Bilde

rexenes

3 innlegg

1k svar

Medlem siden

Svar skrevet av rexenes

Skrevet i landslaget

Skrevet i Resultattips Molde FK 2021

Skrevet i Molde FK. Klubbtråd 2021.

Er det regler mot forlengingsbonus? Som en sign on fee ved forlenging av kontrakt? Ville vel ført til økt press fra de beste spillerne, men også slik at man har et reelt valg i klubben uten å starte ren lønnsøkning..

Jeg hadde gått for det på Aursnes mfl nå. Og så fortsatt akseptere gode nok bud.

1

Skrevet i Resultattips Molde FK 2021

Skrevet i Kamptråd Molde vs Strømsgodset ES10 2021

Molde totaldominerer kampen. Knusesterke i første, full kontroll i andre.

Edit: siterfunksjonen lurte meg. Svar til Kongemannen.

3

Husker vi var så store favoritter hjemme mot Godset en gang at Åge Hareide tok trenerfri og dro på ferietur. Når p1 startet fotballextra kl 1802 - så sto det 0-2. Til slutt ble det 0-7.

Jeg er rikelig fornøyd med 3 nervøse poeng.

1

Skrevet i Baneheia-dømt ikke skyldig likevel?

Jobs Her kan du lese. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/7l0Ak9/planla-voldtekt-og-drap https://www.bt.no/nyheter/innenriks/i/JOka6/planla-alibi-drapskvelden https://www.aftenbladet....

Her kan du lese.

Der står det jo mye rart ja. Som feks:

Kristiansen har ikke etablert noe i nærheten av et alibi for gjerningstidspunktet, sier kriminalsjef Arne Pedersen.

Og at VK blir avslørt på kroppsspråket av de meget dyktige etterforskerne.

Ellers står det jo stort sett bare hva JHA har påstått og det er jo en suppe av forklaringer alt etter hvor langt politiet hadde kommet i å føre ham på «rett spor».

2

Skrevet i Resultattips Molde FK 2021

Skrevet i Baneheia-dømt ikke skyldig likevel?

Ganklabb Mobil-beviset er vanskelig å forklare hvis man tar utgangspunkt i Andersens forklaring om hvordan de bevegde seg den dagen, men dette var jo allerede klart under de to rettsakene d...

Hvis det ikke dukker opp nytt DNA-bevis, så må aktor komme med en plausibel forklaring på dette her - hvis ikke så regner jeg med at Viggo blir frikjent.

Synes en grei måte å tenke på er det motsatte.

Hva om det var mobilevis på at VK ikke kunne vært hjemme, men innenfor dekningsområdet til åstedet? Ville man avfeid det som noe som kan skje fra tid til annen?

Om det kun var en barnedrapsmann eller tilsvarende som gav VK alibi hjemme under drapene. Ville man vektlagt det veldig tungt? (man har jo knapt brydd seg om at moren gir ham alibi).

Når man i tillegg vet at man skal bevises skyldig utover all rimelig tvil.. så blir det ganske merkelig at mobilbeviset ikke slo bena under alle tvilsomme DNA-bevis og forklaringer av JHA.

2

Skrevet i Falkevik Hagen kidnappet

Dette med at TH «nekter» for å ha ringt 2 ganger like etter 1000 er vel sannsynligvis fordi han sjekker sin egen tlf når han blir spurt om tidspunktene?

Jeg hadde i hvert fall ikke hatt nubbtjangs til å huske akkurat når jeg hadde utført alle de anropene.

1

Skrevet i Resultattips Molde FK 2021

Skrevet i Falkevik Hagen kidnappet

TURBRA Alle må selvsagt ikke være nordmenn, men politiet tror ut fra trusselbrev og annet, at minst en eller flere nordmenn er med på dette. Ikke minst pga. at identiteten til en sørlendi...

Alle må selvsagt ikke være nordmenn, men politiet tror ut fra trusselbrev og annet, at minst en eller flere nordmenn er med på dette. Ikke minst pga. at identiteten til en sørlending er involvert i denne saken flere måneder før ugjerningen fant sted.

Ser egentlig motsatt på dette.. sørlendingens identitet lå jo tilgjengelig for hele verden. Om det er utlendinger som står bak, er det ikke så usannsynlig at de velger en nordmanns identitet? Like sannsynlig som at en nordmann gjør det?

For meg virker dette som en ekte kidnapping som har skjært seg. Gjerne av utlendinger. Det stemmer med det meste.

1

Skrevet i Resultattips Molde FK 2021

Skrevet i Resultattips Molde FK 2021

Skrevet i Molde FK. Klubbtråd 2021.

Moe bruker nok ikke vglive i sine analyser, men det kan likevel brukes som et enkelt bilde på dominans og effektivitet på vgd-nivå.

1

Synes 13-2 og 4-5 stemmet bra med min opplevelse av de to kampene. Hvilken statistikk skal vi bruke for å se "bak resultatet"? Rosene dine?

2

Ser man derimot på første kampen hadde vi i følge vglive 13-2 i sjanser. Men den teller sikkert ikke.

3

Skrevet i Resultattips Molde FK 2021

Skrevet i Falkevik Hagen kidnappet

@MadMozart

Mangel på dna fra miroslav, mener du i så fall betyr at TH gjorde alt selv?

1

@MadMozart

Mangel på dna fra miroslav, mener du i så fall betyr at TH gjorde alt selv?

1

Om det stemmer med bilens tidspunkter, vil jeg si det klart tyder på at dette er noe TH ikke har vært med på. Forutsett at bilen har med kidnapping/drap å gjøre så klart.

Om det bare er avledningsmanøvre TH har satt i system er han enten idiot med flaks eller så smart at han nesten fortjener å gå fri.

Skulle jeg kvittet meg med kona hadde jeg gjort det enkelt. Sendt henne utfor en skrent på fjelltur eller brukt pengene på å hyre inn en proff til å fikse noe (men nå har jeg jo for all framtid ødelagt denne muligheten).

Hver eneste ekstra operasjon vil føre til flere mulige spor.

Men... man skal selvfølgelig ikke kimse av teorien rundt sovemiddel, tlf festet på bikkje, kopibil (hahaha), lik i bagasjerommet mens man ber politiet komme og hjelpe etc. Oceans 11, 12, 13 etc har jo hatt stor suksess med sånt.

2

0756 bomtur. TH er fortsatt hjemme. Avbryt. Utsett 1 time.

0856 tilbake og ser TH fortsatt er der, evt at han er på vei ut.

Avventer en stund før de går i gang.

Passer ganske greit inn...

At TH ikke greier å komme seg til alibi til avtalt tid når det kjører bil fram og tilbake på utsiden med risiko for å bli sett er ikke sannsynlig. Heller ikke kopibil, lik i bagasjerommet eller hund med mobiltlf.

1
Laster...