Bilde

briggusbriggus

2 innlegg

4 svar

Medlem siden

Svar skrevet av briggusbriggus

Skrevet i Vi skal ikke bruke 17. mai til politiske markeringer

Venstre ekstremister har siden 1968 jobbet intenst med å innta viktige samfunns institusjoner som NRK for å sikre definisjonsmakt. Jeg ser av ditt svar at du sannsynligvis droppet tidlig ut av grunnskolen idet du ikke har fått med deg grunnlaget for 17. mai feiringen. Ditt iherdige forsøk på å forsøke å begrense ytringsfriheten som en bærebjelke i grunnloven viser din totale forakt for demokratiske verdier. Noen uker i Nord Korea hadde kanskje klart å rense dine holdninger.

3

Enig med Sapient-X sin analyse! Har selv sluttet med feiring av 17. mai da dette har blitt venstresidens konsept med multikulturalisme og FN bærekraft og klimamål. Det vrenger seg i meg når jeg ser skolebarn i barnetog med flagg fra diktaturet foreldrene «flyktet» fra. Vi vet alle hvilke utfordringer kvinner i muslimske land har og spesielt i Afghanistan. Da er det skammelig å se den kvinneundertrykkende hijaben i den norske nasjonaldrakten - bunaden.

4

Skrevet i Er Norge beskyttet mot undervanns sabotasje?

Man viser jo ikke kortene sine i poker heller.. Men det er jo påfallende at krenkelse av norsk suverenitet stadig skjer da? Utenfor norskekysten av Finnmark. Kutting av strøm og fiberkabler til havs ble jo forklart med blekksprut i NRK. Beltesporene på havbunnen som gikk østover er vel laget av en flyndre? GPS jammingen i Finnmark som hindrer flytrafikk er vel et resultat av solarutbrudd? Eller datainnbruddet på Stortinget har vel heller ikke forekommet i virkeligheten da?
Vekslende regjeringer har ikke vist noe interesse for reell styrkeoppbygging av forsvaret. Suverenitetskrenkelsene fra Russland har vist at Norge ikke har fått tilstrekkelige midler til de kapasiteter som er nødvendige til et troverdig forsvar av landet! Det er kanskje på tide å gjøre noe med det nå da?

1

Ikke bra. Sikkerhetssone rundt installasjonene både til lands og havs bør få tilstrekkelige sikkerhetssoner radius, ubegrenset oppad og nedad til havs.

1
Laster...