Bilde

helmerhansen

7 innlegg

187 svar

Medlem siden

Svar skrevet av helmerhansen

Skrevet i Hva skjer i Ukraina?

Lob02mist1 ...er ikke det mystisk i såfall. Det eneste landet i området som hadde tilgang på BUK systemer, og som beviselig i perioden rundt nedskytingen hadde minst 4 fullverdige og operativ...

Det eneste landet i området som hadde tilgang på BUK systemer, og som beviselig i perioden rundt nedskytingen hadde minst 4 fullverdige og operative systemer i samme by/nabolag der det hendte...

Blant annet Ukraina er det eneste landet som har erfaring med å skutte ned passasjerfly. Har vi glemt om dette?

1

Skrevet i Putin's Russland

Skrevet i Putin's Russland

Homo_Erectus [sitat…] Ja der ser du resultatet av russisk erobringskrig, imperialisme og kolonialisme.

Samme som norsk:

"Fra 1848 skulle det samiske språket skiftes ut med norsk, og fra 1888 kunne samisk bare være hjelpespråk i kristendomsundervisningen, ellers skulle all undervisning skje på norsk. I 1902 bestemte Stortinget at bare norske statsborgere som kunne snakke norsk, og som brukte norsk til daglig, kunne få kjøpe jord."

1

Skrevet i Putin's Russland

Skrevet i Hva skjer i Ukraina?

Scharnhorst [sitat…] Jeg tror vi sier hundretusenvis.

Ja, folk var lurt av vestlige propaganda og nå er dette ca 80% som lever under fattigdom grense.

Bra resultat.

Fabrikker stenges, arbeidsledighet øker og øker, kjøpekraft faller ned, korrupsjons nivå er høyt som aldri før o.s.v. Makten spekulere på at landet er under krigen. Folk springer til EU og Russland for å jobbe der.

De fleste deltakere i debatt her er hjernevasket optimister som har ikke noe peiling om hva er virkeligheten der.

3

Skrevet i Hva skjer i Ukraina?

Scharnhorst [sitat…] Nope. Opprøret i Slavjansk startet med den russiske agenten Igor Girkin og en hardbarket uniformert bande med russiske kossakker og krigsveteraner fra Krim bevæpnet med ny...

Should Putin fear the man who ‘pulled the trigger of war’ in Ukraine?

Meet the Cossack 'Wolves' Doing Russia's Dirty Work in Ukraine

Exclusive: Meet the Pro-Russian Separatists of Eastern Ukraine

Er dette lenge siden fake news har begynt å kalles "bevis"?

1

Skrevet i Putin's Russland

Larrek Tull, fjas og desinformasjon. Ukraina er ikke noe Schengenmedlem og ingen derfra kan komme hit å jobbe på grunn av denne oppmykingen. Mer verd å merke seg er at vennskapet mellom e...

Tull, fjas og desinformasjon. Ukraina er ikke noe Schengenmedlem og ingen derfra kan komme hit å jobbe på grunn av denne oppmykingen.

Derfor jeg sier at det blir masse svart arbeidskraft. Du kan ikke forestille hvor mange annonser publiseres nå på russiskspråklig FB side av ukrainere som søker seg svartarbeid.

Det er bare naive nordmannen kan tro på at ukrainere tenke om noe vennskap. Det blir masse kriminell, smugling, svartarbeid og lignende.

1

Skrevet i Hva skjer i Ukraina?

MortenOveJohnsen Kan vi holde oss til dagens situasjon i Russland hvor Putin-regimet styrer? Du henger deg opp i "vestlige velsignelser" og da i mest negativ forstand. Katastrofen startet under Gor...

ver 1300 ble arrestert helt vilkårlig i Moskva og St. Petersburg

Det er på Navalny befaring folk gikk til en annet plass en det var avtalt med byråd og det er helt naturlig at folk ble arrester for lovbrudd.

Jeg er helt sikker på at det var mening fra Navlny sin side.

I alle andre byer over helle landet alt gikk veldig bra og uten noe arrest.

1

Skrevet i Putin's Russland

Skrevet i Hvordan tjene penger fort og mye?

Casino. Roulett. Satser du 1 000 kroner på nummer, får du 36 000 med en gang. Satser du 100 tusen, får du 3,6 millioner. En spill tar cirka 1 minutt. Er dette ikke rask nok?

1
trheim11 Utrolig merkelig sammenligning! Krim tilhører fortsatt Ukraina. Det er kun Nord-Korea, Syria, Venezuela, Afghanistan som aksepterer at Krim tilhører Russland. Litt av en samling pr...

Krim tilhører fortsatt Ukraina. Det er kun Nord-Korea, Syria, Venezuela, Afghanistan som aksepterer at Krim tilhører Russland.

Jeg tror at Krym befolkning bryr seg ikke om hvem som har akseptert dette. De føler seg heldig og det er nok for dem.

1

Skrevet i Hva skjer i Ukraina?

Kasparov, hva gjør det så vanskelig å svare på et enkelt spørsmål? Du trenger ikke å tro på meg, fordi jeg har ikke uttalt noe.

1

Skrevet i Hva skjer i Ukraina?

Kasparov, vær så snill og svar meg, hvordan klarer du å følge ukrainske medier så nøyaktig, hvem som hjelper deg? Kan du russisk selv?

1

Kasparov, kan du russisk? Det ser ut sånn at du kopierer alle idiotiske påstand fra ukrainske medier hit. Absolutt alt.

Tips til alle. Følg Kasparov om du ønsker å vite hva ukrainske medier opplyser.

1
Laster...