Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Man kan si mye om Tesla..

NYTT TEMA
Amatør_1
Amatør_1Innlegg: 9466
25.09.18 19:37
blist: Får idag beskjed fra Tesla at bilen får nytt hovedbatteri, ukjent leveringstid, men vi har fått en TMS som lånebil så da er alt greit.
Tesla ville ikke uttale seg om hva som var årsaken til feilen.

Dette var jo omtrent samme historie som barnimagen fortalte. Dødt batteri.

Jan
JanInnlegg: 6205
25.09.18 19:38
MrEirik2: Derimot så støtter jeg Trump og de fleste av hans politiske påfunn, av den enkle grunn at han er motvekten til venstre-ekstremismen som blomstrer i USA.

Venstreekstremisme  er vel å dra det litt langt. Selv Erna og Høyre, hadde vel blitt regnet som kommunister i USA.

MrEirik2
MrEirik2Innlegg: 17890
25.09.18 19:41
Jan: Venstreekstremisme er vel å dra det litt langt. Selv Erna og Høyre, hadde vel blitt regnet som kommunister i USA.

Du får se litt med øya selv. Se hvordan Kavanaugh blir behandlet. Se hva Antifa gjør. 

Sistnevnte er jo utrolig ironisk. De påskriver seg å være anti-fascister, mens de opptrer som ekstreme fascister. 

Helt utrolig hvor ironisk dette er, og at så mange er totalt blinde for dette.

Iseran2770
Iseran2770Innlegg: 14097
25.09.18 20:46
MrEirik2: Se hvordan Kavanaugh blir behandlet.

At han forsøker å hvitvaske seg selv på idiotkanalen FOX med at han ikke hadde samleie før han ble godt voksen kan jo forklare hvorfor han klinte penis i ansiktet på en medstudent i fylla.    

Jan
JanInnlegg: 6205
25.09.18 21:03
Iseran2770: At han forsøker å hvitvaske seg selv på idiotkanalen FOX med at han ikke hadde samleie før han ble godt voksen kan jo forklare hvorfor han klinte penis i ansiktet på en medstudent i fylla.

Ikke rart han var godt voksen før han fikk seg noe. Å slenge snabelen i fjeset på kvinner er et dårlig sjekketriks.

Like idiotisk som å sende dickpics til jenter man knapt nok kjenner.

Jeg så innslaget på en eller annen nyhetssending. Typisk amerikansk å ha en lett hulkende hustru med i studio når han skal prøve å renvaske seg. "Stand by your man. Cause after all, he's just a man".

For ungdommene: Det er det et sitat fra en amerikansk countryklassiker.

Jan
JanInnlegg: 6205
25.09.18 21:21
MrEirik2: Du er en av de største tullingene her, hopper du puler eksospotta på den råtne Audien din hver dag, er vel eneste form for høl du noen gang har klart å få deg.

Pressen har en vær varsom plakat. Jeg mener å vite at et av punktene er å beskytte folk mot seg selv, og ikke la enkle sjeler drite seg ut i full offentlighet.

Du kunne tydeligvis trengt slik beskyttelse. Med dette innlegget dokumenterer du i full offentlighet hvor lavmåls du er.

Kapteinhivoghoi
KapteinhivoghoiInnlegg: 1692
25.09.18 21:39
SUV: Ja, jeg kan dra en båt opp av vannet med bilen min, det ha jeg gjort mange ganger.

Nå håper jeg at hverken du eller Mr Eirik2 drar båtene deres opp av vannet med bilene, og til og med heilt opp til hytta, som Mr Eirik2 beskriver. Da er jeg redd det blir lite gelcoat og glassfiber tilbake uskadet. Jeg satser på at dere er fornuftige nok til å rygge båthenger ned rampen og ut i vannet, for deretter plasere båten i denne. Deretter drar dere båthengeren ( med båt oppå ) ut av vannet og opp rampen.  Det blir litt enklere å dra en båthenger med hjul, enn en båt som gir masse friksjon der den eventuelt blir dradd langs bakken.  Nå skal ikke jeg delta i noen trekkevne konkuranse mellom dere to, siden nettopp det å dra tunge vekter er hovedgrunnen til at jeg har den bilen jeg har.

blist
blistInnlegg: 1673
25.09.18 21:41

Jeg gjentar ;

hvor gær'n går det egentlig an å bli ?

Kan det forventes et nytt sammenbrudd snart ; med tilhørende pause i oral ekskrementering og galleoppgulp...

SUV
SUVInnlegg: 4557
25.09.18 21:44
MrEirik2: Er du helt sikker? Jeg synes ikke denne her akkurat hadde verken stor utfordring eller stor båt:
https://www.youtube.com/watch?v=H_imGaSZ1B8
2. Du burde jo miste lappen som velger å kjøre overlast uten skikkelig bil.
3. Ja, også koster det mange hundre kroner hver gang å få denne "hurtigheten på fyllingen" som egentlig er helt irrelevant når vi lader hver dag hjemme. Som vist tidligere så bruker jeg mindre tid på å fylle strøm enn å fylle bensin
4. Det er bra du er glad selv om bilen din ikke åpner dørene. Og du har jo koblet av den supertrege bagasjeluken. Noe jeg også forstår når jeg ser hvor treg den er.
5. Sluttet da jeg synes det ble for dumt å synke helt ned på ditt nivå
Og ja, husker du viser meg hvordan man sparker i bagasjeluken for å åpne den. Hvis du velger å gjøre det med din bil, så værsågod. Men pass på å ikke gjør det samme når du låner naboens XC70 for å dra opp båten din da :)

Du har som vanlig veldig vanskelig for å forstå ting. Jeg har forklart deg ca 10 ganger hvorfor PHEVen spinner når den skal dra opp båten i videoen din. Det blir som med de felste andre biler, den har differensial og når venstre bakhjul står nedi ei dyp grop (sikkert ei spinnegrop etter en Tesla) så får den mesteparten av vekta på høyre bakhjul og venstre forhjul og da vil det bli sånn at når du ser høyresiden og har utkoblet hjernen så tror du at bilen har utkoblet drifta på bakhjula, fordi det er på andre siden det spinner når kanskje under 20% av vekta på bakakselen er på venstre hjulet.

I likhet med de fleste andre biler så har heller ikke denne sperrer. Men den regulerer fint trekkraften mellom foran og bak når man bruker 4WD Lock og slår av antispinn. Dette hjelper faktisk også på trekkraften har jeg funnet ut (testet i dyp kram snø).

Jeg har da dratt opp større båt enn det der (23 fot amerikansk med V6 innenbordsmotor) på brattere rampe med bilen min. Eller rampe blir vel litt feil, gruslagt ujevn skråning er mer korrekt. Og det gikk helt fint.

2. Jeg kjører skikkelig bil og har ikke hatt overlast. Du påstod den ikke kunne taue 2,2 tonn, men det kan den gjøre helt lovlig, bare ikke alt sammen er i form av en henger. Og synes du bare folk skal bli stående midt i byens hovedgate i tett trafikk og ikke få hjelp til å komme seg vekk derfra? Folk har visst så vanskelig for å taue en bil virker det som så siden ingen før meg av de mange uten henger hadde klart dette så ordnet jeg opp. Han sa han hadde stått der en stund og også politiet hadde bare passert. Hadde tenkt å taue ham til en parkeringsplass noen hundre meter bort, men så fikk han start når han ble dratt i gang så da ordnet det seg raskere enn forventet. Han ble litt overrasket over at det var en med henger som stoppet for å hjelpe til, men jeg har da solide bjelker der bak som kan brukes til å taue.

3. Joda, det koster litt å fylle opp tanken. Men det er likevel mye billigere enn å kjøpe en (nesten) passende elbil som er så mye dyrere enn min bil at jeg kan kjøpe enorme mengder bensin for prisforskjellen. Og du som påstår å ha peiling på økonomi burde vite hva kapitalkostnad er. Altså når man biinder kapital i et pprodukt (for eksempel en dyr Tesla) så har man rentetap i tillegg til den reine forskjellen i kostand opp mot bensinkostnadene. Jeg har nok hittil brukt under 50 øre/km i bensin og med en prisforskjell på ca 400.000 kr for å få en nesten ok elbil så kan jeg heller få bensin nok til 800.000 km for samme summen (og enda mer hvis jeg tar med rentene). Og siden svært få biler klarer 800.000 km før de er rustet opp så sier det seg at det er bedre å betale 50 øre/km i bensin enn å betale 400.000 kr ekstra for å slippe denne lille utgiften. Om man kan lade hjemme så går det med mindre tid enn til bensinfylling. Men siden jeg ikke alltid er hjemme så ville det gått md mye tid på kjedelige steder for å lade om jeg hadde hatt elbil, og det frister ikke. For eksempel mange fine steder i Finnmark jeg måtte droppet om bilen måtte tilbrakt mye tid ved diverse stikkontakter. Kunne selvfølgelig leid bil, men sånt sprenger budsjettet mer enn bensinkostnadene til egen bil gjør. Brukte vel bensin for i underkant av 7000 kr den ferieturen (7000 km), det er så vidt jeg husker mindre enn det ville kostet å leie en Passat (eller lignende) ei uke der oppe fra et bilutleiefirma.

4. Åpne dører klarer jeg fint selv, ingen grunn til å ta den trege varianten slik dere med Tesla gjør (har sett bakdør i aksjon en gang, det gikk begredelig tregt selv om det var god plass rundt bilen (feilparkert i midtgangen på parkeringa istedenfor å kjøre eller rygge inn på en av plassene der biler skal parkeres).

5. XC70 har jeg lånt nesten et døgn (sjefens bil), men det var nesten 9 år siden. Åpnet da bagasjelokket på den på vanlig vis.

Kapteinhivoghoi
KapteinhivoghoiInnlegg: 1692
25.09.18 21:47
MrEirik2: hopper du puler eksospotta

Nå surrer du litt i verbene igjen ser det ut som.  Håper og hopper er to ulike ting...  Antar du mente håper - fordi hoppende puling er generelt en meget vrien øvelse vil jeg anta..

Kapteinhivoghoi
KapteinhivoghoiInnlegg: 1692
25.09.18 21:50
blist: Jeg gjentar ; hvor gær'n går det egentlig an å bli ?

Svaret på det vil jeg helst ikke vite noengang. Det ville sikkert skremt meg.

Jan
JanInnlegg: 6205
25.09.18 22:17
Kapteinhivoghoi: fordi hoppende puling er generelt en meget vrien øvelse vil jeg anta..

Spesielt hvis det dreier seg om en slik øvelse på en eksospotte påmontert en RS3 som attpåtil er råtten, til tross for at den ble levert for noen uker siden. Fantasien min strekker ikke til, når jeg prøver å se for meg hvordan det skulle foregå.

Debattanten Erik, er tydeligvis fortsatt i en pubertal fase av sin mentale utvikling. Jeg vil anslå hans mentale alder til 13-14 år.

En annen debattant jonas, synes også å tilhøre samme aldersgruppe. Han er opptatt av gjensidig onanering og slikking på private kroppsdeler. Det er et ordspråk som sier noe slikt som "det hodet er fullt av, renner munnen over med". Antagelig er det noe han tar med seg i sine våte drømmer om natten.

Jan
JanInnlegg: 6205
25.09.18 22:22
MrEirik2: Det blir nok gøy der etter hvert når du har ikke noe annet sosialt enn runkegjengen på VGD

Voldsomt som du og jonas er opptatt av onani. Dere må være de eneste som har klart å ha dette som tema på et forum for bil.

Etter som jeg har funnet ut, har vgd et eget forum for sex. Du bør heller lufte dine drømmer der.

Kapteinhivoghoi
KapteinhivoghoiInnlegg: 1692
25.09.18 22:31
MrEirik2: Gøy å se hvor langt jeg kan trykke på en gammel familieløs gubbe som kjører tenåringsbil og tror han er smart, når han ikke engang har klart å skaffe seg en kone engang i løpet sitt 65 år gamle liv.

Hvor dypt kan du egentlig synke ?

Er altså alle Norges enslige kvinner og menn midreverdige mennesklig sett, kontra deg selv - fordi de velger et liv uten kone og barn ? Har du ennå ikke akseptert at mennesker er genetisk ulike, og med ulike prioriteringer for livet sitt.. Ikke alle som ser det som alfa og omega her i livet, å produsere unger an mass vet du. Tror vi er best tjent med å vise litt mere dannelse faktisk.

MrEirik2
MrEirik2Innlegg: 17890
25.09.18 22:38
Kapteinhivoghoi: Har du ennå ikke akseptert at mennesker er genetisk ulike

Hehe, nei, alle våre instinkter går på å reprodusere oss. Det er derfor de fleste av oss er tiltrukket av det motsatte kjønn. 

Basic biologi.

Og i dag mistet jeg fullstendig respekten for den gamle gubben med fjortis bil.

Så kan dere heller rotte dere mer sammen vettu, gamle gjengen. Samle der mot en felles fiende.

Kom igjen nå, få høre hva dere klarer å få ut. Jeg sitter å refresher en stund nå

Morten_1996
Morten_1996Innlegg: 1512
25.09.18 22:49
Jan: Pressen har en vær varsom plakat. Jeg mener å vite at et av punktene er å beskytte folk mot seg selv, og ikke la enkle sjeler drite seg ut i full offentlighet. Du kunne tydeligvis trengt slik beskyttelse. Med dette innlegget dokumenterer du i full offentlighet hvor lavmåls du er.

Det sjukeste er jo at fyren har barn. Hvor er barnevernet?

Kompressor-V8
Kompressor-V8Innlegg: 4900
25.09.18 22:51

Nei nei nei.

At man noen ganger mangler gode argumenter og blir irettesatt på svake norsk-kunnskaper av andre og at det da blir fristende å gå over i personkarakteristikk pga at man blir irritert er en ting.

Men mangel på høflighet og respekt for andre, spesielt de man vet er eldre enn seg selv, i direkte tale er bare så utrolig lavmål og uelegant. 

Er vi kommet helt ned på «ex on the beach»- nivå her inne?

(Innlegget ble redigert 25.09.18 22:54)

Amatør_1
Amatør_1Innlegg: 9466
25.09.18 22:54
Kapteinhivoghoi: Hvor dypt kan du egentlig synke ? Er altså alle Norges enslige kvinner og menn midreverdige mennesklig sett, kontra deg selv - fordi de velger et liv uten kone og barn ?

Pølsespiserens fetisj er at alle må være som ham, ellers blir han usikker på egne valg. Du må velge samme bil som ham (for tiden batteridrevet), ha like mange barn og må fordømme de som velger annerledes. Dette må bekreftes igjen og igjen.

Så det handler egentlig ikke om Tesla, men om anerkjennelse.

 

Amatør_1
Amatør_1Innlegg: 9466
25.09.18 22:55
Morten_1996: Det sjukeste er jo at fyren har barn. Hvor er barnevernet?

Han er sikkert en god far. Hold barnevernet unna.

MrEirik2
MrEirik2Innlegg: 17890
25.09.18 23:33

1-2-3 rotter, hvor er resten hen da? Var ikke mye dere klarte å hoste opp heller. Barnevernet? jeg ler ass

MrEirik2
MrEirik2Innlegg: 17890
25.09.18 23:34

"Å nei, noen fornærme meg på internett, og han kjører finere bil enn meg, i tillegg skriver han noen ganger ikke korrekt norsk"

La oss ringe barnevernet...

 

Jævla tapere ass

....................../´¯/)
....................,/¯../
.................../..../
............./´¯/'...'/´¯¯`·¸
........../'/.../..../......./¨¯\
........('(...´...´.... ¯~/'...')
.........\.................'...../
..........''...\.......... _.·´
............\..............(
..............\.............\...

(Innlegget ble redigert 25.09.18 23:34)

jonasv
jonasvInnlegg: 474
26.09.18 00:19
MrEirik2: . Gøy å se hvor langt jeg kan trykke på en gammel familieløs gubbe som kjører tenåringsbil og tror han er smart, når han ikke engang har klart å skaffe seg en kone engang i løpet sitt 65 år gamle liv. Kos deg alene på eldresenteret. Det blir nok gøy der etter hvert når du har ikke noe annet sosialt enn runkegjengen på VGD

LOL

Visste ikke at "SUV" var någenlunde samme årgang som gamle taxi Jan

Ikke rart de mye til felles

jonasv
jonasvInnlegg: 474
26.09.18 00:24
Jan: En annen debattant jonas, synes også å tilhøre samme aldersgruppe.

 Jeg ser du fortsatt har såret over at jeg har betvilt dine kunnskaper om motor og ikke minst doktorgraden om bilbransjen. 

Men noe er det ingen tvil om, nemlig dine rettskrivning egenskaper. Det er derfor du bør starte med og skrive en bok umiddelbart....om dieselbilers lysende fremtid.

jonasv
jonasvInnlegg: 474
26.09.18 00:27
Kompressor-V8: Er vi kommet helt ned på «ex on the beach»- nivå her inne?

Det har vært lavt nivå i lang tid.... Det er bare nå du oppdager det. 

Det er nok en blanding av villa Medusa, big Brother, og ex on the Beach..... Her inne. 

Og selvsagt en liten klype av top gear.

jonasv
jonasvInnlegg: 474
26.09.18 00:31
SUV: PHEVen spinner når den skal dra opp båten i videoen din

 

Æsj æsj... Billige plastsøppel bil som ikke fortjener å bli nevnt i samme setning som Tesla.

Skal man sammenligne Tesla X med andre firehjulstrekkere så er det biler som. bMW X5, range Rover, mercedes ML, og kanskje Audi Q5... og tuareg  

 Å nevne en slunken Mitsubishi Outlander i samme setning... uverdig.

jonasv
jonasvInnlegg: 474
26.09.18 00:36
Jan: Det er nok bare snakk om to tullinger som tilfeldigvis har like store problemer med rettskrivningen og er frelst av Musk.

huff huff Gamlefar... nå synes jeg du bør passe på blodtrykket ditt. 

Ny teknologi forvirrer akkurat som når den første iPhonen kom.... men du må ikke la deg bli hissig av den grunn.

jonasv
jonasvInnlegg: 474
26.09.18 00:43
Jan: Jeg så innslaget på en eller annen nyhetssending. Typisk amerikansk å ha en lett hulkende hustru med i studio når han skal prøve å renvaske seg. "Stand by your man. Cause after all, he's just a man".

Kavanaugh er så skyldig som det går an å bli. Det er noe veldig ekkelt med han. 

dr Ford anklageren har allerede tatt en løgndetektortest og bestått den..   Hun nevnte den aktuelle hendelsen allerede for seks år siden sammen med mannen sin til en psykolog. 

Og sannsynligheten for at hun har løyet seg gjennom detektoren er ganske ganske liten. 

Jævli ironisk at av alle dommerne klarer Trump velge enda en sex forbryter til en så viktig livstids nominasjon.... Det er nesten som han har en innebygd radar slik at han ser hvem som sansynligvis er en like stor klyse og rassehøl som han selv. 

Og nei, det er ikke normalt at en 17 åring prøver seg og "tvinger" seg inn på en 15 åring. 

 

(Innlegget ble redigert 26.09.18 00:47)

Iseran2770
Iseran2770Innlegg: 14097
26.09.18 10:52
MrEirik2: Og i dag mistet jeg fullstendig respekten for den gamle gubben med fjortis bil.

Så ille å kjøre en litt ungdommelig bil, fysj. Du er forbannet på de som er eldre enn deg, men elsker den totalt usympatiske oldingen Trump.

Jeg ser et jonas faktisk er enig med meg i at Kavanaugh sannsynligvis er skyldig i det han beskyldes for.      

(Innlegget ble redigert 26.09.18 10:53)

blist
blistInnlegg: 1673
26.09.18 11:21
MrEirik2: du har ikke noe annet sosialt enn runkegjengen på VGD

Denne aktiviteten er nok du den fremste eksponenten for her ( som en mirror-fucking Tesla-owner omgitt av misunnelige vantro) ; men ærlig talt - er det renteoppgangen som er den egentlige årsaken til dine hysteriske raseriutbrudd mot meddebattanter som er snille nok til å nedverdige seg til å diskutere med fortvilte psykopater ?

Brum-Ole
Brum-OleInnlegg: 2407
26.09.18 11:21
MrEirik2: fjortis bil

Hva er definisjonen på fjortisbil..

Audi A3 sedan er ingen fjortisbil? Men med større motor i den blir det fjortisbil? Tesla har liten motor den da eller?

(Innlegget ble redigert 26.09.18 11:22)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg