Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Sameie utgifter

NYTT TEMA
LD80
LD80Innlegg: 4
26.11.18 23:16

Håper noen har greie på dette. 

For tre år siden kjøpte jeg to leilighet i et sameie som har tre seksjoner. Det kom etter hvert en kjøper til som kjøpte siste seksjon.

Den ene seksjonen som jeg kjøpte var ikke ferdigstilt men var godkjent av plan og byggningsetaten i kommunen. Jeg flyttet inn i den ene seksjonen og satte i gang bygging av seksjon 2. Det nærmer seg nå slutten av innredningen av seksjonen og den skulle forrige uke koble seg på strømmen inn til huset. Det viser seg at det ikke kommer til å være nok strøm til å forsyne alle seksjonene så her må det tiltak til. Det må graves langt for å hente nye strømforsyninger og prisen som er gitt er rundt 80.000 kr fra strømselskapet. Den andre eieren som eier den ene seksjonen mener at hennes strøm er ok så hun skal ikke være med på utgiftene og oppgraderingen som må gjøres for at alle skal få strøm. Jeg mener dette skal deles på seksjonene og at det ikke er rettferdig at to av seksjonene skal ha eierett på den lille strømmen som kommer inn til huset. Jeg eier 2 av 3 seksjoner og skal stå for 2/3 deler av utgiftene. Alle seksjonene var seksjoner ut før vi kjøpte og det var ingen hemmelighet at det skulle bli leilighet av den seksjonen som ikke var ferdigstilt. Noen meninger her før jeg drar i gang denne casen? :)

(Innlegget ble redigert 26.11.18 23:18)

fargerik
fargerikInnlegg: 67920
27.11.18 00:54
LD80: For tre år siden kjøpte jeg to leilighet i et sameie som har tre seksjoner. Det kom etter hvert en kjøper til som kjøpte siste seksjon. Den ene seksjonen som jeg kjøpte var ikke ferdigstilt men var godkjent av plan og byggningsetaten i kommunen. Jeg flyttet inn i den ene seksjonen og satte i gang bygging av seksjon 2. Det nærmer seg nå slutten av innredningen av seksjonen og den skulle forrige uke koble seg på strømmen inn til huset. Det viser seg at det ikke kommer til å være nok strøm til å forsyne alle seksjonene så her må det tiltak til. Det må graves langt for å hente nye strømforsyninger og prisen som er gitt er rundt 80.000 kr fra strømselskapet. Den andre eieren som eier den ene seksjonen mener at hennes strøm er ok så hun skal ikke være med på utgiftene og oppgraderingen som må gjøres for at alle skal få strøm. Jeg mener dette skal deles på seksjonene og at det ikke er rettferdig at to av seksjonene skal ha eierett på den lille strømmen som kommer inn til huset. Jeg eier 2 av 3 seksjoner og skal stå for 2/3 deler av utgiftene. Alle seksjonene var seksjoner ut før vi kjøpte og det var ingen hemmelighet at det skulle bli leilighet av den seksjonen som ikke var ferdigstilt. Noen meninger her før jeg drar i gang denne casen? :)

Dette virker som en sak du bør ta opp i forum for jus.

Det er noen smartinger som henger der og kjenner til slike problemstillinger.

LD80
LD80Innlegg: 4
27.11.18 19:20

Takk for innspill. Jeg prøver der

LD80
LD80Innlegg: 4
28.11.18 00:26

Ser ikke ut til at jeg får legge inn mitt spørsmål på JUS, og lite aktivitet er det på det temaet også... noen som vet hvorfor? 

(Innlegget ble redigert 28.11.18 00:27)

petterG
petterGInnlegg: 9703
28.11.18 22:37

Da prøver du jus på diskusjon.no, der henger det mange dyktige folk.

LD80
LD80Innlegg: 4
01.12.18 00:02

Takk

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg