljefondet som flommer over på diverse vis. Det er ikke gratis å bli NATO-leder. Og både GRO, Jens og Jonas Støre er vel egentlig Høyreideologer i praksis, på konto, i sinn og i vennekrets. AP har fungert som springbrett mens de har fungert som "trojanere".

1

Skrevet i Er frp-lønnsarbeidere mentalt tilbakestående?

Skrevet i Er frp-lønnsarbeidere mentalt tilbakestående?

skatten_7 [sitat…] Nei, det skulle bare mangle. At du også overser fakta før du skriver dine innlegg, er forfriskende og gir iallefall meg mang en god latter.

At du også overser fakta før du skriver dine innlegg, er forfriskende og gir iallefall meg mang en god latter.

skatten_7 har tydeligvis en annen vinkling og forhold til fakta enn meg. Kommunkasjon er vanskelig, har mange innfallsvinkler, nivå og plan, - og mye avhengig av hver og ens egen erfaringsgrunnlag, mens andre er helt på andre nivåer eller på annen planet, med konsekvens at flesteparten oppfatter tinenes tilstand forskjellig. Mange har mye å ta til ettertanke når en etter hvert beveger seg utenfor egen box, og da kan en le av andre så vel som av seg selv.

1

Skrevet i Er frp-lønnsarbeidere mentalt tilbakestående?

skatten_7 Ja, vi FRPere bør bøye hodet i skam, når vi får dokumentert vår håpløse idioti når vi leser baov og geirijo sine veldokumenterte påstander her i denne tråden. Når geirijo med sitt...

Men siden jeg ikke hører til den ultimate delen av venstreinelligensiaen, så håper jeg dere har meg unnskyldt ;-)

Vår overbærenhet med dere frp`ere, - er en dyd. :-)

For øvrig er jeg verken Venstre eller høyre og for øvrig fargeløs. Jeg trenger heller ikke godkjenning fra frp`ere eller andre for å mene det jeg gjør.

1

Skrevet i Er frp-lønnsarbeidere mentalt tilbakestående?

frp greit nok for smartinger fra livets skole som skal gjøre lynkarierre på sidelinjen og slå å seg gjennom karierremessig i etablert troskyldig velferdsamfunn? Selv om de fleste innordner seg i roligere farvann, er det nok mange sympatisører fra samme skole som ikke leser partiprogram og som heller ikke skjønner at de ved frp-stemmeseddelen støtter organisasjoner(NHO) og partier/Høyrekrefter som vil redusere/ta vekk velferdsordninger, ødelegge et velregulert og balansert arbeid/næringsliv medverdige lønn og arbeidsforhold.

Støtten en gir ved stemmeseddelen til NHO og frp/Høyrekreftene ved valg, - varer i 4 år(til neste valg). De rekker å privatisere mye og å ødelegge massevis av Norske grunnleggende verdige lønn/arbeidsforhold ordninger for lønnsarbeidere på den tiden. Det er også disse samme krefter som vil ha denne ødeleggende overnasjonale EØS-avtalen og å overlate styringen av fedrelandet til Strazbough og NazionalSozialdemokratiske eu-troikaen i unionen.

1

Skrevet i Er frp-lønnsarbeidere mentalt tilbakestående?

gjespe [sitat…] Neida det gjør de slett ikke - det er bare et av mange svertepåstander uten dekning fra venstresiden.

Gjespe forsvarer SIV og frp intenst og kaller det sverting. Jeg tror Aftenposten er mer saksorientert og faktabasert på sine artikler som denne artikkelen refererer til.

http://www.aftenposten.no/meninger/debatt/Mest-opptatt-av-milliardarene--8116109.html

Aftenposten er kanskje både Venstreside og Høyreside etter som det passer best, greit nok.

1

Skrevet i Er frp-lønnsarbeidere mentalt tilbakestående?

Skrevet i Er frp-lønnsarbeidere mentalt tilbakestående?

Folk_Flesk Uinformerte, tror jeg er et bedre uttrykk. Jeg vet ikke helt hvem som er arbeidstakernes parti, men det er iallefall ikke FrP med sin forakt for kollektive løsninger og "egen lykke...

Jeg vet ikke helt hvem som er arbeidstakernes parti, men det er iallefall ikke FrP med sin forakt for kollektive løsninger og "egen lykkes smed"-ideologi. At de har en partileder som dyrker Ayn Rand sier vel det meste.

Fra wikipedia sitat":Ayn Rand skapte

1

Skrevet i Er frp-lønnsarbeidere mentalt tilbakestående?

_Dial_Square_ Kan være litt enig med deg slik Frp har utviklet seg til å bli under Siv Jensen, som slikker Høyre ræv så det suser etter. Det var jo ikke slik under Carl I Hagen, han kunne virkel...

Kan være litt enig med deg slik Frp har utviklet seg til å bli under Siv Jensen, som slikker Høyre ræv så det suser etter.

Slik har det vært hele tiden. frp er ytterste Høyreparti, og støtter gjensidig NHO, rederne og næringslivet på grunn av alle titalls millionene frp får i økonomisk organisasjon/partistøtte fra de nevne grupper.

1

Skrevet i Er frp-lønnsarbeidere mentalt tilbakestående?

Hvis Columbus_3 mener han er representativ og utroper "for og enhver person", - sier det sitt.

Columbus_3 er ikke representativ og utroper "enhver person", men kun seg selv.

1

Skrevet i Er frp-lønnsarbeidere mentalt tilbakestående?

Columbus_3 har nok ikke skjønt hva der står i innledende innlegg, og bør lese det en gang til. Skaff deg hjelp om hva tegnsetting betyr om nødvendig.

Jeg påstår ikke i innledende innlegg, - men jeg undres, og jeg spør.

Flere bør undres, - og spørre.

1

Skrevet i Er frp-lønnsarbeidere mentalt tilbakestående?

Viktig å tenke "utenfor boxen" og stille spørsmål om hva en er med på av og til. Forøvrig setter jeg pris på at dere kommenterer innholdet og budskapet i innledende innlegg, - i stedet for min person som er totalt uinteressant for alle andre enn meg selv.

1
Laster...