Bilde

glady

5 innlegg

1,2k svar

Medlem siden

Svar skrevet av glady

Skrevet i Seriestart: RIL-SKB

Skrevet i Demidov kjøpt fri for 4 millioner

Johnsli [sitat…] Han spilte ganske jevnlig for Celta Vigo i vårsesongen 2013, så han er vel sånn sett i en lignende situasjon nå som da. Iflg soccerway spilte Demidov midtstopper i Minneso...

Han spilte ganske jevnlig for Celta Vigo i vårsesongen 2013, så han er vel sånn sett i en lignende situasjon nå som da.

Han spilte vel ca. 12 kamper i løpet av en toårs-periode. Jeg definerer det som "knapt nok spilt fotball på to år", men har ingenting imot andre tolkninger.

Jeg finner ikke saken, men jeg mener å ha lest en artikkel om hvor jævlig han slet på midtbanen en av de få gangene han fikk spille på Minnesota.

1

Skrevet i Demidov kjøpt fri for 4 millioner

Da Demidov kom til Brann foran 2014 hadde han knapt nok spilt fotball på to år. Det gikk rykter om at han ikke besto den medisinske sjekken, men Brannledelsen ignorerte dette og signerte ham likevel. Han var tydelig rusten i begynnelsen av sesongen, og lyktes ikke i kamikaze-fotballen til Rikard Norling (det var han ikke alene om) før han måtte kaste inn håndkledet etter fem kamper. I 2015 og 2016 var han strålende. Han er ikke av de raskeste, men taktisk holder han høy klasse. Han var svært flink til å posisjonere seg, og flink til å dirigere forsvaret (ikke bare backfireren, men hele laget når motstander angriper). I tillegg hadde han en unik evne til å renske unna når det stormer som verst. Jeg tror ikke Brann hadde mistet så mange poeng i sluttminuttene i 2017 hvis Demidov fremdeles spilte i klubben.

Om han lykkes i Stabæk er en annen sak. Han mislyktes fullstendig i USA, men der spilte han vel på midtbanen. Det er som regel ikke særlig utviklende for en spiller over 30 å slite tribunen i en hel sesong. Utfordringen for Stabæk er å få fyren til å komme seg i form. Da tror jeg de har gjort et varp.

1

Skrevet i Demidov kjøpt fri for 4 millioner

Johnsli [sitat…] Usikker. Demidov har ikke virket å trives alt for godt i lag som ikke er godt strukturert defensivt, og Stabæk er jo veldig glad i det offensive. Har ikke fulgt veldig nøy...

Har ikke fulgt veldig nøye med på utenlandskarrieren, men han var ihvertfall solid i Hamrens solid organiserte Rosenborg, mens returen til Norge og Brann under offensivt spillende Norling ikke var spesielt suksessrik. Så ble det mye bedre når Nilsen kom til Brann (dog usikker på om det kan korresponderes likt med hverandre, og hvor mye skadene han hadde i og inn mot 2014 hadde å si for hans svake prestasjoner da).

Hvordan kan han ha svake prestasjoner i 2014 når han ikke spilte? Svake prestasjoner fra sykesengen?

Demidov spilte bare fem kamper i 2014 før han var ute resten av sesongen grunnet skader. I 2015 var han strålende og ble kåret til årets spiller av fansen. I 2016 var han strålende og kåret til årets spiller av fansen. Han var veldig god når han omsider ble skadefri, og ikke minst var han veldig god til å gjøre spillerne rundt seg god.

Den defensive tryggheten Brann hadde i 2016 så vi bare glimtvis i 2017. Vito Wormgoor har ikke klart å følge opp Demidovs evne til å styre et forsvar slik at det klarer å stå imot vedvarende press. Vi får se hvordan nedelenderen gjør det i år, men jeg hadde gladelig byttet Wormgoor med Demidov, og jeg tror ogsp det hadde styrket Brann på kort sikt.

Demidov er potensielt et gigantisk skup for Stabæk. En av Norges beste midtstoppere (han var det i hvert fall i 2016) som kommer rekende på et fjøl. Så får vi se om USA-miseren bare var et arbeidsuhell. Uansett bør folk slutte å diskreditere Demidovs innsats i Brann basert på han var SKADET i hele 2014-sesongen. Når man er skadet og ute av laget så er det faktisk ganske vanskelig å gjøre det særlig bra.

1

Skrevet i Sportsklubben Brann (Klubbtråd)

Brann har etter hvert for vane å hente lavprofilerte spillere fra klubber som kaver nede i nedrykksumpen år etter år, og gir dem muligheter til å ta seriemedaljer. HKJ er sikkert glad for denne muligheten hvis dette blir noe av.

For øvrig er det greit å huske at HKJ ikke var så aller verst før han dro til VIF. Det er en skjebne som han deler med de aller fleste som har forvillet seg inn i klubben.

1

Skrevet i Harmeet Singh til Sarpsborg 08

Skrevet i Børven til Odd

KaffeOrginal Kjetil Løvik "herjet" disse to årene :-) Riktignok bare med 2 mål mer enn Helstad i 1999 . Men dog. Må grave litt i hukommelsen her for å huske hvordan disse sesongene var . Og med...

Kjetil Løvik "herjet" disse to årene :-)

Riktignok bare med 2 mål mer enn Helstad i 1999 . Men dog.

Løvvik hadde en halvsesong mindre enn Helstad. Ellers var Helstad ok i 99, men preget av at Aabrekks Brann var først og fremst et kollektiv der enkeltspillere ikke fikk skinne så mye.

1
Tjaaah Jeg vet ikke jeg. Når absolutt ingen har sett det, og media ikke slakter Brann, for ingen der så det heller. Kanskje Niasse plutselig forstod ett og annet om hvordan han bør spille...

Jeg vet ikke jeg. Når absolutt ingen har sett det, og media ikke slakter Brann, for ingen der så det heller. Kanskje Niasse plutselig forstod ett og annet om hvordan han bør spille etter dette, og tok enorme steg på kort tid.

Jeg så Niasse ved flere anledninger både for Brann 2 og Brann 3. Fysisk var han et monster. Rask og råsterk. Men han var sjelden målfarlig, skapte svært lite, og virket daff og umotivert uten ball. Finne og Skålevik var jo god, og utfylte hverandre bra. Det var derfor naturlig at Bakkeguden valgte å bruke de to.

1
Tjaaah [sitat…] For å ta en annen historie som dukket opp i ballsparkpodcasten om Brann nylig. Brann 2 treneren på den tiden vegret seg for å ha med Oumar Niasse på reservelagskamp, fordi...

Brann 2 treneren på den tiden vegret seg for å ha med Oumar Niasse på reservelagskamp, fordi "da blir det vanskelig å vinne". Så noen ganger svinger det andre veien også.

Var vel Bakkegud som var trener da. Det han gjorde var forståelig utifra hvordan Niasse presterte. Finne og Skålevik var førstevalg på topp. De gangene Niasse kom inn for dem, var han stort sett anonym og laget mistet initiativet i kampen.

Men det er klart at noen våkne sjeler i Brann burde sett at spillerens potensiale i større grad enn de gjorde.

1
KongOjo Var det ikke sånn at de bare hentet Pavlov uten å ha sett han skikkelig. Så gjorde han det så dårlig på første trening at både trenere og spiløere fikk sjokk.

Hvis jeg ikke husker feil sa Walstad at han hadde sett Pavlov flere ganger i kamp før han ble hentet. Etter at fyren kom til Bergen og folk fikk sett ham spille, innrømte Walstad at han løy og at han ikke hadde sett ham personlig. Det var en Walstad-greie å signere alt mulig rask på kortvarige kontrakt/utlån. Herlig å kjenne at fyren forlengst er ute av klubben.

1

Skrevet i Sportsklubben Brann (Klubbtråd)

Jeg synes det mest oppsiktsvekkende er at noen som angivelig følger Brann tett ikke har fått med seg at Pettersen spilte siste seriekamp mot Tromsø. Det skjedde for mindre enn to måneder siden.

Ellers forstår jeg lite av krangelen. Det er på det rene at Markus Pettersen regner som et meget stort talent og det er i hovedsak på grunnlag av dette at han rykket opp som andrekeeper. Det at Horwath ikke fikk forlengelse betyr lite da det ikke er spesielt vanskelig å finne en brukbar andrekeeper i Norge. At Brann ikke aktivt leter etter en andrekeeper skyldes at man har et stort keepertalent i klubben allerede.

For øvrig så har jeg ingen formell tilknytning til Brann, da jeg verken spiller eller jobber i klubben. Men jeg har sett Markus Pettersen i aksjon rundt 15 ganger. Det er ikke vanskelig å se at gutten har et stort talent.

1

Skrevet i Bodø/Glimt [Klubbtråd]

Start har også prestert å fucke opp logoen sin og truet med å saksøke sin gamle trener for å si at klubben har solgt sjelen sin.

Skal ikke kimse av det er de har fått til på et halvt år.

1

Fra BT:

Trener Nilsen vil heller ikke utelukke at flere nye spillere dukker opp under leiren.

– Det kan skje. Vi håper jo at det dukker opp en eller to. Det kan komme noen før vi reiser, eller underveis i leiren, sier han.

Dette er da noe å speklulere på. De reiser i dag, og det har ikke dukket opp noe. Kanskje det vil skje noe i løpet av uken.

1
MyWays Men disse gutta på B-listen til Brann. Er det ingen av disse man ser for seg kan bli en del av A-laget neste sesong? Jeg tenker da på Viljar Birkeland, Normann Misje Roman, Andreas...

Men disse gutta på B-listen til Brann. Er det ingen av disse man ser for seg kan bli en del av A-laget neste sesong? Jeg tenker da på Viljar Birkeland, Normann Misje Roman, Andreas Fantoft og Andreas Mjøs. Jeg har ikke engang hørt om noen av disse før, så det er jo litt ille tenker jeg (for meg selv).

Viljar Birkeland og Andreas Fantoft har forlengst signert proffkontrakt med Åsane. Jeg blir overrasket hvis Normann Roman eller Andreas Mjøs (sønnen til Brannlegenden Kjell Erik Mjøs og broren til tidligere Brann-junior Erik Mjøs) får proffkontrakt med Brann. Ingen av disse anser jeg som blant Branns mest talentfulle talenter per dags dato. Roman er spillemessig samme type som Walde/Amankwah/Gjesdal/Pallesen. Altså en høyreist midtstopper med begrenset teknikk. Mjøs er en hardtarbeidende indreløper uten de helt store ferdighetene. Til neste år tipper jeg Jonas Fredriksen og Sander Christiansen tar over plassene til Birkeland og Fantoft. At ikke førstnevnte kom inn på B-listen i høst, tror jeg skyldes manglende vilje til å endre listen fra Brannledelsen. Jeg håper også at Eirik Moldenes får seg en plass på listen. Fyren er verdens mest egoistiske fotballspiller, men ferdighetsmessig ligger han på et nivå over de fleste på samme alder.

1

Skrevet i Hvem er jeg?

Jeg er norsk og har spilt for flere aldersbestemte landslag helt opp til U21-nivå. Jeg har kun spilt for én klubb på øverste nivå her i Norge, men har lagt bak meg mange sesonger på nivå 2. Her spilte jeg for fire forskjellige klubber. Jeg har også spilt noen a-lagskamper i breddefotballen, men det var egentlig ikke en del av planen.

Jeg har også spilt for én klubb i utlandet. Dette var på øverste nivå. Klubben jeg spilte for er egentlig en nokså ukjent klubb for de fleste, men av en bestemt grunn er det mange norske fotballtilhengere som kjenner til klubben.

1

Skrevet i Hvem er jeg?

KaffeOrginal [sitat…] Løper og løper , men kommer aldri til døren ... Disse tallene får det ikke til å røre seg i buksen min for å si det sånn ==> 2013 - 2 mål 2014 - 6 mål 2015 - 10 mål 2016 -...

Helt greie tall for et evigvarende bunnlag. Dessuten er spillertypen viktigere enn tall. Knudtzon løper masse, kjemper masse, har brukbar teknikk og er lynrask. Det er særdeles viktig for Brann å ha en bakromstrussel - også med hensyn til det defensive. Ved å ha en bakromstrussel vil vi kunne minske trykket som vi alltid får imot oss på slutten av kampene der motstander trenger mål. Hvor mange poeng tapte Brann på scoringer imot fra 85. minutt og utover i år?

1
Solvgutt1 Men Komsoon er jo lynrask han og. Raskere enn både Skaanes og Skålevik, og kan også løse "trøkkspiss"-rollen. I tillegg til at han har et litt større ferdighetsregister og er en sp...

Det med videresalg er jeg enig i, og det vil være et viktig moment om Brann går for ham. Koomson har muligens veldig høy toppfart, men jeg oppfatter ikke ham som en typisk trøkkspiller som løper gjennom motspillere i 90 minutter, slik Rolantsson, Skålevik og Skaanes gjør. Braaten er kanskje den raskeste spilleren i eliteserien, men han er trolig i kategorien "pasningspiller" hos Nilsen. Det er han, Haugen, Vega, Nouri som slår pasningene, og det er Skaanes, Barmen, Skålevik, Rolantsson som stormer inn og avslutter. Jeg mener Koomson tilhører førstnevnte kategori. Han kan bevege seg i gå-tempo i store deler av kampen før han løper fra alle og scorer mål eller slår målgivende pasninger. Knudtzon derimot er mer lik Rolantsson, bare med høyere fart og bedre teknikk.

1
Solvgutt1 Ganske sikker på at Knudtzon ville blitt dyrket som kant i Brann. Komsoon er veldig rask han også.

Ganske sikker på at Knudtzon ville blitt dyrket som kant i Brann.

Kanskje det, men han KAN i hvert fall spille spiss. Skulle han spille kant vil han i så fall være såkalt trøkk-kant (for å bruke Nilsens uttrykk). Hans konkurrenter vil da være Rolantsson, Skaanes og Skålevik. Det er ikke helt umulig at samtlige av dem forsvinner fra Brann i løpet av 2018. Dermed ville Knudtzon være en naturlig erstatter.

Men jeg tviler på om vi henter noen av dem. Tipper Soltvedt kjører en RBH om et par måneder og forteller hvor nære vi var på å signere den og den spilleren.

1

Skrevet i Sportsklubben Brann (Klubbtråd)

den12mann [sitat…] Og det er litt bekymringsverdig, utvilsomt. Regner dog med at de er fullt klar over det, og tenker på det jevnlig. I tillegg har jeg litt tiltro til at Peddi kan hjelpe på...

Skaanes tipper jeg sier nei pga manglende spilletid mer enn penger på bok. Med Haugen på vei ut så er det gjerne muligheter for at han kan få økt antall minutter? Synes ihvertfall han fortjener å få en sjanse som indreløper i vinterens treningskamper.

Skaanes vil vekk pga spillestil, mer enn spilletid. Han trives ikke under Nilsenfotball, og jeg tror han gjør lurt i å flytte på seg. Som høyrekant i Sarpsborg, Stabæk eller Strømsgodset tror jeg han vil kunne få utløst potensialet sitt.

Kristiansen og Haugen vil ut, og vet selv at den enkleste måten å komme seg ut på er å bli bosmannspiller. Spesielt førstnevnte har hastverk, og er trolig tapt uansett sportssjef. Sistnevnte tror jeg er mulig å forlenge, og det vil være svært kritikkverdig av Brannledelsen å mislykkes i å forlenge med Haugen uten å hente en kvalifisert erstatter. Haugen er per nå ekstrem viktig for Brann. Forsvinner han, MÅ han erstattes på en adekvat måte.

Skaanes og Rolantsson er ikke verdt å sprenge banken for, og deres roller i Brann blir trolig ikke vanskelig å erstatte. Skulle Brann mislykkes i å hente erstattere eksternt, tror jeg en spiller som Halldor Stenevik fint kan overta som roteringspiller.

Nouri, Haugen og Kristiansen blir lei å erstatte. Her bør ledelsen gjøre noe lurt. Ellers synes jeg det vitner om dårlig stallplanlegging å la såpass mange spillere ha utgående kontrakter i løpet av 2018. Slik sett har Brann i stor grad skapt problemene sine selv.

1

Skrevet i Sportsklubben Brann (Klubbtråd)

MyWays Gilli har forresten også sagt nei til fornyet kontrakt. Brann har kommet med 3 forslag, som alle har blitt takket nei til. Soltvedt sier: "– Vi har avsluttet forhandlingene med Gil...

Gilli har forresten også sagt nei til fornyet kontrakt. Brann har kommet med 3 forslag, som alle har blitt takket nei til. Soltvedt sier:

Verken Rolantsson eller Skaanes er spillere vi bør sprenge banken for å beholde, selv om sistnevnte har potensiale til å bli god (fortrinnsvis som høyrekant i en klubb som spiller 4-4-2). Det er verre at vi mislyktes i å forlenge med Amin Nouri, at vi ser ut til å miste Haugen, og at vi heller ikke får tak i Åsen som erstatter. Disse er toppklassespillere i eliteserien, og vi skal slite med å finne spilllere med tilsvarende kvaliteter. Jeg skal ikke slakte Soltvedt før overgangsvinduet er slutt og 2018-laget er satt, men det han har gjort i de siste overgangsvinduene har ikke vært imponerende. De var svekket inn mot 2017 i forhold til laget året før. Det er direkte svakt med tanke på at vi tok sølv og hadde e-cup å se frem til.

1

Skrevet i Hvem er jeg?

Skrevet i Sportsklubben Brann (Klubbtråd)

Jeg tror faktisk jeg brukte en e-postaddresse som jeg ikke lenger har passord til...

1

Skrevet i Hvem er jeg?

zephyrus Se der, ja! Du klarte det likevel du :-)

Jeg innbilte meg at Tore Andreas Gundersen hadde spilt i eliteserie for både LSK og Kongsvinger? Mulig det bare var for LSK.

Men uansett, ny mann:

Jeg har spilt for tre klubber i øverste divisjon. To av disse i samme landsdel med hverandre. Ingen av disse klubbene ligger i samme fylke som fødebyen min. Jeg har både cup- og seriemesterskap, landskamper og to utenlandsopphold.

Etter karrieren har jeg slitt med skader forårsaket av fotballkarrieren.

1
Laster...