Nye VGD er lansert! Mer informasjon
Bilde

jonas

634 innlegg

36,7k kommentarer

Medlem siden

Eliteserien og klubbkrysskoblinger

Jeg hadde en tråd gående med krysskoblinger mellom klubber, altså aktive spillere som har spilt for begge lagene i et oppgjør. Pga den her nye jævelskapen finner jeg ikke tilbake tråden. Og jeg gidder ikke være med videre på dette tullet.

Så jeg tenkte bare å avslutte med å si at ut fra hva jeg har notert underveis var det match i 76% av kampene.

T...

3
3 kommentarer

Eliteserien 2021: Klubbkrysskoblinger

I mange år har jeg hatt en teori, men har aldri giddet sette den på prøve. Nå som årets Eliteseriestart er like rundt hjørnet er det mulig å komme i gang. Vil derfor be litt hjelp fra fotballfolkene her inne, mye kunnskapsrike folk.

Teorien er at i enhver Eliteserie-kamp er det mulig å finne minst 1 spiller/annen involvert som har koblinger til beg...

4
141 kommentarer

Popkornåret 2021

Tradisjon tro, ørtende år på rad men her kommer årets popkornfilm-tråd. Fjorårets ble en skikkelig bommert. Tror jeg listet opp 23 filmer, under halvparten nådde kinoene og personlig kan jeg ikke huske sist kinotur. Vi får håpe det blir mer popkorn, mindre korona dette året.

Bruker som vanlig filmweb.nos liste, den er i utgangspunktet noe upresis o...

1
22 kommentarer

Ståle må gå!

Sånn, da er tråden opprettet. Håper egentlig den ikke blir nødvendig på noen år.

1
109 kommentarer

Google Stadia

Er det noen som har erfaring med Google Stadia? Jeg overtok en ubrukt sånn, lurer på om det er noe hensikt å ta den i bruk. Har skjønt det sånn at noen spill er gratis å streame, men de fleste titlene må man kjøpe for fullpris?

Jeg er veldig casual gamer. Spiller toppen et par timer i uka, bruker PS4 nå. Ser av lista over tilgjengelige spill at det...

1
1 kommentarer

Temaer

Laster...