Bilde

funkimonki

5 innlegg

88 svar

Medlem siden

Svar skrevet av funkimonki

Skrevet i Åttedelsfinaler - hvilke treere havner hvor?

Er det noen logikk i at 3E spiller mot 1B om alle disse går videre? Og at F spiller om ikke A er videre. Virker jo helt joker nord, finnes det en link med god forklaring på dette?

1

Skrevet i Åttedelsfinaler - hvilke treere havner hvor?

Skrevet i Eliteserien Fantasy 2020

Kjørt wc. Tanker? Byttet ut Eikrem med middels program/få fulle kamper for å få plass til Junker og trippel RBK med pent program. 2,8 itb.

Mbaye

Sørmo - Ødegaard - Hedenstad

Pellegrino - Saletros - Zachariassen - Zinckernagel

Junker - Bamba (K) - Børven

(Myhra - Heggheim, Berg, Daland)

1

Skrevet i Skattefri utleie til mor - hva er alternativene?

Skrevet i ***Eliteserien Fantasy 19**

Skrevet i Sarpsborg 08 FF [Klubbtråd]

Kabran burde være et alternativ. Vil bort fra Start, har x-faktor. Er vel venstreving, og vi er tynnest dekt på høyre. Men han ryktes til tre klubber i Allsvenskan og har sikkert for høy lønn.

Ellers håper jeg K. Larsen får tillit de første rundene, han har fått ufortjent lite spilletid. Avhenger av at vi kjører fire bak og ikke tre.

1

Skrevet i ***Eliteserien Fantasy 19**

Noe jeg ikke har tenkt på? Langsiktig tankegang med laget. RO runde 2.

Barli (McDermott)

Glesnes-Meling-Adekugbe (Wormgoor-Tveita)

Hestad-Zachariassen-Shala-Tønne (Diop)

JSL-Ohi-Vilhjalmson

Uhørt med Wormgoor på benk, kunne egentlig tenkt meg å bruke alle fem bak. Men Godset bør ha større sjanse for å holde nullen mot FKH enn Brann borte mot Odd og 08 hjemme mot Molde. Sistnevnte kamp ender med 4-5 mål. 0 i banken er eneste ulempe, men føler bredden og nivået er jevnt godt. Vurderer Eikrem inn, men må i så fall ha langt mindre bredde.

1

Skrevet i Sarpsborg 08 FF [Klubbtråd]

Skrevet i Sarpsborg 08 FF [Klubbtråd]

Bare jeg som så Kristoffer Larsen surne fullstendig da han ble byttet ut? Kasta et eller annet i reklameskiltet og nektet å ta hånda til GB. Dårlig stemning? Syns for øvrig han viser mye vilje, men mangler selvtillit.

1

Skrevet i ***VGD Eliteserien Fantasy 18***

Sarpsborg 08 (eller Sarrpsborg, for å sette en strek for alle morsomhetene den siste tiden) slo Strømmen 3-1 i går med b-preget lag. To mål av Schwartz. Kan være «få det på» med han.

2

Skrevet i Sarpsborg 08 FF [Klubbtråd]

Ja da henger det litt mer sammen. Men jeg syntes han var svært middelmådig i 2015 også, så det vi ser nå om dagen er i mine øyne en åpenbaring. Måtte det fortsette!

1

Skrevet i Sarpsborg 08 FF [Klubbtråd]

Askar har jeg aldri hatt sansen for på backen. Har alltid makspuls når han skal involvere seg defensivt, og han skal alltid gjøre ting som overgår hans ferdigheter.

Så kom sesongens første to kamper og han har virkelig stått frem. De to beste kampene jeg har sett av han i 08-drakta, i tillegg til da han spilte venstre midtbane i en treningskamp. Askar har rett og slett tatt to steg frem der jeg trodde han var way over the top. Det gjenstår å se om det var et kjapt blaff, men om han holder dette nivået blir han avgjørende for sesongen i positiv grad - og ikke negativ grad som jeg fryktet før sesongen. Blikket hans gløder om dagen.

1

Skrevet i ***VGD Eliteserien Fantasy 18***

I lys av dagens utsatte kamp har endelig krampetrekningene jeg skulle unngå kommet, og jeg endret over halve laget mtp de neste serierundene. Er svært usikker, spesielt på midtbanen.

Linde (Jonsson)

Hedenstad - Haugen - Kitolano (Nilsen, Grorud)

Saltnes - Kabran - Jradi - MGP (Komsoon)

Bendtner - Amang - Opseth

Mener disse kan rullere bra mtp kampoppsett/utsatte kamper. Men noe udynamiske verdier og 0 itb. Fornøyd med forsvaret, må få inn en fra Brann etter runde 3, samt noen offensive fra 08 når laget har satt seg der. Saltnes og Kabran uskrevne i ES, MGP blir ikke sprekere. Amang usikker starter. Kom gjerne med innspill.

1

Skrevet i ***VGD Eliteserien Fantasy 18***

Skivebom, jeg mente Acosta, ikke Nouri. Svært pent for Brann 8 av første 10 rundene. Jeg har maks 6 å bruke på siste forsvarer, Rasmussen eneste potensielle inngang i RBK.

1

Skrevet i ***VGD Eliteserien Fantasy 18***

Linde (Jonsson)

Kitolano - Haugen - Tønne (Stølås, Nouri)

Jradi - Koomson - Kabran - Hestad (Vetlesen)

Bendtnder - Opseth - Stokke

0,5 m itb

Usilker på Nouri, vurderer Rasmussen.

1

Skrevet i *VGD Eliteserien Fantasy 17*

stc887 Noen Særpinger som har call på midtbaneleddet og keeperplassen? Rosted sterk kandidat i forsvaret på mitt lag. Lund Nielsen en herlig spiller med lite eierandel og fin pris. Men hv...

På S08 er det stor fare for en del rotering. De tryggeste valgene i førsteelleveren er Rosted, Thomassen (startet 29 kamper i fjor, 1 kamp karantene om jeg husker rett), Trondsen, Jørgensen, Halvorsen, Mortensen, Lindberg.

Rosted har offensivt kaliber og er et klokt valg. Samme med Thomassen som ofte overlapper og blir med opp. Han kan også spille VM. Jørgensen kan bli brukt som MS en del, men kan ta frispark. Trondsen er overalt og får en del assist, men har vel hvert år flest kort i serien. Mortensen har slitt mye med skader, men i år virker ledelsen å virkelig ha trua. Han har lansert tosifret antall mål. Jeg er usikker, men det er ikke dumt å starte med han. Formspiller. Lindberg er bak Mortensen og mer kreativ enn avslutter. Han får en del kamper som ving, der er han ikke spesielt god. Best som 10-er. Spiller en del, og er billig, dette er derfor en fornuftig spiller å ha på benken. Halvorsen er god for mange målpoeng når han spiller fast, og han blir et utvilsomt førstevalg.

Av potensielle positive overraskelser er Nielsen, som må bryte inn i førsteelleveren, da er han livsfarlig. Krepin Diatta herjer i U20-mesterskapet i Afrika og omtales som Senegals Messi. Vel vel. Men følg med. Tveita har masse uforløst potensial som kan slå ut nå. Samtlige andre spillere kommer til å bli rotert eller vil mest sannsynlig ikke være et godt kjøp. Mulig jeg har glemt noe.

Med flest clean sheets i fjor er det dumt å ikke ta med noen i forsvaret. Jeg går nok for Rosted eller Thomassen, Halvorsen og Mortensen. Bytter en av disse til Lindberg om noe slår feil.

2

Skrevet i Jeremy Berthod klar for 08.

Skrevet i **Fantasy Premier League 12/13**

WhatsUpDoc [sitat…] Jeg har 22m og er fornøyd med det. Du derimot har 27. Det er forskjellen mellom Fyvie (Hørt om han? Tenkte ikke det nei..) og Silva

Jeg har 22m og er fornøyd med det. Du derimot har 27. Det er forskjellen mellom Fyvie (Hørt om han? Tenkte ikke det nei..) og Silva

Vet ikke om dette ble sitert rett, har aldri brukt vgd.no. Men unge mann, du som kommenterte her. Noe må være veldig galt med deg. Veldig artig at du greier å helt ut av det blå gå til angrep ved å fortelle at du vet hvem Fyvie er fordi jeg skrev feil tall. Gratulerer med det. Jeg for min del har vært Blackburn-fan siden før du ble født (forhåpentligvis), og ikke se bort i fra at jeg fikk mer poeng enn deg forrige sesong.

Om noen har noe konstruktivt (og forstår hva ordet betyr) å komme med, er det bare hyggelig. :)

1

Skrevet i **Fantasy Premier League 12/13**

Skrevet i **Fantasy Premier League 12/13**

Kommentarer til dette midlertidige laget?

Cech - Cerny

Hangeland - Clichy (eller Lescott?) - Luiz - A. Ferdinand - Shawcross

Walcott - Hoilett - Modric - Guthrie - Yaya Toure

Aguero - Pogrebnyak - Torres

Har alltid vært enormt skeptisk til Torres, men nå virker det som ting er på gang igjen.

1

Skrevet i Fifa 12

Total kollaps!

Noen som kjenner seg igjen?

Problem: Jeg hadde full kontroll og vant de fleste kamper og rykket strakt opp til 7. div. Der mistet jeg connection på en kamp som var 0-0 i det 85. minutt, og en kamp jeg ledet 2-0, og tapte da begge 0-3, ellers hadde jeg rykket opp. (Er det forresten naturlig at man taper på walkover når man leder 2-0 ved nettbrudd?)

Etter å ha holdt meg et par sesonger i 7., med en del gode resultater, fikk jeg plutselig total kollaps i går. På 9 kamper hadde jeg 8 tap og én uavgjort. Målforskjell: 2-27

Det ble selvsagt nedrykk, og der tapte jeg første kamp 0-6. Deretter vant jeg igjen for første gang på en evighet.

Det jeg lurer på er; hva i svarte helvete skjedde? Jeg styrer hver kamp, har alltid klart flest skudd og har full kontroll. Så skjer dette helt ut av det blå uten at jeg endrer spillestil. Underveis måtte jeg endre taktikk et par ganger, da jeg plutselig aldri fikk en eneste målsjanse i kampene. Men det ble bare verre, og jeg gikk tilbake til min 5-2-1-2-formasjon. Spiller med Sarpsborg 08.

Om noen har tips eller lignende erfaringer, kjør på! Det virket plutselig som motstanderne leste absolutt alt jeg gjorde før jeg skjønte selv hvor jeg skulle sentre og drible, det var totalt umulig å ta fra motstander ballen, mens jeg mistet den hele tiden. Jeg er vanligvis en jævel på å leke meg. I tillegg scoret plutselig alle motstandere på 2 av 3 skudd.

For øvrig spiller jeg Fifa 12 ganske basic, da jeg ikke har spilt Fifa siden 05-versjonen.

1

Skrevet i Blackburn take-over

Artig å lese denne tråden litt over et år etter apokalypsen på Ewood. Aldri noensinne har vel en klubb gått gjennom en så rask helomvending. Fra en av de mest tradisjonsrike, veldrevne og respekterte klubber i England, til å bli en vits og hakkekylling.Måtte Venky's gå gjennom samme tortur som kyllingene de har tjent seg rike på.

100 % Rovers

0 % Kean

0 % Venky's

Venky's and Kean out! NOW!

1

Skrevet i Fifa Ultimate Team 12

Jeg er uslåelig i Fifa. Vel å merke Fifa 05 på Gamecube. Det er det Fifa jeg har spilt i alle år. I fjor skaffet jeg Fifa 11 på Wii. Ønsket å henge med i tiden igjen. Men ingen spiller det på Wii, så det var triste saker. Nå har jeg skaffet Xbox og Fifa 12. Trodde jeg skulle herje vilt, men det har blitt en del mer avansert siden mine glansdager.

Over til saken: Jeg har nettopp startet Ultimate team. Aldri hørt om det før, og spiller bare med det jeg har og plukker opp en og annen gullspiller nå og da. Så skjønner jeg nå at kjemi, formasjonsdyktighet osv. har sykt mye å si, ikke bare litt. Finnes det en "Ultimate team for dummies"? Jeg har lyst til å bli best asap, men henger altfor langt bak dagens Fifa-nerder til å gidde å bare prøve meg frem.

Takker stort for tips til en old school Fifa 05-nerd med halen mellom beina.

1

Skrevet i *** Fantasy Premier League 10/11 ***

Berbatov benket ja. Jævlig ugli, da håper jeg ikke han kommer innpå heller, så får heller Kuyt få seg en hel kamp.

1

Skrevet i *** Fantasy Premier League 10/11 ***

Skrevet i *** Fantasy Premier League 10/11 ***

Proneh3ro [sitat…] Nei, heller Suarez enn Kuyt, men finnes bedre valg denne uken. Defoe for eksempel, to enkle kamper, han vil nok starte begge kampene, og det begynner å bli på tide at han...

Takk for godt svar. MEN jeg har jo Kuyt på benken min, har ingen planer om å bruke 4 poeng på å få inn en ny spiller, da spesielt ikke en som ikke har runde i gw28, jeg har allerede budsjettert med muligens to bytter og 4 minuspoeng til den runden for å få en ok forsvarsrekke.

Det blir da laget som står, men startelleveren er noe usikker. Tror virkelig Kuyt skinner denne kampen. Har på Carson og satserpå at han spiller begge kampene, hvis ikke kommer jo uansett Reina inn. Vinn/vinn-situasjon slik jeg ser det.

Jeg gambler på Odem som C denne runden. Blir vel null mål og to gule.

Spørsmålet mitt var hvorvidt Kuyt med Wigan H bør spille fremfor Nani med City H, eller om begge disse bør spille og Vaughan med to hjemmekamper bør benkes.

1

Skrevet i *** Fantasy Premier League 10/11 ***

Til FPL-nerdene, HJELP!

Laget mitt (2 kamper på de med 2 bak):

Carson 2 Clichy 2, Assou-Ekotto 2, Johnson 2 Brunt 2, Nani, Nolan 2, Vaughan 2 Odemwingie 2(C), VP 2, Berbatov

Benk: Reina, Kuyt, Coleman, Hangeland

Ut med Berba, inn med Kuyt? Spiller Carson? Kapteinsvalg ok?

Vurderte Kuyt i stedet for Vaughan, men formen til Kuyt tilsier 2-3 poeng. Vaughan bør få 4-8 poeng. Vurderer også Kuyt fremfor Nani, da jeg har en stygg følelse på at jeg gjør feil uansett hvilke 2 av disse 3 som spiller. Berba ut?

1
Laster...