Bilde

blaving

4 innlegg

2 svar

Medlem siden

Svar skrevet av blaving

Skrevet i Treverksted/sløysal-utleie i Oslo?

fargerik Jeg tviler sterkt på at noen er særlig interessert i å stille en maskinpark til din disposisjon for at du skal trives. Verden er litt lei å ha med å gjøre der. Du bør tenke litt sm...

Hei,

Å låne en maskinpark andre betaler for, har ikke vært tanken heller. Kjenner dog til steder i Trondheim og Bergen hvor det finnes relativt godt utstyrte sløydsaler man kan leie seg inn på. Noen leier fast plass og har f.eks en dag i uken sammen med noen andre, noen leier seg inn for kun en dag for et miniprosjekt. Det er plass til en del mennesker på et slikt sted, og det skulle ikke nødvendigvis vært ulønnsomt=mulighet for at det finnes.

Vil gjerne også presisere at jeg ikke håper å få låne alt av verktøy. Godt og eget verktøy er viktig, men jeg har lite tro på at det er rasjonelt at en person disponerer egen hjul/båndsag, høvelmaskin mm. Bare disse tre maskinene koster og tar diger plass. Håndverktøy bør man selvfølgelig holde selv.

Trappesnekker joda, men jeg mener man bør la lønnet arbeid gå til dem med svennebrev. En skikkelig snekker, ikke bare en ufaglært som meg. Om jeg hadde en kompis med mekkekompetanse, gjerne for meg, men jeg ville ikke hyra inn en random bare for å spare litt penger, og jeg ville ikke snekret for fremmede heller.

1
Laster...