Bilde

bhil

1 innlegg

275 svar

Medlem siden

Svar skrevet av bhil

Skrevet i Mistillitsforslag mot Listhaug

En justisminister fra en mindretallsregjering som påstår at flertallet på Stortinget støtter terrorisme og som opponerer mot regjeringssjefen, må pakke sammen!

Jeg tviler på om Listhaug trekker seg, tror rett og slett hun ikke har evnen til å se når hun har gått for langt. Den siste uka har vist det med tydelighet.

Tør nesten ikke å tenke på hvordan hun hadde taklet 22/7 som justis- og beredskapsminister.

1

Skrevet i Lik og del

Vi har altså en JUSTISminister som sier nei til at rettsstaten skal ta fra folk passet.

Når a'Sylvi fronter en nedbygging av rettssikkerheten til folk, så mener jeg at hun er så feil plassert i en regjering som det går an.

2

Skrevet i Vingle Jonas slår til igjen.

Bare å følge debatten på Stortinget.no Internett har kommet for å bli.

1

Skrevet i Støre tatt med buksene nede

Nå er både husmalingen og brygga to saker fra 2011, så vi kan nok trygt si at det året ikke var et av Støres beste.

Det som er mer tragisk er at utviklingen for oss norske håndtverkere og oppdragsgivere blir verre og verre. Bruken av innleid arbeidskraft og underentreprenører har eksplodert og når selv staten og kommuner blir lurt av Albansk mafia, så er det nesten umulig for folk flest å sikre seg mot et useriøst arbeidsliv.

Ikke for å unnskylde Støre på noen som helst måte.

1

Skrevet i AP roter det til for seg selv, igjen!

Skrevet i Vil du ha Støre som statsminister ?

Jeg mener Støre vil bli en god statsminister som vil sette sammen en regjering som vil jobbe sammen om gode løsninger og være mindre opptatt av å score billige poenger med sleivete kjeft.

1

Skrevet i Denne Regjeringen har forenklet moms-reglementet

Hvis du mener at dette er uvilje til å forenkle for næringslivet, så stemmer det at Arbeiderpartiet er mot forenkling:

Fjerning av revisjonsplikt for små og mellomstore bedrifter (2 mrd. kr.)

· Forenklinger i aksjeloven, herunder enklere styrebehandling og stiftelse, samt mer fleksible kapitalregler (550 mill. kr)

· Elektronisk dialog med arbeidsgiver (EDAG) (500 mill. kr.)

· Forenklinger i bokføringsloven (260 mill. kr.)

· Digitalisert bedriftsetablering gjennom Altinn (200 mill. kr.)

· Reduksjon av aksjekapitalkravet (100 mill. kr.)

1

Skrevet i Full beboerparkering for mopeder

Kan jo også nevne at Lan Marie er åpen for å differensiere prisen for to-hjulinger, men da må forskriften endres først.

I denne saken er faktisk Mpg mer mc vennlig enn Høyre.

1

Skrevet i AP Hadia Tajik betalte ikke trikken.

Skrevet i Vil AP fjerne helligdagene?

Sikkelig bra tråd! Imponert av TS som har lest seg opp på saken og har klare og velfunderte meninger.

At Norge ble dømt for brudd på menneskerettighetene synes noen ikke er til hinder.

Her blir det 0 poeng

2

Skrevet i Jagland null i skatt

Skrevet i AP tenker kun på seg sjøl

Dette skrev Oslo Høyre om fredingen av Arbeiderpartiets eiendom:

: «Byrådet fremhever Folketeaterbygningen som en viktig og markant bygning i Oslo både arkitekturmessig og historisk. Byrådet stiller seg bak fredningsforslaget av Folketeaterbygningen med de endringer som er nevnt etter offentlig ettersyn. Byrådet er glad for at eierne av bygningen støtter opp og er positive til fredningen og at det bringes nytt pulserende liv i bygningen etter fraflyttingen av Operaen».

1

Jeg er ikke sikker, men hvis Arbeiderpartiets eiendom er hele byggekomplekset, så er det en rekke resturanter og kontorer og et hotell der.

En eventuell eiendomsskatt vil nok bli smurt tynt utover leietakerne og ikke valgkampbudsjettet.

Men må si at saken er helt på tryne siden det ikke er Ap. Som hverken har fredet bygningen eller gjorde et spesielt godt valg (ikke noe juks på venstresia) OG som gikk til valg på å innføre skatten.

1

Skrevet i Klima-fornekterne i FRP

la1goa hahaha.... Ja, dette er fake news. Jeg må si at jeg likte den kurven de legger til grunn, den har jeg aldri sett før og den er til forveksling lik Manns hockeystick. Fullstedig udo...

Hvordan mener du at man skal forutsi endringer i klima uten bruk av ekstrapolerte kurver?

Legger merke til at du etterspør dokumentasjon-som du får- men ikke aksepterer fordi den ikke passer til din religion.

Utfordringen til deg må være å komme opp med en dokumentasjon som motbeviser den dokumentasjonen du fornekter.

Kalles debatt.

2

Skrevet i Støre mister stemmekveget.

Skrevet i Hvem betaler egentlig AP sine skatteøkninger?

faas [sitat…] Her var det jaggu ikke mye riktig. Litt fakta i stedet for svada: Staten Norge har OVERSKUDD hvert år. De siste årene viser resultatregnskapet flere hundre milliarder i år...

Faas

Du har ikke lest linkene dine eller forstod du ikke hva som stod der? Hva står det om fremtidige inntekter fra fondet? Om fremtidige utgifter?

Vi snakker vel om fremtiden her inne?

Hvis du leser artikkelen med Norby får du svar på hva de rikeste (de som stemmer Høyre) mener om skatt.

1

Lunde kan umulig ha lest Arbeiderpartiets forslag. Hadde hun det ville hun ha lest at selskapskatten skal senkes, så at bedriftene blir ofret stemmer ikke. Hun hopper lett bukk over det faktum at staten pr i dag har mange støtteordninger for næringslivet og disse er det fornuftig å styrke. Det er vel ikke så lett å skaffe risikovillig kapital for gründere? Ap. Har jo tidliger gått ut og foreslått at bedrifter får en kontaktperson å forholde seg til for å gjøre det lettere å starte opp en bedrift. Er det nøringslivsfiendtlig?

Når det gjelder helsevesenet så er det ingen diskusjon om at grunnen til at det behandles flere pasienter nå (selv om det kan diskuteres) uten skatteøkning er den økte bruken av oljepenger. Og forrige dagen kunne vi høre at sykehusene gikk med dundrende underskudd. Er dette vellykket politikk?

Staten Norge går med underskudd og selv Høyre har uttalt at det må endringer til, men i kjent feig Høyrestil, så får vi ikke vite hvilke endringer de ser for seg. Men skattene må ned! Og de rikeste er de som er minst villige til å betale for seg! Dette betyr at det er kun kutt på tilbudssiden som står igjen.

Disse fire årene har ført Norge i en retning som betyr større forskjeller mellom folk og Tømming av sparekontoen av frykt for å føre en ansvarlig politikk.

3

Skrevet i Klima-fornekterne i FRP

xpoolman [sitat…] Det var det heller ikke i fjor: http://157.249.32.242/archive/2016/20160125/svalbard_20160125.png Heller ikke i 2001: http://157.249.32.242/archive/2001/20010125/map1.gif...

Så når selfangerne sier de må nå reise en dag lengrer vestover for å møte isen og at endringene går fortere og fortere. , så er det et tegn på forandring? At skeptikere kommer med enkelte år og drar lange slutninger er greit nok, men jeg hører på forskere som har tilgang på materiale som går tusner av år tilbake. Måling av sot fra asia på isen øker. noe som fører til issmelting.

1

Mer is i antarktis er en sannhet med modifikasjoner. Man må skille mellom øst og vest, men totalen går ned. Paradokset er at når mer is smelter så tymnes saltvannet ut og sjøen fryser ved høyere temperatur.

At noen fornekter at utslipp av co2 gjør noe med klima etter så mye vitenskap som har blitt lagt fram, da er jeg nysgjerrig på reaksjonene når det går opp for dem.

1

Skrevet i Mistillit mot Samferdselsbyråd i Oslo

Litt fakta i saken:

Det forrige byrådet inngikk en avtale med det minste selskapet som leverte anbud. Prisen utgjorde 75% av vurderingen.

Veireno beregnet 89 renovatører noe som førte til kaos og mange sluttet. Pr. I dag arbeider det 171. Det sittende byrådet bruker en reservestyrke for å rydde opp. Arbeid med å utarbeide nye anbudsdokumenter er igang

2

Skrevet i Effektene av innvanding

Så lenge effekten av arbeidsinnvandringen er med så er jeg for. For det er ikke regnet på hvor mye lønnsnivået i byggebransjen hadde steget hvis vi ikke hadde hatt tilgang på arbeidsfolk fra østeuropa. For ikke å snakke om renholds- og transportbransjen. Her har næringslivet spart en masse og det er positivt for norske bedrifter.

Hvis fokuset blir at noen jobber ikke og forklaringen er at de er innvandrer, så blir det hele for dumt og verdiløst.

1

Skrevet i Høyre starter en skitten valgkamp

Det som er like tradisjonelt er at Høyre går ut tidlig å ber om en ren og pen valgkamp for så å lange ut komentarer og eksempler som ikke stemmer. Hvor mange bedrifter var det ikke som nesten gikk konkurs på grunn av formueskatten ifølge Høyre? Hvor mange eksempler klarte de å vise til? 0!

1

Skrevet i Støre. nå også Taliban.

Stilt til ansvar i et annet fritt demokratisk land? Og når USA sier kom igjen til forsøket med å få til fred, hvilket friere og mer demokratisk land tenker du på da?

1

Skrevet i Kjøre buss med hijab

Det er smått utrolig at dette er en sak her i Norge.

Etter å ha vært på ferie i Dubai hvor det er en masse damer som kjører taxi i bukser og med hodeplagg ( rosa) et ikke tema i et muslimsk land som altså er et tema her...

Hvem har kommet lengst?

1

Skrevet i Per Willy! Vår nye justisminister.

Hadja mot Per-Willy i valgkampen. Det blir en festaften av de sjeldne. Lurer på om det kommer inn under opphevingen av forbudet mot proffboksing?

Synes Erna deler ut julegavene tidlig i år.

2

Skrevet i Det multikulturelle truer demokratiet

Så da hadde Breivik rett? Hvor tar vi det herfra?

Jakten på kulturarven vår kan vi glemme. Den inneholder så mange fasetter og inspirasjoner fra fremmede kulturer at vi ender opp med ingenting.

Jeg tror saken handler om at i vår velfødde verden, så har vi så få problemer at vi leter etter problemer som kan innfri vår uttømmelige misnøye over noe vi ikke vet h a er. Og da er det enklest å peke på andre.

2
Laster...