Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Trenger du båtplass et stenkast fra Hvaler?

NYTT TEMA
fargerik
fargerikInnlegg: 63354
04.05.17 05:42

Bak Fredrikstad Blad sin betalingsmur gjemmer det seg en liten lekkerbisken av et tips for den som vil ha båtplass med kort vei ut til den vakre skjærgården rundt Hvaler og Bohuslenkysten og ytre oslofjord i rimelig nærhet.

Her tror jeg det er lurt å smi mens jernet er varmt, for disse båtplassene er priset slik at vanlige folk faktisk har råd til det, og vil garantert forsvinne fort ;-)

Dessverre er artikkelen bak betalingsmuren.

"....båtplassene på Fjeldberg er fortsatt i det nedre prissjiktet. FB har nettopp omtalt en plass ved Sand Marina (Hvaler) som er til salgs for 495.000 kroner. Ved en annen nyetablert havn på Dypedal i Skjelsbosund ligger prisene på mellom 75.000 kroner og 300.000 kroner, ifølge annonsen på finn.no.

– Hos oss er innskuddet på 6.000 kroner per breddemeter, og i tillegg er det en årsleie på 2.000 kroner per breddemeter, sier nestleder Omberg til FB...."

(Innlegget ble redigert 04.05.17 05:48)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg