Bilde

sMertesacker

0 innlegg

541 svar

Medlem siden

Svar skrevet av sMertesacker

Skrevet i ** Arsenal overgangstråd - Sommer 2021 **

Ser endel Benfica, og Tavares er elendig. Ikke Runarsson-elendig, men ikke god nok for noen PL klubber. Uforståelig signering.

1

Skrevet i Finaletråd: Villarreal - Man Utd

Skrevet i ** Arsenal overgangstråd - Sommer 2021 **

Xavi7 [sitat…] Bør ikke Arteta få fortsette sitt prosjekt? Det er jo horrible forsvarsspillere som har kostet Arsenal poengene i år?

Bør ikke Arteta få fortsette sitt prosjekt?

Jeg ser helt ærlig ikke noe prosjekt. Jeg ser at lag som spiller dårlig fotball. Men ja, kanskje han burde få fullføre traineeperioden sin som trener i Arsenal. Er ikke sikkert alternativene er så mye bedre. Selv om stallen burde bli mindre må vi vel ha en manager,

1

Skrevet i ** Arsenal overgangstråd - Sommer 2021 **

Vi burde utnytte null Europa til å rydde.

Ut:

Trener: Arteta Keeper: Runarsson Def: Luiz, AMN, (Mari) Midt: Guendouzi(!), Torreira, Ceballos, Willian(!), Reiss Nelson Topp: Eddie

De burde i alle fall ut. Willock har jeg alltid hatt tro på. Auba vet vi kan spille fotball.

Et par stykker inn, men har ingen illusjoner om at jeg kan internasjonal fotball godt nok til å vite hvem de er. Liten tro på Buendia. Spillere som presterer i Championship, men som har bevist at de ikke gjør det i PL er ikke noe for en storklubb.

1

Skrevet i Arsenal Football Club - Pride of London

Det er jo minst like tilfeldig hvilket lag en superriking velger å spille real life FM med Caliblue.

Forøvrig rått å snakke på vegne av Everton.

1

Skrevet i Manchester United Football Club

DuncanE Den må du nesten forklare. Når Rash vurderes til klodens mest verdifulle er dette på bakgrunn av ferdigheter, alder, potensiale og kontrakt. Det er likevel en hel masse spillere på...

Når Rash vurderes til klodens mest verdifulle er dette på bakgrunn av ferdigheter, alder, potensiale og kontrakt

Jeg mente jo åpenbart ikke at kontrakten var den eneste grunnen. Gir du mormoren min kontrakten til Rash så er hun ikke verdt det Rash er verdt.

Jeg synes bare det blir litt unyansert å forklare hvorfor han skal gis denne kontrakten, med resultatet av en formel der denne kontrakten er en av variablene.

Rash er selvfølgelig en veldig god fotballspiller.

1

Skrevet i Manchester United Football Club

Skrevet i Manchester United Football Club

Skrevet i Manchester United Football Club

Skrevet i Manchester United Football Club

Skrevet i Manchester United Football Club

Jeg tror ikke vi er så uenige Caliblue, men jeg tror ikke at å slippe til rike eiere som får gjøre som de vil er løsningen. Til det har engelsk fotball blitt et for attraktivt sted til å sportwashe jævlige ting.

Jeg tror veien å gå er å fordele TV-penger og CL-penger mer solidarisk, samt å lage et system der utdanningskompensasjonen er langt høyere enn idag. Vi får ikke reversert Bosman, og det vil vi heller ikke, men det kan ikke være sånn at rike klubber henter fattige klubbers spillere nesten gratis.

Er det realistisk? Sikkert ikke

1

Men det eneste rette er å gi fullstendig frislipp for eksterne penger Caliblue? Så det er de som får seg en rik eier som vil bruke klubben som en leik med penger som gjør det best?

Det er irriterende at Chelsea og City fikk gjøre som de gjorde, men svaret er ikke å la alle gjøre det.

1

Caliblue har mistet det. Han er ikke sur på fotballutviklingen, bare at Everton sto igjen på perrongen da toget gikk.

1

Real Madrid, Arsenal, Liverpool, United, Viborg, Genk 2, Liverpool Lades, Viking G14 og Larvik Håndball blir founding members.

4

Skrevet i Superliga

Skrevet i Superliga

Jeg skjønner ikke helt at dette liksom skulle være et så fantastisk pressmiddel. De spilte kortet ditt og ville nok opprette SL. De hadde nok forventet motstand,men ikke så massiv og ikke fra folk så høyt oppe.

Jeg kan ikke skjønne annet enn at disse klubbene har mistet makt, selv om jeg heller ikke har tro på veldig store endringer.

1

Skrevet i Superliga

Det er jo litt morro at det skjer noe. Hvis Chelsea trekker seg, faller City imorgen. Arsenal, United og Liverpool kommer til å være med skipet ned sammen med Real.

Atletic og Barcelona vet jeg ikke noe om.

Edit. Tottenham eksisterer ja. Tipper de trekker seg etterhvert.

1

Skrevet i Superliga

Modo: det er i alle fall en artikkel (9) i Premier League sitt regelverk om at klubbene ikke kan delta i turneringer utenfor Fifa/Uefa-systemet under sesong.

Denne har aldri vært prøvd, men ordlyden er klar.

1

Skrevet i Superliga

Det vil ikke ødelegge sporten om disse klubbene imploderer, det vil redde den. Om dette tar med seg TV-avtalen i PL også er det perfekt.

Den eneste konsekvensen er at spillere, agenter, eiere og igler vil tjene litt mindre. Disse klubbene har massive inntekter. De er bare livredde for å justere på utgiftssiden.

Rart at PL-klubbene er med på dette prosjektet for å redde de spanske toppklubber.

1

Skrevet i Superliga

OGS er nok i større grad en puppet enn Klopp, og Klopp var ikke spesielt sterk idag. Forventer lite av Arteta. De spanske klubbenes managere? Kanskje Simeone. En Tuchel hadde vært avhengig av å ha vært lengre i klubben.

1

Skrevet i Superliga

På et vis er denne ligaen mer ærlig. Når FFP ikke fungerer og de ultrarike har kjøpt de store klubbene, har sjansen for mindre klubber å vinne noe blitt ekstremt mye mindre. PL må ta mye av skylden her.

At CL er teoretisk åpen for alle er en ting, men i praksis blir den mer og mer stengt av økonomiske forskjeller.

Håper dette forslaget kan endre noe strukturelt i hele fotballen.

1

Skrevet i Superliga

De tyske klubbene kan ikke på grunn av 50+1 regelen DennisB. Den er fantastisk. Tror Bayern hadde hoppet på uten den.

1
Laster...