Bilde

roger_hansen

8 innlegg

22 svar

Medlem siden

Svar skrevet av roger_hansen

Skrevet i Tripic om Henriksen: – Mer idiotisk enn min takling

At Tripic sidestiller de to handlingene og til og med mener Henriksen bør få mer straff enn han selv forteller mye om tilstanden i topplokket.

3

Skrevet i To røde kort på overtid da Viking og Rosenborg delte poengen…

Sagt det før, sier det igjen. Tripic er et svin, burde bli utestengt fra alle fotballbaner også som tilskuer. Var på banen kun i 4 minutter før han klarte å komme i klammeri med motstandere. Noen minutter senere bedriver han MMA på en fotball bane. Det finnes i tillegg et par andre på Viking som fortjener samme skjebne, VB for eksempel.

7

Skrevet i Sandstø raste mot dommeren etter utvisning: – Håper han ikke…

Det er helt absurd hvordan flere Viking spillere har oppført seg denne sesongen. Ser at deres danske sjefsidiot av en trener forsvarer utvisningen, ikke rart at flere Viking spillere opptrer som hjernedøde aper på banen. Arne Sandstø burde være like forbannet på Vikingspilleren som var involvert i situasjonen som han er på linjedommeren. Noen Vikingspillere burde fått ødelagt kneskålene!

2

Skrevet i 21 år siden sist Viking ledet på 17. mai: – Oi! Det var leng…

Noen må snart avlive enkelte Viking spillere. Klubben selv bryr seg tydeligvis ikke om hvordan spillerne oppfører seg på banen. Alle midler er tydeligvis tillatt bare det gir 3 poeng og røde kort til motstanderlagene. Se på situasjonen der Jerv spilleren får sitt andre gule. Se hvordan Viking spilleren går inn i duellen og deretter lager et sirkus av situasjonen. Fy fan, Stavanger dere bør skjemmes av å ha enkelte spillere som representanter for Viking. Når ikke klubben selv tar grep må andre gjøre det….

1

Skrevet i Molde kjørte over Odds ti mann og vant etter omdiskutert str…

Totalt ubrukelig dommer. Odd spilleren prøver febrilsk å få armene vekk. Skuddet ville gått utenfor mål uansett. Det er en grunn til at Moen ikke får dømme internasjonale kamper.

1

Skrevet i Guardiola avslører opphetet møte med eierne: – Hvis dere lyv…

Guardiola driter i hvem som betaler lønnen hans! Kun ute etter sportslig suksess for seg selv. Løgner!

1

Skrevet i De nye stjerne-vikingene

Usympatiske svin! Satser på at dommerne snart beskytter motspillerne og at vi slipper å se disse to figurene på banen mer enn i en tredjedel av sesongenes kamper.

1

Skrevet i Mener Saltnes var heldig som slapp unna rødt kort: – Veldig…

Skrevet i Mener Saltnes var heldig som slapp unna rødt kort: – Veldig…

Gauseth er en idiot! Ler godt av «spøken» til materialforvalter hos Viking ( nakkekrage). Burde fått knekt nakken. Viking sliter med å ha vært ræva i flere år og har en spillestil basert på grisespill og utagerende oppførsel tydeligst eksponert av Tripic og Berisha.

1

Skrevet i Viking vant ampert storoppgjør: Bodø/Glimts første serietap…

Skrevet i Mener Saltnes var heldig som slapp unna rødt kort: – Veldig…

Tripic, en av de styggeste og ufine svinene i Norsk fotball klager på Saltnes. Synliggjør at det ikke er mange hjerneceller som fungerer. Sammen med tullingen Berisha er han alltid den første som involverer seg i opphetede situasjoner på banen. Viking vet at ufint spill er eneste måten å kunne gjøre d vanskelig for Glimt, dommeren tillater det dessverre. Satser på et par beinbrudd på f.eks Tripic og Berisha så slipper vi de to fjottene en stund.

3

Skrevet i Viking vant ampert storoppgjør: Bodø/Glimts første serietap…

Skrevet i Børkeeiets lekre dobbel sikret Rekdal og Rosenborg poeng på…

Det er helt riktig! Typisk idiot som driver å skriver på diverse nettsteder. Du er herved avslørt i og med at du ikke kommer opp med noen faglig vurdering av kampen. Mitt første innlegg var mye på linje med det disse « fotballekspertene» har uttalt i forbindelse med RBK sine treningskamper. Hadde vært interessant å få innblikk i «Landslagets» fotballkompetanse. Spis eller drikk noe giftig så slipper andre å bli plaget av deg.

1

Skrevet i Børkeeiets lekre dobbel sikret Rekdal og Rosenborg poeng på…

Send meg din/deres oversikt på fartstid som spiller, trener og trenerutdanning så får vi slått fast hvem som har fotballfaglig kompetanse av oss.

1

Skrevet i Børkeeiets lekre dobbel sikret Rekdal og Rosenborg poeng på…

Skrevet i Børkeeiets lekre dobbel sikret Rekdal og Rosenborg poeng på…

2 lykketreff, blir neppe å score mer i år. Rosenborg med Rekdal blir som Norge med Drillo. Ræva og destruktiv fotball som kan gi poeng på kontringer, dødball og enkelte blinkskudd. Ikke bærekraftig fotball på sikt. Når tapene kommer blir d misnøye i spillergruppa og på tribunen. I oppkjøringen møtte de flere svake lag der de selv måtte ha ballen mye og styre spillet. Da så man hvor utrolig svake de egentlig er, laget skapte stort sett ingenting og de slo sprekker defensivt. Rosenborg i kveld var helt jævlige å se på! For ordens skyld, jeg er ikke B/G tilhenger.

4

Skrevet i Russisk stjerne raser etter Paralympics-nei

Skrevet i Nedtur for hopperne: Marius Lindvik misset OL-bronsen for No…

Mulig de norske hopperne hadde dårligere forhold enn lagene som kom foran oss. Uansett er tendensen med hopperne at de ofte forklarer dårlige resultater med at forholdene var dårligere for dem enn for konkurrentene. I andre øvelser er det noen ganger konkurrenter som ødelegger og for herrelaget i langrenn føltes det passende å stå på seierspallen med sølv og surmule. Kanskje vi bør innse at konkurrentene også trener mye og har dyktige utøvere?

1

Skrevet i Hoppskandalen i OL: Alt må granskes!

Har vært hoppentusiast i 40 år men nå er det slutt. Hoppsporten er blitt totalt syk. Syk på flere måter; radmagre utøvere som har et sant h…… med å holde «riktig» vekt og i den senere tid utstyret. Hvis det ikke tas et stort krafttak for å få orden på disse tingene vil rennene snart gå nesten uten tilskuere på arenaer og tv seere. Når Granerud blir disket grunnet for stor hoppdress med årsak på manglende væskeinntak mellom 1. og 2. omgang sier det alt om hvor totalt meningsløst denne sporten er blitt.

8

Skrevet i Norge tapte sekunddrama etter stor ledelse: Sverige til semi…

Glenn Solberg: jeg er kjempeimponert av det vi gjør på slutten, for en tulling. Svært lite var imponerende med det Sverige utførte! Norge hadde tapt de siste 5 minuttene mot et middels guttelag!!

1

Helt enig! Barthold traff så og si ikke på noe i første omgang, fikk fortsette. De andre kantspillerne må være ekstremt dårlig! O’Sullivan, genialt valg da du kastet vekk ballen da dere kunne øke til ledelse med 5 mål. Da hadde dere vært videre! Ikke første gang du roter vekk ballen med idiotiske løsninger i dette mesterskapet. Psyken og intelligensen på flere av spillerne er helt forferdelig! Ser ofte ut som det er første kampen de spiller! Helt forkastelig siste 4,5 minutter, spesielt ille er det at dere taper for Sverige !!!!

3
Laster...