Bilde

olemikalsen

2 innlegg

7 svar

Medlem siden

Svar skrevet av olemikalsen

Skrevet i Kommentar: Haaland-avtalen er helt krise

Nesten morsomt når Welhaven snakker om troverdighet. Hvilken troverdighet har han og hans kollegaer? Alle har har sin egen politiske agenda og den skinner tydelig igjennom i de fleste artikler. Journalistikken burde i mye større grad ta sitt samfunnsansvar med å opplyse folket isteden for å spre sine egen propaganda. Når det gjelder Haaland og idrettsstjerner generelt stilles det altfor store krav til politisk bevissthet og standpunkter. De fleste av de har mer enn nok med å takle presset med å være stjerne og prestere på topp. Man kan ikke forvente at disse ungdommene skal ha klare synspunkter på all mulig elendighet i verden. Når det gjelder fotball spesielt er det også på tide at alt fra såkalte supportere til sportskommentatorer innser at dette er en gjennomkommersialisert del av underholdningsindustrien og har vært det mere enn 50 år. At det er økonomi og penger som setter rammene for virksomheten burde ikke være overraskende for noen.

2

Skrevet i Ekspert med dyster langrennsspådom: – Har kanskje mistet gre…

Ja, ingen tvil om det, men kan ikke forvente at idrettsstjerner flest skal være bajas og suveren i sin øvelse. De fleste er som våre beste skiløpere: hyggelige, skikkelige gutter som burde være gode nok forbilder for de fleste. Heller ingen av friidrettsstjernene som er i nærheten av PN’s mediatekke

1

Skrevet i Ekspert med dyster langrennsspådom: – Har kanskje mistet gre…

Denne analysen er ikke spesielt presis. Med hensyn til i hvilken grad de forskjellige idretter praktiseres på forskjellige amatør og mosjonsnivåer er langrenn helt i toppen. I de områder hvor det er snø har det aldri vært flere mennesker på ski. Undertegnede er ute på ski ca 100 dager hver sesong og ser at interessen er svært høy. Innenfor f.eks friidrett er dette utenkelig, ikke mange mosjonister som løper 400 M hekk.

2

Skrevet i Bekymret for det nye damelandslaget: – Ingen plan

Det er en viss forskjell på Udnes Weng og Haga. Tvillingene har hatt en viss framgang selv om den er for liten. Haga har hatt kraftig tilbakegang siden toppåret 2018 da hun var blant verdens desidert beste skøytere på distanse.

2

Skrevet i Bekymret for det nye damelandslaget: – Ingen plan

Hvis man nå er bekymret for at gjennomsnittsalderen i laget er for høy er det litt underlig at enkelte av ekspertene har vært så ivrige på å få med den godt voksne Ragnhild Haga på laget. Nå har også hennes personlige trener søkt på stillingen som landslagssjef. Hvis han får jobben må vi håpe opplegget blir bedre enn det han har hatt for Haga. Der har det ikke vært mye framgang de siste par årene.

2

Hvis du sikter til vrakingen av Northug i 2006 så var det åpenbart feil. Har lite med dagens uttak å gjøre, hvor det neppe ville påvirket plasseringen. Vi må legge til grunn at det tross alt er landslagsledelsen som har suverent de beste forutsetninger for å gjøre riktige uttak.

1

Skrevet i Kritiserer uttaket av Iversen: – Han burde vært spart for yd…

Vi får aldri svaret på om det hadde gått bedre med Valnes. Løfaldis skråsikre synsing er ikke verdt 5 øre. Han har ingen bedre forutsetninger enn oss andre for å vurdere dette. Det er dessverre ofte problemet med såkalte kommentatorer, de prøver fremstå med mere innsikt enn de egentlig har. Da gjenstår egentlig bare det man kan mistenke at det er oppmerksomhet på seg selv og mediet man jobber for som er det viktigste.
Hvis undertegnede skal synse så er jeg rimelig overbevist om at det ikke hadde gått vesentlig bedre med Valnes. Ideelt sett burde vi gått med Golberg,Holund,Kruger og Klæbo. Da kunne det blitt mere spennende, men russerne hadde nok vunnet alikevel.

4
Laster...