Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Teknisk verdi

NYTT TEMA
kråkesølv
kråkesølvInnlegg: 11
03.09.12 22:08

Vi skal fordele salgssummen etter salget av en fritidseiendom med to hytter. Fordelingen skal baserer seg på teknisk verdi av hyttene. Men tar teknisk verdi hensyn til at den ene hytten er gammel og slitt? Eller viser den kun hva det ville koste å sette opp samme hytten i ny og flott prakt? Vi vil at summen skal baseres på at hytten er i en tilstand som ikke bidrar til å øke salgssummen på eiendommen. Er det en annen takst som vil være mer korrekt å benytte?

_-T-_
_-T-_Innlegg: 691
04.09.12 01:18

Spørs vel beliggenheten til eiendommen. Hvis eiendommen ligger ved sjøen og har båtplass, er det eiendommen som har verdi, og ikke hyttene. På vestlandet går hvertfall tomter med et skur fra 1950 og båtfeste for nesten like mye som de med en fungerende hytte. Om den ligger i påskefjellet er nok verdifordelingen en annen.

Skaumannen
SkaumannenInnlegg: 6278
08.09.12 14:18
kråkesølv: Vi skal fordele salgssummen etter salget av en fritidseiendom med to hytter. Fordelingen skal baserer seg på teknisk verdi av hyttene. Men tar teknisk verdi hensyn til at den ene hytten er gammel og slitt?

Teknisk verdi sier vel hva bygningen er verdt pr i dag.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg