Bilde

vike4

0 innlegg

10,7k svar

Medlem siden

Svar skrevet av vike4

Skrevet i Arsenal Football Club - Pride of London

Arsenal er i forhandlinger med Xhaka og Bellerin om forlengelse av kontraktene. Hadde ikke trodd den skulle komme, men vi er vel presset opp i et hjørne siden ingen ønsker å betale for de.

1

Skrevet i Arsenal Football Club - Pride of London

Galskap å legge for mye i denne kampen. Er poengfangsten laber etter 10 kamper, så håper jeg styret ikke nøler.

1

Skrevet i Arsenal Football Club - Pride of London

Skrevet i Finale: Italia - England *It's coming home!*

Du sender ikke frem en 19 åring, og spesielt ikke en 19 åring som spiller for Arsenal. Såpass hjernekapasitet kan du forvente av en som styrer England.

1

TF1: Arsenal and Marseille have agreed in principal for William Saliba to go on a season long long without an option to buy. Just few details to be ironed out before the move is made official

1

Maddison er tydeligvis første pri for oss denne sommeren og vi er klar til å tilby han en 4+1 kontrakt samt doble lønnen til 200k£ i uka ifølge Bell. Maddison er et av de mest opphausa spillerne i PL, så jeg håper ikke nevneverdig på at han kommer mtp det garantert er snakk om en pris langt nord for 60 mill£, og det er han garantert ikke verdt. 40 mill£ er nok en fair pris, men det skjer ikke.

1

Skrevet i Danmark - England *football’s coming home!*

Wellewinhio Lokonga, Aouar og Bissouma ville vært tre veldig gode signeringer til midtbanen vår syns jeg! Bissouma-ryktene har dessverre helt dødd ut, og i følge flere italienske kilder ønsker...

Lokonga, Aouar og Bissouma ville vært tre veldig gode signeringer til midtbanen vår syns jeg!

Ser ikke helt at vi kjøper 3 midtbanespillere uten europaspill. Vi kan tynne ut troppen ganske markant denne sommeren uten at det skal være nødvendig å erstatte. Xhaka må erstattes helt klart, men ikke nødvendig å erstatte Ceballos, Guendouzi, Torreira og Ødegaard.

1

Ikke nødvendig å nevne det her siden det er snakk om den dårligste kilden på twitter, men vi har tydeligvis lagt inn et bud på Aouar for 20 mill €. AlexisBernard. Grusom kilde.

Romano som er en vesentlig bedre kilde sier overgangen for Lokonga er fryktelig nær.

1
RamsherE Merker jeg blir mer og mer demotivert for hele vinduet. Leicester signerer spillere jeg gjerne skulle sett i Arsenal, United ender vel fort opp med Sancho og Camavinga og Liverpool...

Merker jeg blir mer og mer demotivert for hele vinduet. Leicester signerer spillere jeg gjerne skulle sett i Arsenal, United ender vel fort opp med Sancho og Camavinga og Liverpool har signert Konate som jeg gjerne skulle sett i Arsenal.

Trur ikke vi skal gå inn med forventninger om at vi skal bruke like mye som City, United, Liverpool og Chelsea denne sommeren, da blir vi garantert skuffet. 2 valg på vb og keeper, HB, erstatter for Xhaka og en offensiv midtbanespiller + en midtstopper vil vi nok kjøpe. Ganske trolig vi vil spenne av godt over 100 mill £ om det er det som er det viktigste.

1

Vi er tydeligvis veldig interessert i Renato Sanches ifølge L'Equipe. Vet ikke om jeg har opplevd maken til ryktestorm noen gang. Stort sett ikke billige spillere det er snakk om, så tror vi har en spennende sommer i vente.

1

Budet på Locatelli var på 40 mill ifølge italienske kilder. 40 på Locatelli, 55 på Ben White, 20 for Lokonga og 8 for Tavares betyr vel at der er bra med penger tilgjengelig.

1

Skrevet i Arsenal Football Club - Pride of London

Marcel Sabitzer will decide his future in the coming weeks. Arsenal, Roma and Milan are all interested in the Austrian midfielder.

Sabitzer for en billig penge hadde ikke vært feil. 1 år igjen av kontrakten, så er muligens snakk om en billig penge.

1

Tenker på Ramsdale, Belotti og Tavares skal tydeligvis være veldig svak defensivt etter rykta.

1

Liker ikke helt at nivået på de vi blir linket til nå har gått drastisk ned kontra for noen uker siden.

1

Skrevet i ** Arsenal overgangstråd - Sommer 2021 **

Kroenke med nok en dyr signering siden han tok 100% over klubben. Ser vel og merke frem til serierunde nr 15 når vi ligger på 12 plass og folk starter å gramyle seg over at vi ikke bruker nok penger etter at vi har smelt av godt over 100mill i sommer.

2

Konstantinos Mavropanos will stay at Stuttgart. Loan with option to buy next year for €7m. Reports, Bild.

Ser ikke hvorfor vi skal leie han ut nok et år med kun option to buy.

1

I'm told that William Saliba is assessing his options ahead of Ben White's likely move to Arsenal. The 20-yr-old is expected to return for pre-season training - but loan move is the probable outcome now. Newcastle, Nice, Marseille & others want him.

Han nevner ikke noe om salg her i så fall. Ser ikke helt hvorfor vi skal selge han pdd heller. Vi betalte 27 mill for han for 2 år siden og i dag er han verdt toppen 10? Det blir et vanvittig tap på så kort tid på en spiller som ikke har spilt 1 minutt for klubben og som blir sett på som et av de største forsvarstalenta i Frankrike. Ser ikke helt at vi skal være i den situasjonen vi kan brenne av 50 mill på Ben White og selge Saliba for 10 mill heller, så er ikke nevneverdig bekymret for at han blir solgt.

1

Skal være veldig nær Lokonga nå ifølge flere kilder. Spillere som Aouar og Locatelli har også blitt nevnt i dag.

1

Vi blir linket til ganske heftige summer, så mye tyder på vi virkelig vil gjøre et forsøk på å komme oss inn i CL igjen. Spennende.

1

Skrevet i ** Arsenal overgangstråd - Sommer 2021 **

Blir omsider ryktet til De Paul nå. Spiller nr 100 vi blir linket til på to uker.

1

Vil si det er litt galskap å selge Xhaka til rundt 15 mill mtp at midtbanen bygynner å bli ganske tynn nå. Vi er avhengige av at noen tar steget opp nå. Xhaka, Torreira, Guendouzi, Martin, Ceballos og trolig Willock ut betyr at to av de må erstattes,. Muligens 1 kjøp, og en som tar steget opp evt et lån.

1

Bissouma, De Paul, Aouar, Locatelli og Sabitzer er spillere vi burde vurdere. Ikke Neves, Berge og Ødegaard.

1

Skrevet i ** Arsenal overgangstråd - Sommer 2021 **

Skrevet i ** Arsenal overgangstråd - Sommer 2021 **

Buendia for 35 mill pund er ikke galskap. Var veldig god for et svakt Norwich lag i PL for to sesonger siden og hadde 30 målpoeng i Champinship denne sesongen. Fortsatt kun 24 år og har tatt steget inn i den argentinske troppen. Greit det er dårlige tider, men du får fortsatt ikke veldig mye for rundt 30 mill i dag. God avtale for AV, og sikkert en avtale som betyr at Norwich vil rykke rett ned igjen.

Det som blir sagt er at vi var veldig intrressert i Buendia, men at Martin dessverre er første pri.

1

Skrevet i ** Arsenal overgangstråd - Sommer 2021 **

Overgangsvinduet har ikke åpnet, så tror vi skal roe ned litt. Hadde vi virkelig ønsket Buendia, så hadde vi fått Buendia. Aouar er tilgjengelig for en lavere sum f.eks.

1
Laster...