Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Hva i hel**** er det politikerne holder på med!?

NYTT TEMA
Norkark
NorkarkInnlegg: 379
25.05.15 20:07

Hva er det politikerne holder på med?

Det er mafiatilstander i uleiemarkedet for en plass å bo, enten det dreier seg om hybler, sokkelleiligheter, kjellerhull, eller garasjer. Griske mennesker prøver seg på alle nivå.

Jeg har fått gjentatt informasjon om gribber som følger opp personer som søker en plass å bo i avisene. Vanligvis skjer dette 2-3 dager etter at annonsen er borte fra avisen. Da ringer de, fisker litt, og tilbyr sine sinnsyke utleiepriser, ofte opp mot 15-20.000 kr for 40-50 m2. Dette skjer i Tromsø.

Dette er økonomisk kriminalitet på sitt groveste fordi desperate svakerestilte uten bosted nesten tvinges til å si ja, for å slippe å bo på gaten. De ribbes for nesten alt de tjener i løpet av måneden bare for å få tak over hodet. Det kan ikke fortsette slik.

Gribbeutleiemafiaen misbruker politikernes udugelighet på det groveste. Må det virkelig et opprør til før hyklerne, aka politikerne, får fingeren ut og tvangsregulerer dette svineriet?

(Innlegget ble redigert 25.05.15 20:16)

Minikongen
MinikongenInnlegg: 7295
27.05.15 08:46

Merkelig. I Oslo er det nemlig leietakers marked om dagen fordi folk flest er interessert i å kjøpe. Så er vel endel regionale forskjeller.

ErnestMangnall
ErnestMangnallInnlegg: 5901
28.05.15 12:51
Norkark: Dette er økonomisk kriminalitet på sitt groveste fordi desperate svakerestilte uten bosted nesten tvinges til å si ja

Da er det vel bare nesten kriminalitet, siden de bare nesten tvinges?

Ingen tvinges til å godta kontrakter, og de som evt prøver seg på slike sinnsyke priser håper jeg priser seg ut av markedet.

(Innlegget ble redigert 28.05.15 12:52)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg